Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_30.gif[/IMG][/URL] Żadne łysolki!!! [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_210.gif[/IMG][/URL]

Posted

Cze Madzia i łyse psy:evil_lol:
sie nie dziwie ze ich obciełaś, moja zaczyna mieć kołtuny na łapkach
zwłaszcza po sniegu jak się bąble robią sniegowe coś mi się zdaje, że będzie miec braki w owłosieniu tu i ówdzie:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Madzia i łyse psy:evil_lol:
sie nie dziwie ze ich obciełaś, moja zaczyna mieć kołtuny na łapkach
zwłaszcza po sniegu jak się bąble robią sniegowe coś mi się zdaje, że będzie miec braki w owłosieniu tu i ówdzie:roll:[/QUOTE]
Cześć Dario:loveu:
Po prostu przy tej pogodzie, kiedy jest mokro i brudno, higieniczniej i praktyczniej jest, kiedy mają krótką fryzurkę.
A po drugie uwielbiam ich takich:loveu:
U nas śniegu jeszcze nie ma, więc kulek jeszcze nie przynoszą, ale znam to..
Cholerstwo się przyczepia, wielgachne kule :shake:

Posted

[quote name='Kasia']
Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p[/quote]

Pff...fakt może za krótko, ale miał firanki i to było na lato!:eviltong:

[quote name='Anusia & Alutka']On sie swiecil bo taki wlos ma blyszczacy!!
Poza tym NOGI mial normalnie obciete!
[/quote]

No właśnie!
Z nogami to nie przesadzaj, bo zaraz mnie oskarżą o znęcanie się nad psem (opozycja tylko czeka na haka:cool1:)

Madźka Ty to masz dobrze. Uczysz Ty się wogle? Masz stanowczo za dużo wolnego...
Filmik już lookam

EDIT: Hihi...Master mruczy jak zabaweczka. Najlepsze jest to wypychanie języka jak włosy wejdą do paszczy:)

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Madźka Ty to masz dobrze. Uczysz Ty się wogle? Masz stanowczo za dużo wolnego...
[/quote]

Madźka ma łeb jak sklep i sie uczyc nie musi :grins:

Posted

EDIT: Hihi...Master mruczy jak zabaweczka. Najlepsze jest to wypychanie języka jak włosy wejdą do paszczy:)
[/quote]

Master jak Master, mnie to się tam Torcio najbardziej podobał :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Master jak Master, mnie to się tam Torcio najbardziej podobał :evil_lol:[/quote]

Haha...Kasia jak zawsze na przekór innym:diabloti:

Mi się tam Madźka podobała:eviltong:

Posted

EDIT: Hihi...Master mruczy jak zabaweczka. Najlepsze jest to wypychanie języka jak włosy wejdą do paszczy:)[/QUOTE]
Też to lubię :loveu:

[quote name='Kasia']Master jak Master, mnie to się tam Torcio najbardziej podobał :evil_lol:[/QUOTE]
Torcio tylko czekał kiedy mu pozwolę też się pobawić, widziałaś jak się wpatrywał:evil_lol:
Miał zapowiedziane, że teraz ja bawię się z Masterkiem i ma nie przeszkadzać.
Bo jak Toro się włącza do zabawy, to on zgarnia wszystkie zabawki, bierze nawet 3 w pysk i się bezczelnie na Mastera patrzy z kuprem u góry i machającym ogonem... Nie mam sił do niego:diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']

Torcio tylko czekał kiedy mu pozwolę też się pobawić, widziałaś jak się wpatrywał:evil_lol:
[/quote]

No widziałam, korciło go bardzo bo latał w koło ale i tak swego na końcu dopiął i zabawkę przechwycił :p

Posted

[quote name='Kasia']Madźkowa menska dłoń :loveu:[/QUOTE]
Menska, menska. Jak komu czasem przypierniczę, to hoho:mad:

[quote name='Kasia']No widziałam, korciło go bardzo bo latał w koło ale i tak swego na końcu dopiął i zabawkę przechwycił :p[/QUOTE]
Jak zwykle:p

Zaraz wracam.

Posted

[quote name='madziasto4']To się wyszstko zgadza.
Te duże dziury to luki w rozumie:roll:[/QUOTE]

Twoim chyba!

[quote name='madziasto4']Kasiu, wstawiam fotki dla Cię.
Ta reszta niech se ślipia zamknie i nie patrzy jak się nie podoba :obrazic:
[/QUOTE]

:placz::placz::placz::placz::placz:

[quote name='Kasia']Madźka ma łeb jak sklep i sie uczyc nie musi :grins:[/QUOTE]

aaaaaa ha ha ha :turn-l: