Loona Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 U mnie stronka 101, ale każdy powód dobry żeby wypić :diabloti: :drinking: :drinking: :knajpa: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 haha...Magdy jeszcze nie ma bo szkółka się zaczęła...:eviltong: juz nie będzie siedzenia od samego rańca :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [B]marzenna79[/B] Dziękuję za wizytę i komplementy dla psiaków :loveu: Grabówek ze śliskimi chodnikami(:angryy: ) również pozdrawia :p [quote name='Guffi']Przegapiliście powód do impreski[/QUOTE] A bo ja nie typ imprezowicza :eviltong: [quote name='Nadia86']Kurcze ja tez przegapilam a ta ma juz 300stron:crazyeye: no pieknie no ale tak jak w kilka dni sie robi 30 to ja sie nie dziwie ze takie tempo no i tak w ogole to witam <poniedzialkowo:angryy:>[/QUOTE] No bez przesadyzmu Aniu, jakie tam 30 w jeden dzień :evil_lol: :eviltong: Ja też nie cierpię poniedziałków :angryy: [quote name='fidelek2']haha...pośmiewna sie znalazła :evil_lol: a żebys wiedziała że pomarudzę bo tak trzeba i to prawda - za kazdym razem jak tu przychodzę to muszę masę nadrabiać, ale przynajmniej nie płaczę jak Zuza :eviltong: No proszę...ten co pisanek nie pokazuje :evil_lol: nie ciasno mu w tym/na tym posłanku?:p wydaje się mniejsze niż sam Master.... [/quote] Maruda i tyle :eviltong: Zapewniam, że posłanko jest w odpowiednim rozmiarze :lol: Mają większe w kuchni, ale Master lubi się tak skręcać na budce :niewiem: [quote name='fidelek2']słuszna uwaga....... [CENTER][SIZE=3][B][I]:drink1: GRATULACJE 300 STRONKI[/I][/B][/SIZE] :drink1: [/CENTER][/QUOTE] [quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]No widzisz, ja zawsze mam słuszne uwagi.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][/SIZE][/FONT] [CENTER]:smilecol: :drinka: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Gratki;) [/SIZE][/FONT][/CENTER][/QUOTE] [quote name='Loona']U mnie stronka 101, ale każdy powód dobry żeby wypić :diabloti: :drinking: :knajpa:[/QUOTE] Dziękuję, dziękuję :B-fly: :B-fly: [B]Loona[/B] a czemu 101? 300 ma być :motz: :eviltong: :eviltong: [quote name='Yorkie']Gdyby nie nosek, to bym głowy nie rozpoznała[/QUOTE] Nosek znak rozpoznawczy :p Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='fidelek2']haha...Magdy jeszcze nie ma bo szkółka się zaczęła...:eviltong: juz nie będzie siedzenia od samego rańca :evil_lol:[/QUOTE] Bardzo śmieszne :eviltong: Quote
Guffi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4'] A bo ja nie typ imprezowicza :eviltong: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Tiaaa chciałoby się! To ja nie tyo imprezowicza:eviltong: na żadne dyskoteki nie chodzę i koleżanki mnie mają z tego powodu za jakąś nie tego:evil_lol:. Ale na forum imprezę zrobić, to nie łaska, co???[/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4'] Bardzo śmieszne :eviltong: [/quote] Nooo....:p :p Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Tiaaa chciałoby się! To ja nie tyo imprezowicza:eviltong: na żadne dyskoteki nie chodzę i koleżanki mnie mają z tego powodu za jakąś nie tego:evil_lol:. Ale na forum imprezę zrobić, to nie łaska, co???[/SIZE][/FONT][/QUOTE] ooo to nie tylko ja jakaś nie teges :evil_lol: Mnie się najzwyczajniej w świecie nie chce włóczyć po nocy po imprezach :niewiem: A wypić piwko to se mogę w domu :niewiem: :lol: [quote name='fidelek2']Nooo....:p :p[/QUOTE] No właśnie widzę, że tryskasz humorem z powodu mojego nieszczęścia :cool3: :diabloti: Quote
Alka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4']ooo to nie tylko ja jakaś nie teges :evil_lol: Mnie się najzwyczajniej w świecie nie chce włóczyć po nocy po imprezach :niewiem: A wypić piwko to se mogę w domu :niewiem: :lol: [/quote] jednym słowem domatorka :p gratulki 300 stronki!!!:multi::multi: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Alka']jednym słowem domatorka :p gratulki 300 stronki!!!:multi::multi:[/QUOTE] Dokładnie :p A takich niestety mało :razz: Dzięki Alu :multi: Quote
Aga76 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dzień dobry Magdo :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]poniedziałkowe i słodkie mizianko dla ogonków[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] ;) Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Psiury po spacerku, żarełko zaraz będzie, a one na stercie prania :p Najpierw sam Master.... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/29/ef12b2f53e20001f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/99/c8a4ce301998e869.jpg[/IMG][/URL] ...a chwilę później dołączył Toro [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/29/45b3032331739aab.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/29/db65bf7e3506d4ff.jpg[/IMG][/URL] [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dzień dobry Magdo :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]poniedziałkowe i słodkie mizianko dla ogonków[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] ;)[/QUOTE] Cześć Agula :) Quote
Aga76 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Dwa ogonki w domu to naprawdę minimum! Zdjęcie jest boooskie :loveu: Uszka Torusia coraz pewniej stoją na baczność[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :sweetCyb: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/29/45b3032331739aab.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Dwa ogonki w domu to naprawdę minimum! Zdjęcie jest boooskie :loveu: Uszka Torusia coraz pewniej stoją na baczność[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :sweetCyb: [/QUOTE] Co, masz coraz większa chrapkę na 2 ogonki? :lol: -------------------------- Czy Wasze psy też bekają po jedzeniu? :-? Quote
Guffi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4']ooo to nie tylko ja jakaś nie teges :evil_lol: Mnie się najzwyczajniej w świecie nie chce włóczyć po nocy po imprezach :niewiem: A wypić piwko to se mogę w domu :niewiem: :lol: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]A ja se jak najbardziej Tiebia rozumieć:lol: [/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4'] Czy Wasze psy też bekają po jedzeniu? :-? [/quote] dla mnie byłoby dziwne gdyby Fidlakowi sie nie bekło :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]A ja se jak najbardziej Tiebia rozumieć:lol: [/SIZE][/FONT][/QUOTE] Cieszę się :lol: Jedna normalna :p [quote name='fidelek2']dla mnie byłoby dziwne gdyby Fidlakowi sie nie bekło :evil_lol:[/QUOTE] Uff czyli z Torem wszystko w porządku :lol: Quote
Guffi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4']Cieszę się :lol: Jedna normalna :p [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]A o kim mówisz:hmmmm:?[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Ja nie jestem normalna, wypraszam sobie:obrazic:![/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4'] Uff czyli z Torem wszystko w porządku :lol: [/quote] tak też myslałam że piszesz o Torku :p Quote
Sara_i_Aris Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4']Co, masz coraz większa chrapkę na 2 ogonki? :lol: -------------------------- Czy Wasze psy też bekają po jedzeniu? :-?[/quote] Ja mam chrapkę na 2 ogonki, jak się tak popatrzy na Toro i Mastera, to nie dziwota :loveu: Aris tylko beka jak dużo zje :lol: Co teraz zdarza się rzadko :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Co do bekania, to moje nie bekają... Ale ja mam kulturalne PANIENKI:p [/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]A o kim mówisz:hmmmm:?[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Ja nie jestem normalna, wypraszam sobie:obrazic:![/SIZE][/FONT][/QUOTE] Obraziła się, ale okiem łypie :eviltong: [quote name='fidelek2']tak też myslałam że piszesz o Torku :p[/QUOTE] Masterowi to się tylko delikatnie odbijało zawsze, a więc jak usłyszeliśmy, że Toro (już jako mały pyrtek 3 m-czny :crazyeye:) tak dorodnie beka, to nam oczy wyszły na wierzch :evil_lol: Całej 3 osobowej rodzinie, łącznie z Masterem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Yorkie']Ja mam chrapkę na 2 ogonki, jak się tak popatrzy na Toro i Mastera, to nie dziwota :loveu: Aris tylko beka jak dużo zje :lol: Co teraz zdarza się rzadko :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam właściwie 1,5 ogonka, bo Master ma obcięty :eviltong: [quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Co do bekania, to moje nie bekają... Ale ja mam kulturalne PANIENKI:p [/SIZE][/FONT][/QUOTE] Taaa...:p [quote name='PositiveThought']dzień dobry![/QUOTE] Cześć :) Quote
PositiveThought Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 widzę, że mam straszne zaległości... będę miała co czytać... :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='PositiveThought']widzę, że mam straszne zaległości... będę miała co czytać... :evil_lol:[/QUOTE] No nie, następna...:eviltong: Miłej lektury :eviltong: Quote
Recommended Posts