Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Najbardziej podobał mi sie sposób jaki chłopaki wynalazły sobie na wchodzenie na deskę kiblową :evil_lol: I "okrzyki - piski" Masterka na podłodze tez niczego sobie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Kasia']Najbardziej podobał mi sie sposób jaki chłopaki wynalazły sobie na wchodzenie na deskę kiblową :evil_lol: I "okrzyki - piski" Masterka na podłodze tez niczego sobie :evil_lol:[/QUOTE] Że po pudełku z proszkiem obok? :lol: To jeden ze sposobó wchodzenia na sedes i do wanny. Tak robi Master: podłoga-proszek-sedes-wanna A tak robi Toro:evil_lol: podłoga-sedes-wanna podłoga-wanna Quote
dzasta Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hahaha ale się uśmiałam z Torusia :evil_lol: A Master jaki odważny na podłodze :eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='dzasta']Hahaha ale się uśmiałam z Torusia :evil_lol: A Master jaki odważny na podłodze :eviltong:[/QUOTE] Ano, na podłodze odważny, a jak go wzięłam na ręce, żeby sierota coś zobaczył, to trąba od razu przestawał miauczeć, bo się bał, że go do wanny włożę :lol: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Aaaa, napaliłam sie na filmy a tu d...a, nie otwierają mi się :cry::cry::cry: [COLOR=paleturquoise]Dopiero w domu sobie zobaczę, oj buu[/COLOR] Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Torcio jest niemożliwy :evil_lol: :loveu: Madźka, Tobie, Twoim chłopakom i Twojej rodzinie życzymy wszystkiego dobrego z okazji Świąt [IMG]http://www.camomille.pl/images/qw312.jpg[/IMG] Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzonka:loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217[/url] Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4'] A, i duszę się. Bo se nasmrodziłam za bardzo kadzidełkiem w pokoju :grins:[/QUOTE] Hyhy :evil_lol: [quote name='madziasto4']Wiesz jakie fajowe te kadzidełka :loveu: [/QUOTE] Ja wiem!! [quote name='Aga76']Dobry :loveu: Jakimi zapachami sobie kadziłaś :evil_lol:[/QUOTE] :megagrin: [quote name='madziasto4'] A poważnie, to jakimiś chińskimi hieroglifami napisane, więc nawet nie wiem :grins: [/QUOTE] :roflt: Madzka, ja zem Ci mowila co tam napisane :evil_lol: [quote name='Kasia'] Madźka jak ty sie bedziesz dzisiaj myła jak karp wam wanne zajął? :roll: :evil_lol:[/QUOTE] Nie bedzie? :hmmmm: Filmiki sie laduja mi. EDIT: juz widzialam, chlopcy sa mega :loveu: i mowilam, ze ten karp to juz niezywy, to zaprzeczalas... Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Aaaa, napaliłam sie na filmy a tu d...a, nie otwierają mi się :cry::cry::cry: [COLOR=paleturquoise]Dopiero w domu sobie zobaczę, oj buu[/COLOR][/QUOTE] Oj :sad: [quote name='Kasia']Torcio jest niemożliwy :evil_lol: :loveu: Madźka, Tobie, Twoim chłopakom i Twojej rodzinie życzymy wszystkiego dobrego z okazji Świąt [IMG]http://www.camomille.pl/images/qw312.jpg[/IMG][/QUOTE] Dzięki Kasiu :calus: [quote name='Medorowa']Życzonka:loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217[/url][/QUOTE] Senkju :grins: [quote name='Anusia & Alutka'] :roflt: Madzka, ja zem Ci mowila co tam napisane :evil_lol: EDIT: juz widzialam, chlopcy sa mega :loveu: i mowilam, ze ten karp to juz niezywy, to zaprzeczalas...[/QUOTE] Żaden haszysz!! Żywy, żywy. No tera to już kaput.. Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Pan ryb kaput? Ojej :cry:[/QUOTE] Jutro go Madzka zeżre. Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Pan ryb kaput? Ojej :cry:[/QUOTE] Tak. Tata zamordował...:sad: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Tata zamordował...:sad:[/quote] Ojej, ale się robi straszecznie :look3: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jutro go Madzka zeżre.[/QUOTE] Skosumuję, a nie zeżrę. [quote name='Aga76']Ojej, ale się robi straszecznie :look3:[/QUOTE] A Pan Ryb był taki sympatyczny.. Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4'] A Pan Ryb był taki sympatyczny..[/quote] Teraz jest już tylko sztywny :-? Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Teraz jest już tylko sztywny :-?[/QUOTE] Teraz jest w kawałkach :-? Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Anusia ja czekam na Cię :roll: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 To Ci tu Anusia pomigam :grins: Jak tam sie skupić nie możesz. Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4']Teraz jest w kawałkach :-?[/quote] :eek2: jest gorzej niż myślałam, co się z nim teraz stanie? Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']:eek2: jest gorzej niż myślałam, co się z nim teraz stanie?[/QUOTE] Zostanie cyt.Anusię "zeżarty" przeze mnie dnia jutrzejszego :roll: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4']Zostanie cyt.Anusię "zeżarty" przeze mnie dnia jutrzejszego :roll:[/quote] To przynajmniej sobie jeszcze pozwiedza nowe tereny... Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']To przynajmniej sobie jeszcze pozwiedza nowe tereny...[/QUOTE] Taaa..kręte uliczki jelita cienkiego :roll: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4']Taaa..kręte uliczki jelita cienkiego :roll:[/quote] A później... zabierze go wielka woda... Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']A później... zabierze go wielka woda...[/QUOTE] Już do wuceta doszłaś? Ale szybko. Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 No, nareszcie tu dotarlam. Nie bede nic wymyslac, poprostu: Wesołych świąt :tree1: Quote
Recommended Posts