madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Przed chwilą po raz piąty odebrałam Torowi kapcia Mamy... [quote name='PositiveThought']też tak bym chciała, jestem w trakcie namawiania :evil_lol: ale wszystko ma plusy i minusy, niestety... ja to bym chciała mieć dwa Toraski :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] U nas zawsze minusem były wakacje, a właściwie wydawały się być minusem, bo skoro jeździmy z jednym, to co za problem zabierać drugiego :niewiem: Doszliśmy do tego wniosku pewnogo wieczora, a następnego dnia już planowaliśmy na dobre kupno drugiego psa ;) A Tata jeszcze nasłuchał się od koleżanek z pracy jak to ich pieski (po kilka w domu) pięknie się bawią :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']ja go tak uwielbiam, że już bardziej się nie da :cool3: :loveu: pewnie jeszcze się zastanawia, dlaczego tylko jeden plecak mu zostawiłaś..? :roll:[/QUOTE] Taaa, on się zawsze nad wszystkim zastanawia :diabloti: [quote name='Loona']Biedny Masterek, ciągle mu Torek coś zabiera :shake:[/QUOTE] A wiesz, że właśnie już dawno mu nic nie zabrał :lol: Zaraz, chwila, kilka dni temu ciastko sprzed nosa...racja...;) Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 u nas minusem byłoby np. zabranie psa do stajni.. z jednym to możliwe, dwa - już trochę gorzej... albo wakacje właśnie... ale namowa jest intensywna i nieustająca. widzisz, on taki myślący, zawsze zamyślony - a Ty go próbujesz ograniczyć i pozbawić tych nowatorskich pomysłów :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']u nas minusem byłoby np. zabranie psa do stajni.. z jednym to możliwe, dwa - już trochę gorzej... albo wakacje właśnie... ale namowa jest intensywna i nieustająca. widzisz, on taki myślący, zawsze zamyślony - a Ty go próbujesz ograniczyć i pozbawić tych nowatorskich pomysłów :evil_lol:[/QUOTE] Trzymam kciuki za rozwój sytuacji po Twojej myśli :p Ależ skąd, to właśnie dzięki mnie ma możliwość ruszenia głową jak tu jednak postawić na swoim :cool3: ------------ Mówiłam Wam już, że Toro niedawno wlazł na ławę i wypił Tacie trochę maślanki z kubka? :evil_lol: A że kiedyś kawę Mamie? :mdleje: Teraz kolej na mnie :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Aidi uwielbia herbatę, ale nie za słodką, bez cukru też nie, ewentualnie z cytrynką ^^ a co Tobie co wypije ten zbój? ^^ Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']Aidi uwielbia herbatę, ale nie za słodką, bez cukru też nie, ewentualnie z cytrynką ^^ a co Tobie co wypije ten zbój? ^^[/QUOTE] Ze mną będzie trudniej, bo ja piję najczęściej wodę mineralną z butelki :p Ale na butlę to się od zawsze czaił i często gęsto kradnie puste i wtedy to dopiero zabawa na całego :cool1: Wszystko byłoby ok, gdyby nie chrobotał tą butelką o północy :cool1: Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Magdo, nie spodziewałam się tego po Tobie! tej skrajnej nietolerancji! Toruś jest po prostu zapalonym ekologiem, w nocy, kiedy nikt nie patrzy próbuje zmniejszyć ich objętość, by uratować Ziemię od zagłady! Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']Magdo, nie spodziewałam się tego po Tobie! tej skrajnej nietolerancji! Toruś jest po prostu zapalonym ekologiem, w nocy, kiedy nikt nie patrzy próbuje zmniejszyć ich objętość, by uratować Ziemię od zagłady![/QUOTE] padłam :roflt: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']Magdo, nie spodziewałam się tego po Tobie! tej skrajnej nietolerancji! Toruś jest po prostu zapalonym ekologiem, w nocy, kiedy nikt nie patrzy próbuje zmniejszyć ich objętość, by uratować Ziemię od zagłady![/QUOTE] :roflt: Rzeczywiście gdzieś czytałam, że wskazane jest gniecenie butelek (niczym gniecenie puszek przez nurków śmietnikowych) w celu zmniejszenia ich objętości :stupid: Mój mały ekolog :sweetCyb: Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :cool: cóż, mój na pewno nie jest ekologiem, zamiast zmniejszać objetość jeszcze ją zwiększa, produkuje też różne gazy szkodliwe dla środowiska, o nieprzyjemnym... wyziewie. Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Loona']padłam :roflt:[/QUOTE] Ja też szczerze powiedziawszy :evil_lol: [quote name='PositiveThought'] :cool: cóż, mój na pewno nie jest ekologiem, zamiast zmniejszać objetość jeszcze ją zwiększa, produkuje też różne gazy szkodliwe dla środowiska, o nieprzyjemnym... wyziewie.[/QUOTE] Już gdzieś pisałam, że gdyby nie ten dech, to by, w tym przypadku pies, zdech(ł) :cool1: A więc w/w szkodliwe gazy dla środowiska są mimo wszystko potrzebne do życia :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie było mnie trochę czasu, a tu już parę stron :mdleje: A o czym rozmawiacie? O Torku-ekologu? :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/16/f533f890866a21b6.jpg[/IMG][/URL] [/quote] [B][COLOR=Blue][SIZE=4][FONT=Arial Black]Z lewej Master , z prawej Toro ??????? :loveu: Świetna fotka Magdo.......:multi: ...i ta fryzurka na cebulkę...mmm...;) [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Yorkie']Nie było mnie trochę czasu, a tu już parę stron :mdleje: A o czym rozmawiacie? O Torku-ekologu? :evil_lol:[/QUOTE] Tak, o moim ekologicznym psie :evil_lol: [quote name='marzenna79'][B][COLOR=Blue][SIZE=4][FONT=Arial Black]Z lewej Master , z prawej Toro ??????? :loveu: Świetna fotka Magdo.......:multi: ...i ta fryzurka na cebulkę...mmm...;) [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] Tak :) Z lewej Master, z prawej Toro ;) Ta fotka jest sprzed miesiąca, a teraz to oba mają kukuryku na łepetynkach :p Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4']Tak, o moim ekologicznym psie :evil_lol: [/quote] Oh no! Toro już nie jest łobuzem, tylko przyjacielem środowiska? Co się stało? Master za mocno naciskał? :evil_lol: A wiem, to tak dla zmyły :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 wiesz, Master mu zazdrości honorowego członkostwa w Klubie Ekologicznym... to dlatego on rządzi w ich związku :cool: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/17/0fee2ada29c919e0.jpg[/IMG][/URL][/quote] Cóż za mina...Pańcia co złego to nie ja!!!!!! :p:p [quote name='madziasto4'] Mówiłam Wam już, że Toro niedawno wlazł na ławę i wypił Tacie trochę maślanki z kubka? :evil_lol: A że kiedyś kawę Mamie? :mdleje: Teraz kolej na mnie :evil_lol:[/quote] To teraz kolej na piwko...:cool1: z pianką oczywiście :cool1: [quote name='PositiveThought'] cóż, mój na pewno nie jest ekologiem, zamiast zmniejszać objetość jeszcze ją zwiększa, produkuje też różne gazy szkodliwe dla środowiska, o nieprzyjemnym... wyziewie. [/quote] to całkiem tak samo jak mój ..nie dość że o nieprzyjemnym wyziewie to do tego jeszcze bardzo dźwięczne :evil_lol: [quote name='madziasto4'] Już gdzieś pisałam, że gdyby nie ten dech, to by, w tym przypadku pies, zdech(ł) :cool1: A więc w/w szkodliwe gazy dla środowiska są mimo wszystko potrzebne do życia :lol: [/quote] O tak pisałaś... i to wcale nie tak dawno i nie tak daleko :diabloti: Quote
Guffi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cześć! Ja tu byłam dzisiaj?! Bo ja już nie wiem, bo mi pełno subskrybcji powywalało i już się w ogóle nie orientuję:placz: .[/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='bGirl']Cudowne zdięcia :loveu:[/QUOTE] Witaj u nas! :multi: Dziękuję ;) I zapraszam częściej :) [quote name='Yorkie']Oh no! Toro już nie jest łobuzem, tylko przyjacielem środowiska? Co się stało? Master za mocno naciskał? :evil_lol: A wiem, to tak dla zmyły :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='PositiveThought']wiesz, Master mu zazdrości honorowego członkostwa w Klubie Ekologicznym... to dlatego on rządzi w ich związku :cool:[/QUOTE] Rządzę to ja w związku :cool1: Mamy trójkącik :eviltong: [quote name='fidelek2']Cóż za mina...Pańcia co złego to nie ja!!!!!! :p:p To teraz kolej na piwko...:cool1: z pianką oczywiście :cool1: O tak pisałaś... i to wcale nie tak dawno i nie tak daleko :diabloti:[/QUOTE] Zauważyłaś, że on na większości zdjęć ma taką minkę? :diabloti: Piwko też piję z butelki :evil_lol: Oj po piwku to by mu się dopiero odbiło :crazyeye: O właśnie, u Ciebie pisałam :lol: Ps. Nie narzekasz na zaległości? :crazyeye: ------------------- Zaraz będzia sesja chłopaków z rolką po papierze toaletowym zwędzoną przez Tora :cool1: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4'] Ps. Nie narzekasz na zaległości? :crazyeye: [/quote] żebyś zaś akapitem walnęła typu: [I]Jeszcze Kasi Fidelkowej brakuje do narzekania :evil_lol::evil_lol:[/I] Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='fidelek2']żebyś zaś akapitem walnęła typu: [I]Jeszcze Kasi Fidelkowej brakuje do narzekania :evil_lol::evil_lol:[/I][/QUOTE] A wiesz, że miałam ochotę tak napisać :lol: [quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cześć! Ja tu byłam dzisiaj?! Bo ja już nie wiem, bo mi pełno subskrybcji powywalało i już się w ogóle nie orientuję:placz: .[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Nie byłaś :p Witaj :lol: :smilecol: Przekroczyłam 3000 postów :smilecol: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4'] :smilecol: Przekroczyłam 3000 postów :smilecol: [/quote] dawno temu.....:diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='fidelek2']dawno temu.....:diabloti:[/QUOTE] Jakie tam dawno, parę minut temu :eviltong: Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 och, coś mi tu z internetem się tentego. Quote
Recommended Posts