madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='tigrunia']Wcale mi się nie podobają !! :angryy:[/QUOTE] Aaa to w ten deseń:cool1: Ale to już nic na to nie poradzę, łysolki były, są i będą :p Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Ale to już nic na to nie poradzę, łysolki były, są i będą :p [/quote] ŁYSOLKI górą!!!!! Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']ŁYSOLKI górą!!!!![/QUOTE] :calus: :calus: :calus: Ta jest! :cool2: Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_30.gif[/IMG][/URL] Żadne łysolki!!! [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_210.gif[/IMG][/URL] Quote
Pegaza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cze Madzia i łyse psy:evil_lol: sie nie dziwie ze ich obciełaś, moja zaczyna mieć kołtuny na łapkach zwłaszcza po sniegu jak się bąble robią sniegowe coś mi się zdaje, że będzie miec braki w owłosieniu tu i ówdzie:roll: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Madzia i łyse psy:evil_lol: sie nie dziwie ze ich obciełaś, moja zaczyna mieć kołtuny na łapkach zwłaszcza po sniegu jak się bąble robią sniegowe coś mi się zdaje, że będzie miec braki w owłosieniu tu i ówdzie:roll:[/QUOTE] Cześć Dario:loveu: Po prostu przy tej pogodzie, kiedy jest mokro i brudno, higieniczniej i praktyczniej jest, kiedy mają krótką fryzurkę. A po drugie uwielbiam ich takich:loveu: U nas śniegu jeszcze nie ma, więc kulek jeszcze nie przynoszą, ale znam to.. Cholerstwo się przyczepia, wielgachne kule :shake: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [CENTER]Filmik [/CENTER] [URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=670.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_670.jpg[/IMG][/URL] Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia'] Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p[/quote] Pff...fakt może za krótko, ale miał firanki i to było na lato!:eviltong: [quote name='Anusia & Alutka']On sie swiecil bo taki wlos ma blyszczacy!! Poza tym NOGI mial normalnie obciete! [/quote] No właśnie! Z nogami to nie przesadzaj, bo zaraz mnie oskarżą o znęcanie się nad psem (opozycja tylko czeka na haka:cool1:) Madźka Ty to masz dobrze. Uczysz Ty się wogle? Masz stanowczo za dużo wolnego... Filmik już lookam EDIT: Hihi...Master mruczy jak zabaweczka. Najlepsze jest to wypychanie języka jak włosy wejdą do paszczy:) Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Madźka Ty to masz dobrze. Uczysz Ty się wogle? Masz stanowczo za dużo wolnego... Filmik już lookam[/QUOTE] Cały czas się uczę.:cool1: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Madźka Ty to masz dobrze. Uczysz Ty się wogle? Masz stanowczo za dużo wolnego... [/quote] Madźka ma łeb jak sklep i sie uczyc nie musi :grins: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Magda_Miki'] EDIT: Hihi...Master mruczy jak zabaweczka. Najlepsze jest to wypychanie języka jak włosy wejdą do paszczy:) [/quote] Master jak Master, mnie to się tam Torcio najbardziej podobał :evil_lol: Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Master jak Master, mnie to się tam Torcio najbardziej podobał :evil_lol:[/quote] Haha...Kasia jak zawsze na przekór innym:diabloti: Mi się tam Madźka podobała:eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Magda_Miki'] EDIT: Hihi...Master mruczy jak zabaweczka. Najlepsze jest to wypychanie języka jak włosy wejdą do paszczy:)[/QUOTE] Też to lubię :loveu: [quote name='Kasia']Master jak Master, mnie to się tam Torcio najbardziej podobał :evil_lol:[/QUOTE] Torcio tylko czekał kiedy mu pozwolę też się pobawić, widziałaś jak się wpatrywał:evil_lol: Miał zapowiedziane, że teraz ja bawię się z Masterkiem i ma nie przeszkadzać. Bo jak Toro się włącza do zabawy, to on zgarnia wszystkie zabawki, bierze nawet 3 w pysk i się bezczelnie na Mastera patrzy z kuprem u góry i machającym ogonem... Nie mam sił do niego:diabloti: Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']Też to lubię :loveu: [/quote] Do tego jeszcze to mlaskanie i jestem rozbrojona:loveu: No widziałam Twą osobistą dłoń Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Magda_Miki']Haha...Kasia jak zawsze na przekór innym:diabloti: Mi się tam Madźka podobała:eviltong:[/QUOTE] Taaa..a gdzieś Ty mnie tam dojrzała przepraszam?:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Mi się tam Madźka podobała:eviltong: [/quote] Madźkowa menska dłoń :loveu: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Torcio tylko czekał kiedy mu pozwolę też się pobawić, widziałaś jak się wpatrywał:evil_lol: [/quote] No widziałam, korciło go bardzo bo latał w koło ale i tak swego na końcu dopiął i zabawkę przechwycił :p Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Madźkowa menska dłoń :loveu:[/QUOTE] Menska, menska. Jak komu czasem przypierniczę, to hoho:mad: [quote name='Kasia']No widziałam, korciło go bardzo bo latał w koło ale i tak swego na końcu dopiął i zabawkę przechwycił :p[/QUOTE] Jak zwykle:p Zaraz wracam. Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']To się wyszstko zgadza. Te duże dziury to luki w rozumie:roll:[/QUOTE] Twoim chyba! [quote name='madziasto4']Kasiu, wstawiam fotki dla Cię. Ta reszta niech se ślipia zamknie i nie patrzy jak się nie podoba :obrazic: [/QUOTE] :placz::placz::placz::placz::placz: [quote name='Kasia']Madźka ma łeb jak sklep i sie uczyc nie musi :grins:[/QUOTE] aaaaaa ha ha ha :turn-l: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Twoim chyba! :placz::placz::placz::placz::placz: aaaaaa ha ha ha :turn-l:[/QUOTE] Pudło- bo w Twoim :loveu: Ryyycz, mała ryyycz.. Czego rży? Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']Pudło- bo w Twoim :loveu: Ryyycz, mała ryyycz.. Czego rży?[/QUOTE] Nie w moim. Z Ciebie rze :turn-l: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie w moim. Z Ciebie rze :turn-l:[/QUOTE] W moim tym bardziej nie. Pff.. Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Ja chyba to sobie pójdę zaraz. Bo tak sobie codziennie obiecuję, że pójdę wcześniej spać w końcu:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Noo ja tyz tak se mowie. I jeszcze ze od dzisiaj sie ucze, tez se mowie.. Quote
Recommended Posts