Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']

nie spać, wróciłam i dogo ruszyło, zaraz się rozruszamy :D:D:D[/QUOTE]
a co jakieś tańce planujecie:cunao:czy moze:drink1:??

Posted

[quote name='agada']a co jakieś tańce planujecie:cunao:czy moze:drink1:??[/QUOTE]

no proszę uderz w stół a sępy zaraz się zlecą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agada']to dziś noc zwierzeń Isadory:evil_lol:[/QUOTE]

a co tu śię zwierzać, wystarczyło powiedzieć o ruszaniu myszką i już każdy temat łyknął :grins::grins::grins:

Posted

[quote name='Szarotka']No to dziewczyny, bo chyba wszystkich wujkow wymiotlo. Ja ide robic sobie krem na twarz :):) powiem Wam potem jakie beda tego wyniki :):)[/QUOTE]
to i ja poproszę troszkę może obudzę się piękniejsza...

Posted

[quote name='agada']to i ja poproszę troszkę może obudzę się piękniejsza...[/QUOTE]
Jak dobrze wyjdzie to chetnie, bo to poraz pierwszy. Zakupilam skladniki i bede mieszac, laczyc i krecic :):)

Posted

[quote name='Isadora7']no proszę uderz w stół a sępy zaraz się zlecą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a bo to baaardzzo rozpuszczony wątek jest:evil_lol:

a co tu śię zwierzać, wystarczyło powiedzieć o ruszaniu myszką i już każdy temat łyknął :grins::grins::grins:[/QUOTE]
i z wieczną ochotą an takie tam...ciacha też były... chleb i igrzyska... wszystko już prawie...:megagrin::megagrin:

Posted

no[quote name='Isadora7'] proszę uderz w stół a sępy zaraz się zlecą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a bo to baaardzzo rozpuszczony wątek jest:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Isadora7']
a co tu śię zwierzać, wystarczyło powiedzieć o ruszaniu myszką i już każdy temat łyknął :grins::grins::grins:[/QUOTE]
i z wieczną ochotą an takie tam...ciacha też były... chleb i igrzyska... wszystko już prawie...:megagrin::megagrin:

Posted

Ciesze sie ze Niunius juz bezpieczny u Jamora.

Od wczoraj nie moglam wejsc na Dogo. Cholera juz dawno mnie wziela a teraz mnie krew zalewa bo zmiana strony trwa 5 minut .:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad:

W kazdym razie meldujesie na nocna zmiane tak jak zawsze.:razz:

Posted

[quote name='Szarotka']Widze, ze niektore ciotki lubia sie powtarzac :):), pewnie, zeby je mozna bylo lepiej zrozumiec :):)[/QUOTE]

To wina Dogo, ja juz swoje usunelam zeby nie bylo ze cala strone zajmuje jak co niektore osoby:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Witam wszystkich;
Wczoraj nieobecna prawie byłam.. i Gapcia nie wyprowadziłam na poranny spacerek.
Męża mam w domu...
Zagospodarowana jestem.. i mąż broni dostepu do netu.
Widzę, że Cioteczki dzielnie sekundują Gapciowi.
Zaraz nadrobię zaległości.. nie wiem jak u Was, ale u mnie prawie w ogóle dogo nie działa.
Widzę, że Wunia tez nawaliła dubli.. i Cioteczka doczekała się swojej strony.

Posted

Witam wszystkich;
Wczoraj nieobecna prawie byłam.. i Gapcia nie wyprowadziłam na poranny spacerek.
Męża mam w domu...
Zagospodarowana jestem.. i mąż broni dostepu do netu.
Widzę, że Cioteczki dzielnie sekundują Gapciowi.
Zaraz nadrobię zaległości.. nie wiem jak u Was, ale u mnie prawie w ogóle dogo nie działa.
Widzę, że Wunia tez nawaliła dubli.. i Cioteczka doczekała się swojej strony.