Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [URL]http://images24.fotosik.pl/123/030af2c38c3f1b55.jpg[/URL] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jezusicku. I jeszcze żem zla bo nie ma mie przez dwa dni buuu. A kcialam byc na stronie nr 1000. Moze Wladza zamknie natenczas geleryjke? Albo bedziecie gadac u mie? No nic to. Jeszcze bardziej zrozpaczona ide spac :( Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jezusicku. I jeszcze żem zla bo nie ma mie przez dwa dni buuu. A kcialam byc na stronie nr 1000. Moze Wladza zamknie natenczas geleryjke? Albo bedziecie gadac u mie? No nic to. Jeszcze bardziej zrozpaczona ide spac :([/QUOTE] :roflt: Zostawie Ci goopku stronkę 1000 :loveu: I czymam kciuki, bo chiba to zaliczenie masz tera niee? Quote
Kasia_zg Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Czesc Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Nowy fryz Masterka jest bardzo fajniusi :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A z wycznów Torka to sie popłakałam ze smiechu "Torek pedziwiatr" :D[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Myślałam że mój ma ADHD ale widze że Toreczka nikt nie przebje hihih:evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy weekendzikowo:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Witaj Kasiu :) Torcio jest jedyny w swoim rodzaju :lol: Zawsze tak biega jak szalony, gdy chce się pobawić z Masterem ;) Quote
Anusia & Alutka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='madziasto4']:roflt: Zostawie Ci goopku stronkę 1000 :loveu: I czymam kciuki, bo chiba to zaliczenie masz tera niee?[/QUOTE] Kłamiesz :shake: Zaliczenia buuu oj nic z tego nie bydzie. Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/886.gif[/IMG] hihihi, się rozmarzyłam... Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Lepiej sie tu Aga nie rozpisywać bo faktycznie dla Anusi zabraknie tej 1000 strony :P Witam sie na dwa dni, zeby nie było :P Cześc mówie i ide :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Mówisz, żeby nie pisać i zwiewać? :hmmmm: Dobra, to się ewakuuję [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/82.gif[/IMG] Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Wszyscy się ewakuują :placz: Chłopcy dostali dzisiaj po żółteczku na miękko. Aaaale długo się oblizywał Masterek :loveu: A ja robię tort, ale tort niezwykły :grins: Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='madziasto4']Wszyscy się ewakuują :placz: Chłopcy dostali dzisiaj po żółteczku na miękko. Aaaale długo się oblizywał Masterek :loveu: A ja robię tort, ale tort niezwykły :grins:[/quote] Ojj .. to musialo im smakowac :loveu: jessi jeszcze nie jadła jajka :p A po tort to się zgłoś do TZa mego .. na pewno pyszny Ci zrobi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='tigrunia']Ojj .. to musialo im smakowac :loveu: jessi jeszcze nie jadła jajka :p A po tort to się zgłoś do TZa mego .. na pewno pyszny Ci zrobi :evil_lol:[/QUOTE] Takiego mi nie zrobi, bo to nie na słodko torcik:grins: Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='madziasto4']Takiego mi nie zrobi, bo to nie na słodko torcik:grins:[/quote] Aaa.. no to faktycznie nie .. on tylko takimi słodkimi sie zajmuje .. co innego to juz ma 2 lewe jak ma zrobic Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cze pirogu jeden:p co tam dzis serwujecie na deser tort? mm a ja mam ochote na likier o smaku toffi a nie moge bo na antybiotyku lece a do tego kawałek ciasta mmm nie odmówilambym :lol: Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Cześć Marea:loveu: [quote name='Pegaza']Cze pirogu jeden:p co tam dzis serwujecie na deser tort? mm a ja mam ochote na likier o smaku toffi a nie moge bo na antybiotyku lece a do tego kawałek ciasta mmm nie odmówilambym :lol:[/QUOTE] Cze Dario:p Torcik nie jest na słodko- jest na słono hihi:evil_lol: Oj jak na antybiotyku to nici z likieru:p Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ale se go fundne i na święta będe piła:evil_lol: na słono? Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Na słono, bo to torcik-przekładaniec rybny :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 o jessuu co Ty tam rychtujesz to dla siebie takie specjały?:p czy poczęstunek dla gości? Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Dla siebie, dla siebie. Nowy przepis, najsampierw trza sprawdzić na sobie czy jadalne, a dla gości później :cool1: Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='madziasto4']Na słono, bo to torcik-przekładaniec rybny :evil_lol:[/quote] :crazyeye::-o:crazyeye: żem oczy zgubiła, że co, że tort rybny? Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Aga76']:crazyeye::-o:crazyeye: żem oczy zgubiła, że co, że tort rybny?[/QUOTE] Tak :grins: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/124/187f42a4aa11b796.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Aga76']Paluszki krabowe i łosoś?[/QUOTE] Między innymi. Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='madziasto4']Między innymi.[/quote] Aż się boję zapytać o ten krem :roll: Quote
Recommended Posts