Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sluchajta, nie jest dobrze. Mam goraczke i ide sie polozyc do wyrka. Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Idź się wygrzać zatem do wyrka zdechlaczku :loveu: Quote
Pegaza Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='madziasto4']Matko kochana, czeci, drugi, pirszy, czeci po raz drugi, ale tym razem inny, się połapać nie można :shake:[/quote] hahahah Madzia pochytałaś juz tych drugich, trzecich, pierwszych?:evil_lol: oo a ja roznosze kaszel jest ktoś chętny bo przez te paskudztwo rano witam się z hmm wc:roll: Anusia kuruj się kuruj:calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Pegaza'] oo a ja roznosze kaszel jest ktoś chętny bo przez te paskudztwo rano witam się z hmm wc:roll: Anusia kuruj się kuruj:calus:[/QUOTE] Ojej az tak bardzo? :calus: A moze to nie przez kaszel powitania hi hi. Quote
Pegaza Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nie nie nie dusze się tak że gały mi na wierch wyłażą a łeb to ma mi wysadzić a ranki są najgorsze o fuu ja mam problem z odktuszaniem fuu te powitania o jakich myślisz to jeszcze nie teraz lub juz wcale....:eviltong:nie będzie... Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:placz::placz::placz:[/QUOTE] Czego ryczy? Co, pora fervexu się zbliża?:evil_lol: [quote name='Pegaza']hahahah Madzia pochytałaś juz tych drugich, trzecich, pierwszych?:evil_lol: oo a ja roznosze kaszel jest ktoś chętny bo przez te paskudztwo rano witam się z hmm wc:roll: Anusia kuruj się kuruj:calus:[/QUOTE] Niet, nie pochwytałam:shake: Mnie proszę kaszlu nie dawać, bo dopiero co sama się go pozbyłam:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Pegaza']nie nie nie dusze się tak że gały mi na wierch wyłażą a łeb to ma mi wysadzić a ranki są najgorsze o fuu ja mam problem z odktuszaniem fuu te powitania o jakich myślisz to jeszcze nie teraz lub juz wcale....:eviltong:nie będzie...[/QUOTE] Biedna Daria-Ewa :calus: Aaaaa czyli nie wykluczasz, jak Fidlasta, ze niet i finito? :razz: [quote name='madziasto4']Czego ryczy? Co, pora fervexu się zbliża?:evil_lol: [/QUOTE] Nie no, wyplam juz. Ale zla jestem zem chora, rozdrazniona ciagle laze i wogole... Quote
Pegaza Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 znaczy mysle o tym ale nie tak często:eviltong: Cie rozumiem bo mam to samo :calus: ide z włosami zrobic porządek nie wiem czy wróce jak co to dobranoc:bye: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Nie no, wyplam juz. Ale zla jestem zem chora, rozdrazniona ciagle laze i wogole...[/QUOTE] Oj ja też byłam chora i żem nie marudziła :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Czy wy przez to DOGO zarażacie ?? Bo jak tak to stąd uciekam .. co jedna to bardziej chora.. no masakra! Quote
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Poproszę o fotki MOJEGO (strzeżcie sie :evil_lol::mad:) Masterka mrówkowego i Torka cudnego :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='madziasto4']Oj ja też byłam chora i żem nie marudziła :eviltong:[/QUOTE] Nie wierze, musialas troche marudzic. Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie wierze, musialas troche marudzic.[/QUOTE] Bo ja miałam wersję light- bez zatkanego nosa, bólu głowy i gorączki :eviltong: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/71/e4de3e3f53ee5fda.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/123/83a8cd0eaeacf739.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/123/2c251b4642433b7b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/71/e7d2d737801d0b0e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ano to ja mam wersje nie lajt napewno. Ales opitolila tego Torka... Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ales opitolila tego Torka...[/QUOTE] I jest taki piękny :loveu: Mięciutki, delikatny, czyściutki, drobniejszy, czyściutki po spacerkach:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='madziasto4']I jest taki piękny :loveu: Mięciutki, delikatny, czyściutki, drobniejszy, czyściutki po spacerkach:loveu:[/QUOTE] Ale nie tnij mu nogow nastepnym razem... Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale nie tnij mu nogow nastepnym razem...[/QUOTE] Nogi musiałam, bo się kołtunów tam dorobił. Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='madziasto4']Nogi musiałam, bo się kołtunów tam dorobił.[/quote] Bo pieski trzeba codziennie czesac moja droga a nie hodować kołtuny i potem scinac! Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='tigrunia']Bo pieski trzeba codziennie czesac moja droga a nie hodować kołtuny i potem scinac![/QUOTE] Wiesz co, już dałam mu spokój, specjalny grzebyk został na działce, a takim ludzkim to do dupy się czesze:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='tigrunia']Bo pieski trzeba codziennie czesac moja droga a nie hodować kołtuny i potem scinac![/QUOTE] O wlaaaasnie. Dobrze mowi, polac jej :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='madziasto4']Wiesz co, już dałam mu spokój, specjalny grzebyk został na działce, a takim ludzkim to do dupy się czesze:shake:[/quote] A ja kupiłam Jessi zwykłą szczotkę Trixi za 10 zł i jest idealna do jej włosów! Ostatnio kupiłam niby specjalna dla Yorków za 35 zł i jest do d... :angryy: Nic nie czesze tylko gładzi po wierzchu :angryy: [quote name='Anusia & Alutka']O wlaaaasnie. Dobrze mowi, polac jej :evil_lol:[/quote] :evil_lol: Dobry pomysł Nic dziewczynki .. mykam spac .. do juterka [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_39.gif[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czesc :( Jestem chooora. Pol nocy mi krew z noska leciala :( Ide do wyrka. Quote
Recommended Posts