Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia']Jesoo.. NIKTy o czym ta rozmowa ? Bo nie kumam .. jakieś donosy, rogale, ciaża.. to razem dobrze nie wróży :shake: [/QUOTE] Uspokoj sie, blondynko Ty!! Sama zes pewnie doniosla :roll: Czesc Madzka i wlochacze :loveu: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Uspokoj sie, blondynko Ty!! Sama zes pewnie doniosla :roll: [/quote] No paczta .. tera mnie posądza .. Ty czarownico Ty!! Spalić mnie chciałaś Ty!! :angryy: Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia']Jesoo.. NIKTy o czym ta rozmowa ? Bo nie kumam .. jakieś donosy, rogale, ciaża.. to razem dobrze nie wróży :shake: Dobry Bobry :loveu:[/QUOTE] Ci dam bobry zaraz:roll: [quote name='Kasia']Czołem Dziewoje :loveu: Doniósł czy doniosła w końcu? I jaka ciąża? I czyja? :crazyeye:[/QUOTE] Cześć Kasiu:loveu: Ja właśnie nie wiem czyja ciąża :niewiem: A kto lubi jeść frytki z gyrosem i przygryzać rogalami Władki? [quote name='Anusia & Alutka']Uspokoj sie, blondynko Ty!! Sama zes pewnie doniosla :roll: Czesc Madzka i wlochacze :loveu:[/QUOTE] Cześć Anusia:loveu: Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Część druga [URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=808.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_808.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Wesołych Świąt :roflt::roflt::roflt: [url]http://www.elfyourself.com/?id=1647121019[/url] Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nie mogę tego w pracy odtworzyć :placz: Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 A w domu? [COLOR="PaleTurquoise"]10 znaków[/COLOR] Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nie wiem. Musze spróbować bo jak pisałam nie mam swojego kompa ino na pożyczonym jadę a tam wszystko zostało wyczyszczone zanim go dostałam. Tym sposobem też nie wklejam zdjęć bo nie chcę tam nic instalowac swojego by za chwile to usuwać. Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Nic chyba nie musisz mieć zainstalowanego, bo to się na stronie internetowej otwiera po prostu :hmmmm: Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Nic chyba nie musisz mieć zainstalowanego, bo to się na stronie internetowej otwiera po prostu :hmmmm: [/quote] W pracy nie da rady, próbowałam. W domu zobaczę wieczorkiem. Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dla Cię Madźka mam moją najulubieńszą :loveu: [IMG]http://kartki.net.pl/kartki/4/134.jpg[/IMG] Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ale fajowe mikołajowe smyki:loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia']No paczta .. tera mnie posądza .. Ty czarownico Ty!! Spalić mnie chciałaś Ty!! :angryy:[/QUOTE] Dlaczego mowisz w czasie przeszlym? Dalej kce. [quote name='Kasia']Dla Cię Madźka mam moją najulubieńszą :loveu: [url]http://kartki.net.pl/kartki/4/134.jpg[/url][/QUOTE] Jakas sugestia hyhy? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dzie gadalismy o linku co to sie nie otwiera? Otworzyl sie i jest super :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 No super, super:loveu: Fidlasta żałuj, że Ci się elfy nie otwierają! Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='madziasto4']No super, super:loveu: Fidlasta żałuj, że Ci się elfy nie otwierają![/QUOTE] Racja bardzo! :loveu: Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witaj Madziu!! Witajcie chłopaki!!! Jak tam przygotowania??? Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dzień doberek. Przygotowania jakoś idą. Chłopaki na zmianę pilnują karpia w wannie. :lol: Rodzice kupili choinkę. Taaa, goowno takie małe, a nie choinkę:roll: Ale nic to. A, i duszę się. Bo se nasmrodziłam za bardzo kadzidełkiem w pokoju :grins: Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień doberek. Przygotowania jakoś idą. Chłopaki na zmianę pilnują karpia w wannie. :lol: Rodzice kupili choinkę. Taaa, goowno takie małe, a nie choinkę:roll: Ale nic to. A, i duszę się. Bo se nasmrodziłam za bardzo kadzidełkiem w pokoju :grins:[/quote] heheh dobre, nastroje sobie robi!!:cool3::cool3: Masz karpia w wannie??...U nas nigdy nie ma karpia, szkoda mi ich!!! Ucałuj chłopców!! I koniecznie zrób zdjęcia przy choince!!! Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Jofka']heheh dobre, nastroje sobie robi!!:cool3::cool3: Masz karpia w wannie??...U nas nigdy nie ma karpia, szkoda mi ich!!! Ucałuj chłopców!! I koniecznie zrób zdjęcia przy choince!!![/QUOTE] Wiesz jakie fajowe te kadzidełka :loveu: A mam, pływa sobie. Tata kupił. Ja bym też nie kupiła żywego, bo bym nie potrafiła go zabić:shake: Zrobię, zrobię :) Aa, a propos choinki, kupiliśmy drugą, większą, a ten mały karakan u mnie będzie. Tę dużą u rodziców zaraz będziemy ubierać :grins: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 U nas też zawsze sobie pływał karpik w wannie, ale teraz nie miałby kto go zabić no i mama załatwiła skądś martwego Cześć Magdaleno :loveu: [COLOR=paleturquoise](bo chyba jeszcze dziś mnie tu nie było) [/COLOR] Quote
Recommended Posts