Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']Goopia jedna z drugą :obrazic: Później trzecia goopia przylizie, ta od Jessi :obrazic: Tylko Fidlasta jest normalna :loveu: Daaaaaj Haribo :modla:[/QUOTE] Wez se uwazaj co? Dopiero Fidlasta powiedziala zes Ty nienormalna. [quote name='Magda_Miki']Anusiak my to jedna krew przecia! Proszę! [IMG]http://www.sweets.pl/pliki/artykuly/Haribo_Goldhaeschen_00_400.jpg[/IMG][/QUOTE] Nooo tylko Madzka jaka insza jezd. :roll: Ale kjujik! Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wez se uwazaj co? Dopiero Fidlasta powiedziala zes Ty nienormalna. [/QUOTE] A co? Powiedziała, że insza, a nie że nienormalna. Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']A co? Powiedziała, że insza, a nie że nienormalna.[/QUOTE] Na jedno wychodzi, zazwyczaj ludzie sa normalni, a jak Ty jestes insza to znaczy, ze nienormalna. Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Na jedno wychodzi, zazwyczaj ludzie sa normalni, a jak Ty jestes insza to znaczy, ze nienormalna.[/QUOTE] Nie, nie, nie, ja jestem insza od nienormalnych. Czyli jestem normalna. W końcu kto do Tworek się wybiera? Przecie nie ja. Dobra, ja idę lulu. Dobranoc normalnym i tym mniej :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']Nie, nie, nie, ja jestem insza od nienormalnych. Czyli jestem normalna. W końcu kto do Tworek się wybiera? Przecie nie ja. Dobra, ja idę lulu. Dobranoc normalnym i tym mniej :calus:[/QUOTE] Tak tak, se tlumacz tak wlasnie. Mozesz sie nie wybierac, po Ciebie specjalnym samochodem przyjada, takie masz przywileje. Kojojowych snow :loveu: Quote
Magda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Na jedno wychodzi, zazwyczaj ludzie sa normalni, a jak Ty jestes insza to znaczy, ze nienormalna.[/quote] Hahahha! Madźka jest zagięta:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hahahha! Madźka jest zagięta:diabloti:[/QUOTE] U nas to znaczy tyle, ze :stupid: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cześć normalni :loveu: Ci mniej normalni też cześć :loveu: Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']Goopia jedna z drugą :obrazic: Później trzecia goopia przylizie, ta od Jessi :obrazic: [/quote] No i przylazłam! :mad: Sama ześ goopia!!:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Cześć normalni :loveu: Ci mniej normalni też cześć :loveu: Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p[/QUOTE] On sie swiecil bo taki wlos ma blyszczacy!! Poza tym NOGI mial normalnie obciete! Czesc Wy i Oni! Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Poza tym NOGI mial normalnie obciete! [/quote] :roflt::roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']:roflt::roflt:[/QUOTE] I z czego sie smieje? :roll: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] I z czego sie smieje? :roll: [/quote] Z niczego przecie, co nie? :evil_lol: Jak goopi do sera poprostu. Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak tak, se tlumacz tak wlasnie. Mozesz sie nie wybierac, po Ciebie specjalnym samochodem przyjada, takie masz przywileje.[/QUOTE] Chyba mnie z kimś pomyliłaś:roll: [quote name='Kasia']Cześć normalni :loveu: Ci mniej normalni też cześć :loveu: Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p[/QUOTE] Odpowiadam na pierwsze cześć:loveu: O o o!! Właśnie! [quote name='tigrunia']No i przylazłam! :mad: Sama ześ goopia!!:diabloti:[/QUOTE] Cześć głupcze:evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']On sie swiecil bo taki wlos ma blyszczacy!! Poza tym NOGI mial normalnie obciete! [/QUOTE] A moi to od czego się świecią myślisz?? Matko i to jest dopiero..Psu nogi odcinać:shake: Ja t omoim tylko włoski przycięłam, a kończyczy oszczędziłam:shake: [quote name='Kasia']Z niczego przecie, co nie? :evil_lol: Jak goopi do sera poprostu.[/QUOTE] Czyli że Anusia to ser? To ja proponuję jak ser do goopiego :roll: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Czyli że Anusia to ser? To ja proponuję jak ser do goopiego :roll: [/quote] Taa ser, ten z tymi dużymi dziurami :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Taa ser, ten z tymi dużymi dziurami :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] To się wyszstko zgadza. Te duże dziury to luki w rozumie:roll: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4'] To się wyszstko zgadza. Te duże dziury to luki w rozumie:roll: [/quote] Ja tego nie powiedziałam :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Ja tego nie powiedziałam :cool1:[/QUOTE] Ale ja to powiedziałam:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Kasiu, wstawiam fotki dla Cię. Ta reszta niech se ślipia zamknie i nie patrzy jak się nie podoba :obrazic: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/76/94fd3bade824365a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/76/e83376ebd4d8e4b3.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/76/3a99bf3462b6eb06.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/76/2951d4cd3ea592ef.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/126/2a08132aac08e3ca.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Masterek :loveu: Madźka One są goopie i tyle!!! Toć to on jest słodszy teraz niż najsłodszy cukierek :loveu: A co im sie w jego nogach nie podoba to już wcale nie rozumiem :shake: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Masterek :loveu: Madźka One są goopie i tyle!!! Toć to on jest słodszy teraz niż najsłodszy cukierek :loveu: A co im sie w jego nogach nie podoba to już wcale nie rozumiem :shake:[/QUOTE] Mówię właśnie, że goopie. Wszystkie trzy :obrazic: One toby chciały pewnie, żebym mu firany zostawiła na łapkach, a że firan niet to jęczą. Quote
Kasia_zg Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Ojej ale tu burzliwie jest...pisze słówek parei uciekam bo jescze mi sie oberwie ;)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Eeee nio co Wy dziewczyny przecież Masterkowi ładnie w nowym fryzie komu jak komu aleNaszemu Materkowi to w każdej fryzurce jest do pysia:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']Mówię właśnie, że goopie. Wszystkie trzy :obrazic: One toby chciały pewnie, żebym mu firany zostawiła na łapkach, a że firan niet to jęczą.[/quote] :obrazic::obrazic: Ja tam nic o łapkach nie mówiłam ! Ja mówiłam o całokształcie! Pikny był przed tym Twoim machaniem nożyczkami a teraz jak jakiś łysolec wygląda! :shake: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Ojej ale tu burzliwie jest...pisze słówek parei uciekam bo jescze mi sie oberwie ;)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Eeee nio co Wy dziewczyny przecież Masterkowi ładnie w nowym fryzie komu jak komu aleNaszemu Materkowi to w każdej fryzurce jest do pysia:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER][/QUOTE] Kasiu, Kasiu:loveu:, masz u mnie lody za to co napisałaś :p [quote name='tigrunia']:obrazic::obrazic: Ja tam nic o łapkach nie mówiłam ! Ja mówiłam o całokształcie! Pikny był przed tym Twoim machaniem nożyczkami a teraz jak jakiś łysolec wygląda! :shake:[/QUOTE] Latem im się łyski podobają, a zimą nie :roflt: No goopie jak nic :roflt: Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Latem im się łyski podobają, a zimą nie :roflt: No goopie jak nic :roflt:[/quote] Wcale mi się nie podobają !! :angryy: Quote
Recommended Posts