Isadora7 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='majqa']Nie przesadzasz z tak intymnymi wynurzeniami? ;-)[/QUOTE] o tej porze to chyba normalne prawda? Quote
agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Wunia'] nie spać, wróciłam i dogo ruszyło, zaraz się rozruszamy :D:D:D[/QUOTE] a co jakieś tańce planujecie:cunao:czy moze:drink1:?? Quote
agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Isadora7']o tej porze to chyba normalne prawda?[/QUOTE] to dziś noc zwierzeń Isadory:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 [quote name='agada']to dziś noc zwierzeń Isadory:evil_lol:[/QUOTE] do streszczenia jutro dorzucę wieści z nocnej zmiany :D:D:D:D:D Quote
Szarotka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Jak mogl byc Dzien Szakala to moze tez byc Dzien Isydory :):) Quote
Szarotka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Szarotka']Jak mogl byc Dzien Szakala to moze tez byc Dzien Isydory :):)[/QUOTE] Sorry - Isadory :):) Quote
Wunia Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 [B]Noc Isadory[/B] :D:D:D albo [B]Isadora nocą[/B] :D:D:D:D Quote
Isadora7 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='agada']a co jakieś tańce planujecie:cunao:czy moze:drink1:??[/QUOTE] no proszę uderz w stół a sępy zaraz się zlecą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agada']to dziś noc zwierzeń Isadory:evil_lol:[/QUOTE] a co tu śię zwierzać, wystarczyło powiedzieć o ruszaniu myszką i już każdy temat łyknął :grins::grins::grins: Quote
Szarotka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Wunia'][B]Noc Isadory[/B] :D:D:D albo [B]Isadora nocą[/B] :D:D:D:D[/QUOTE] Ale raczej nie sama w taka noc :):) bo nas tu duzo :):) Quote
Wunia Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 no, dosyć zwarta gromadka, trzeba się zgodzić :D Quote
Szarotka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 No to dziewczyny, bo chyba wszystkich wujkow wymiotlo. Ja ide robic sobie krem na twarz :):) powiem Wam potem jakie beda tego wyniki :):) Quote
agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 to ja zamawiam streszczenie z nocy rano i duuużą kawę z mlekiem :morning: :sleep::sleep::sleeping::sleeping::sleep2::sleep2: Quote
agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Szarotka']No to dziewczyny, bo chyba wszystkich wujkow wymiotlo. Ja ide robic sobie krem na twarz :):) powiem Wam potem jakie beda tego wyniki :):)[/QUOTE] to i ja poproszę troszkę może obudzę się piękniejsza... Quote
Wunia Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 oj, chyba jestem zmęczona ... bawcie się dobrze cioteńki nocą ... myszkami, kiełkami i kremami :) Rano kawa - oczywista ;) Quote
Szarotka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='agada']to i ja poproszę troszkę może obudzę się piękniejsza...[/QUOTE] Jak dobrze wyjdzie to chetnie, bo to poraz pierwszy. Zakupilam skladniki i bede mieszac, laczyc i krecic :):) Quote
agada Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 [quote name='Isadora7']no proszę uderz w stół a sępy zaraz się zlecą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a bo to baaardzzo rozpuszczony wątek jest:evil_lol: a co tu śię zwierzać, wystarczyło powiedzieć o ruszaniu myszką i już każdy temat łyknął :grins::grins::grins:[/QUOTE] i z wieczną ochotą an takie tam...ciacha też były... chleb i igrzyska... wszystko już prawie...:megagrin::megagrin: Quote
agada Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 no[quote name='Isadora7'] proszę uderz w stół a sępy zaraz się zlecą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a bo to baaardzzo rozpuszczony wątek jest:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Isadora7'] a co tu śię zwierzać, wystarczyło powiedzieć o ruszaniu myszką i już każdy temat łyknął :grins::grins::grins:[/QUOTE] i z wieczną ochotą an takie tam...ciacha też były... chleb i igrzyska... wszystko już prawie...:megagrin::megagrin: Quote
Wunia Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: to ja za Gapciem idę spać ... teraz on będzie odsypiam niespokojne dni i ja z nim :loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Ciesze sie ze Niunius juz bezpieczny u Jamora. Od wczoraj nie moglam wejsc na Dogo. Cholera juz dawno mnie wziela a teraz mnie krew zalewa bo zmiana strony trwa 5 minut .:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad: W kazdym razie meldujesie na nocna zmiane tak jak zawsze.:razz: Quote
Szarotka Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Widze, ze niektore ciotki lubia sie powtarzac :):), pewnie, zeby je mozna bylo lepiej zrozumiec :):) Quote
Ingrid44 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 [quote name='Szarotka']Widze, ze niektore ciotki lubia sie powtarzac :):), pewnie, zeby je mozna bylo lepiej zrozumiec :):)[/QUOTE] To wina Dogo, ja juz swoje usunelam zeby nie bylo ze cala strone zajmuje jak co niektore osoby:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
RenW Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Witam wszystkich; Wczoraj nieobecna prawie byłam.. i Gapcia nie wyprowadziłam na poranny spacerek. Męża mam w domu... Zagospodarowana jestem.. i mąż broni dostepu do netu. Widzę, że Cioteczki dzielnie sekundują Gapciowi. Zaraz nadrobię zaległości.. nie wiem jak u Was, ale u mnie prawie w ogóle dogo nie działa. Widzę, że Wunia tez nawaliła dubli.. i Cioteczka doczekała się swojej strony. Quote
RenW Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Witam wszystkich; Wczoraj nieobecna prawie byłam.. i Gapcia nie wyprowadziłam na poranny spacerek. Męża mam w domu... Zagospodarowana jestem.. i mąż broni dostepu do netu. Widzę, że Cioteczki dzielnie sekundują Gapciowi. Zaraz nadrobię zaległości.. nie wiem jak u Was, ale u mnie prawie w ogóle dogo nie działa. Widzę, że Wunia tez nawaliła dubli.. i Cioteczka doczekała się swojej strony. Quote
papryka Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 przeczytalam sprawozdanie:)))))) i tak sie ciesze ze nie wiem:)))))) super zepiesio ma juz dach nad glowa:)))))) Quote
Wunia Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Kawa dla wszystkich :evil_lol::evil_lol: ale emotionki nie wchodzą :crazyeye: Quote
Recommended Posts