madziasto4 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Jofka']No o Masterkowe,a czyje???:rolleyes: ....ano lumixem podobno mozna cykac ladne zdjecia....na reklamie przynajmniej :mdrmed:[/QUOTE] Szukałam taki łóżkowych podusi :lol: Na reklamach to każdym ładnie wychodzą:mad: Mój Lumix to taki kompakcik, a mnie to się lustrzanka marzy w przyszłości :loveu: Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='madziasto4']Szukałam taki łóżkowych podusi :lol: Na reklamach to każdym ładnie wychodzą:mad: Mój Lumix to taki kompakcik, a mnie to się lustrzanka marzy w przyszłości :loveu:[/quote] no wiem wiem jakich podusi,ale wiesz Masterka są piekniejsze niz tam jakies poduchy...do spania ja to nie marze o aparatach jakos nie mam zapału do robienia zdjęć... Quote
koregra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='madziasto4']A niepodobna żeś do się:hmmmm:[/quote] Eeee nic a nic się nie zmieniłam;) Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Bedzie mie reklama lubelli zbywac :roll: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Bedzie mie reklama lubelli zbywac :roll:[/QUOTE] :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 kocham makaron!!! Dziewczyny, co Wy tak zawsze na dogo pozno buszujecie??? Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='madziasto4']A bo my nocne marki :grins:[/quote] ja tez w weekend sobie posiedze....tylko gdzie ta Tigrunia, byla na chwile i prysla:mad: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Jofka']ja tez w weekend sobie posiedze....tylko gdzie ta Tigrunia, byla na chwile i prysla:mad:[/QUOTE] Nikogo kurka nie ma. Jedna się z Tz-tem wita, druga się pakuje, 2B prysła jak mówisz, reszty to już w ogóle ni ma, a mnie łepetyna boli, gnaty mnie bolą, ale za to se z grzańcem przyszłam :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Jofka']kocham makaron!!! Dziewczyny, co Wy tak zawsze na dogo pozno buszujecie???[/QUOTE] Tyz kocham! [quote name='madziasto4']Nikogo kurka nie ma. Jedna się z Tz-tem wita, druga się pakuje, 2B prysła jak mówisz, reszty to już w ogóle ni ma, a mnie łepetyna boli, gnaty mnie bolą, ale za to se z grzańcem przyszłam :loveu:[/QUOTE] No jeste przecie caly czas. Zara sie bede pakowac. Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='madziasto4']Nikogo kurka nie ma. Jedna się z Tz-tem wita, druga się pakuje, 2B prysła jak mówisz, reszty to już w ogóle ni ma, a mnie łepetyna boli, gnaty mnie bolą, ale za to se z grzańcem przyszłam :loveu:[/quote] nooo nikogo!!!:nonono2::puppydog:....zostawiły nas!!! o niech mnie grzaniec??? pyyyyycha,a z taka przyprawą do grzanca??? mi by sie przydal,bo zimno tak po kapieli!!!!:thinkerg: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Tyz kocham! No jeste przecie caly czas. Zara sie bede pakowac.[/QUOTE] To co nie gadasz nic, jak jesteś. [quote name='Jofka']nooo nikogo!!!:nonono2::puppydog:....zostawiły nas!!! o niech mnie grzaniec??? pyyyyycha,a z taka przyprawą do grzanca??? mi by sie przydal,bo zimno tak po kapieli!!!!:thinkerg:[/QUOTE] Tata zrobił grzańca, nie wiem czy dał przyprawę jakąś. Ale właśnie pluję goździkami :lol: Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 no to dawal Anusia a gdzie Ty jedziesz,ze sie pakujesz??? chyba cos przeoczylam???:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Jofka'] Anusia a gdzie Ty jedziesz,ze sie pakujesz??? chyba cos przeoczylam???:eviltong:[/QUOTE] do szkoly :placz: Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']do szkoly :placz:[/quote] uuu to pozdrawiam i wspolczuje!!!! milych dni w szkole!!!!:cool3: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']1. ale ja wiem. 2. gamoniu ja tez reklame lubelli widzialam :roll:[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']Bedzie mie reklama lubelli zbywac :roll:[/quote] Ja tez widziałam, ale to ja to wymyslilam!! Pierwsza bylam!! Nie tam zadna lubella!! [quote name='Jofka']ja tez w weekend sobie posiedze....tylko gdzie ta Tigrunia, byla na chwile i prysla:mad:[/quote] Tigrunia była wieczorkiem na dłuugim spacerku z piesiem a dzis jedziemy do Poznania :) Tylko coś mnie TZcik wkurza bo pojechal do mamuski i cos nie wraca :mad: [quote name='Jofka']nooo nikogo!!!:nonono2::puppydog:....zostawiły nas!!! o niech mnie grzaniec??? pyyyyycha,a z taka przyprawą do grzanca??? mi by sie przydal,bo zimno tak po kapieli!!!!:thinkerg:[/quote] A mi mamuska z Czech przywiozła przedwczoraj likier kokosowy :loveu: Ale zostawiam do urodzin .. to niby jak malibu z mlekiem sie pije :cool3:.. juz nie moge sie doczekać :multi: Dobry bobry .. Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Hej Madzia:p co tam słychac u Masterka-Torka? miłej soboty Quote
Sara_i_Aris Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Cześć Madziu. Mniam, uwielbiam kuchnię chińską :loveu: Francuska też dobra, jeśli to nie ślimaki lub żaby :shake: Włoska jest za tłusta jak dla mnie. [QUOTE] [URL]http://images23.fotosik.pl/138/e77c94f00c5b8a9b.jpg[/URL] [/QUOTE] Słodkie łapcie :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='tigrunia'] Dobry bobry ..[/QUOTE] Cze :hand: [quote name='Pegaza']Hej Madzia:p co tam słychac u Masterka-Torka? miłej soboty[/QUOTE] Heloł :hand: Masterki-Torki mają się dobrze :thumbs: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Mniam, uwielbiam kuchnię chińską :loveu: Francuska też dobra, jeśli to nie ślimaki lub żaby :shake: Włoska jest za tłusta jak dla mnie. Słodkie łapcie :loveu:[/QUOTE] Cześć Saro :grins: Zaraz będą jakieś foty chłopaków. Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Zdjęcia z działki, sprzed około tygodnia [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/105/fbb87b22ddccc899.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/105/6da0823aa737d74f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/139/e0c37cd8dd29fe67.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/105/e143679fbc38f773.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/138/ef42a0c792779542.jpg[/IMG][/URL] Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Oj ale na lód to bym się bała :crazyeye: Mieliście takie mrozy?? Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Tam jest woda do kolan, więc całość zamrożona ;) Poza tym chłopaki byli na linkach, więc wszystko pod kontrolą :lol: Nooo, wszystkie jeziora pozamarzane.. Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Ale wtedy przez środek jeziora se leźli wędkarze :razz: Ja bym na środek za Chiny nie wlazła :lol: Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No ja tez, dla mnie sytuacja gdy zapadm sie pod lód jest przerażająca:roll: Quote
Recommended Posts