furciaczek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Wunia']no, to sobie podjesz zdrowo :D:D:D[/QUOTE] Nooo mamuska moja bedzie miec przechlapane:diabloti::evil_lol::evil_lol: Dobra ja zmykam wylapac koty, sprzatnac po lisach bo znowu mi w smietniku grzebaly, wylatac psowate i spaaac:p Do juterka:loveu: Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Pa, do juterka, ja też spadam do łóżeczka :D Maila do Ciebie wysłałam :D Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No wrocilam :):) zalatwilismy kontrakt, to moge spokojnie Gapcia adorowac :):) Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Przekazuję Gapcia nocnej zmianie :D:D I do łóżeczka podążam :D Przypominam, że jakby co, to dzień muzyczny jest :D Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Szarotka']No wrocilam :):) zalatwilismy kontrakt, to moge spokojnie Gapcia adorowac :):)[/QUOTE] No, już się martwiłam, że ten klient łeb Ci urwał, albo coś ... Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Wunia']Przekazuję Gapcia nocnej zmianie :D:D I do łóżeczka podążam :D Przypominam, że jakby co, to dzień muzyczny jest :D[/QUOTE] To co mam spiewac i to solo, bo Ingrid nie ma :(:( Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Wunia']No, już się martwiłam, że ten klient łeb Ci urwał, albo coś ...[/QUOTE] A gdzie tam to klinika medycyny alternatywnej to mam nadzieje, ze mi na zdrowie wyjdzie :):) Quote
Ingrid44 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Szarotka']To co mam spiewac i to solo, bo Ingrid nie ma :(:([/QUOTE] Jestem , jestem ale bez procentow nie spiewam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy. Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Nawet u mnie dziś świeci słońce :loveu::loveu::loveu: Dzień Dobry Wszystkim :D Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 ups ... trochę chyba za wcześnie tę kawę podałam :D:D Wszyscy śpią jeszcze :D Quote
Ellig Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ja pije juz, dziekuje :) Musialam zresetowc kompa bo cos mi siadlo i dostalam wlasnie 72 e-maile o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Wunia']72 - to sporo :D[/QUOTE] Wunia, ja musze na nie odpowiedziec :placz: Quote
Ellig Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jak ma byc muzycznie to moze zajrzycie ( przepraszam, Wuniu):iloveyou: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181978-MEGABAZAR-MUZYCZNY-na-hotel-Lennona-do-31-III[/URL] Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Ellig']Jak ma byc muzycznie to moze zajrzycie ( przepraszam, Wuniu):iloveyou: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181978-MEGABAZAR-MUZYCZNY-na-hotel-Lennona-do-31-III[/URL][/QUOTE] Nic nie szkodzi :) Twój Lennon to tak jak mój Gapcio :D:D:D Quote
agada Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wunia Ty to nie do zdarcia jesteś:cool3:, nocną zmianę witasz i ranną już kawą pierwsza częstujesz:-o? Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='agada']Wunia Ty to nie do zdarcia jesteś:cool3:, nocną zmianę witasz i ranną już kawą pierwsza częstujesz:-o?[/QUOTE] A bo ja z dobrego materiału jestem zrobiona :D:D:D Quote
RenW Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Wunia']A bo ja z dobrego materiału jestem zrobiona :D:D:D[/QUOTE] Ciekawe który rocznik ?? Ka(Wunię) chlipnęłam, newsa przeczytałam i zmykam..:-D:-D:mdrmed::mdrmed::mdrmed:.do roboty zostałam zaproszona.:knuje: Aaa Wunia jakieś dziwne gusta muzyczne ma..:thinkerg: Quote
belka123 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 dzien dobry wszystkim, udalo nam sie wyjechac z lasu :D Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='RenW']Ciekawe który rocznik ?? Ka(Wunię) chlipnęłam, newsa przeczytałam i zmykam..:-D:-D:mdrmed::mdrmed::mdrmed:.do roboty zostałam zaproszona.:knuje: Aaa Wunia jakieś dziwne gusta muzyczne ma..:thinkerg:[/QUOTE] Rok Tygrysa i licz sobie :eviltong::eviltong::eviltong: A gusta muzyczne mam wyjątkowo wszechstronne :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='belka123']dzien dobry wszystkim, udalo nam sie wyjechac z lasu :D[/QUOTE] No to mamy [B]news dnia[/B] :D:D:D Quote
belka123 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Wunia']No to mamy [B]news dnia[/B] :D:D:D[/QUOTE] no ba, jeszcze niw eim czy wroce do domu, bo rano to ziemia byla zmrozona, ale mam nadzieje :) zajrzalam juz na muzyczny bazar i livytuje dwie plutyki dla Lennona, milego dnia wszystkim zycze i uciekam do lasu, wieczorem jak dotre postaram sie podeslac rozliczenie a jak nie to jutro rano, aaaa no i sloneczko widac :D Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='belka123']aaaa no i sloneczko widac :D[/QUOTE] U mnie też :multi: U mnie też:multi: Quote
Recommended Posts