Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 To prawda ze to najbardziej rozrywkowy watek na Dogo:cool3::cool3::cool3: wydawalo mi sie ze Cioteczki mialy siedziec i medytowac nad poprawa pogody :lol: Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='agada']spokojnie mmd tu wszystkie stare mężatki, ale.... w starym piecu....:cooldevi::evil_lol:[/QUOTE] No to mam nadzieję... ja taka włoska mamusia jestem. Mój biedny syneczek i jakaś obca baba:placz: Never!!! Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='agada']spokojnie mmd tu wszystkie [B]stare mężatki[/B], ale.... w starym piecu....:cooldevi::evil_lol:[/QUOTE] Stare, ale jare ! :diabloti: My tu sobie "psia psia, ble ble" bo nasz Gapciu zabezpieczony finansowo jest ! :happy1: Umilamy sobie czas do niedzieli...:beerchug::eating::drink1::kaffee_2: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='agada']No przyszłam i padłam ze śmiechu:roflt::roflt::roflt::roflt: :turn-l:z Wami to się po prostu wytrzymać nie da:evil_lol::evil_lol:, najbardziej rozpuszczony watek na tym forum:BIG:Idźcie rozruszać innych, bo tam ciemno jak u Wuni dzisiaj:evil_lol:[/QUOTE] U mnie nadal, smutno jak w czarnej pupie ... ale humor już mam poprawiony dzięki Wam :) [quote name='agada']spokojnie mmd tu wszystkie stare mężatki, ale.... w starym piecu....:cooldevi::evil_lol:[/QUOTE] oj, byłoby w czym wybierać, no i wujków mamy :multi::multi::multi: [quote name='mmd']Bardzo dobrych:) Widziałam filmiki, te pieski to takie milusińskie po tej nauce, że ho ho o tu Wam filmik wrzucę [URL]http://jamor.pl/?page_id=81[/URL][/QUOTE] No to Jamora za reklamę się zgłoś po datek :evil_lol: chociaż Jamor reklamy nie potrzebuje :p [quote name='Ingrid44']To prawda ze to najbardziej rozrywkowy watek na Dogo:cool3::cool3::cool3: wydawalo mi sie ze Cioteczki mialy siedziec i medytowac nad poprawa pogody :lol:[/QUOTE] Tak to prawda :evil_lol: a dalej siedzimy, siedzimy i zaklinamy, zaklinamy :) Podobnież tylko ja dziś w Łodzi słońca nie widziałam ... a nie mówiłam, że czarna ... ;) Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ingrid44']To prawda ze to najbardziej rozrywkowy watek na Dogo:cool3::cool3::cool3: wydawalo mi sie ze Cioteczki mialy siedziec i medytowac nad poprawa pogody :lol:[/QUOTE] Tiaaa, cioteczki i medytacja:evil_lol:, do medytacji to wyciszenia trzeba a tu:cunao::knajpa::sabber::morning: hulaszcze życie!!!:lol::lol::lol: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']Podobnież tylko ja dziś w Łodzi słońca nie widziałam ... a nie mówiłam, że czarna ... ;)[/QUOTE] Nie wiem jak w Łodzi u mnie też bez słońca:roll: Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja widze ze tutaj to totalna rozpusta sie szerzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A cos mocniejszego to postawia na stol czy tylko te nalesniki beda ?:drink1: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='mmd']No to mam nadzieję... ja taka [B]włoska mamusia[/B] jestem. Mój biedny syneczek i jakaś [B]obca baba[/B]:placz: Never!!![/QUOTE] Oj biada [B]Miśkowi[/B] !!! :cool3::diabloti: Zawsze obca jest lepsza niżli własna !! ;):razz: Kobieta to podstawa egzystencji. My tu są w grupie.. bo kobieta kobietę zawsze lepiej zrozumie, zwłaszcza dwie jedną.:megagrin: A dlaczego przez wieki mężczyzna rozwiązywał tajemnicę kobiety, a nie odwrotnie? :PROXY5::hmmmm: .... Niestety, na stare lata bez kobiet trudno sie obejść, tak samo jak trudno obejść się bez reumatyzmu ! :p :eviltong: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']... tak samo jak trudno obejść się bez reumatyzmu !:p :eviltong:[/QUOTE] oj tak, oj tak, gnaty bolą ... ja też meteopatka jestem, przyznaję się no i dogoholiczka :) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Wiecie co ... oglądałam właśnie pogodę w TVN, no i co widziałam, zimowy "łikend", śnieg i śnieg i śnieg ... :( Ale ja mam swoją teorię. Dzisiaj nawet już ją wypowiedziałam Cioci mmd, mianowicie ta długa zima jest przeze mnie ... tak ... tak ... a wiecie dlaczego? A chcecie wiedzieć? Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']Wiecie co ... oglądałam właśnie pogodę w TVN, no i co widziałam, zimowy "łikend", śnieg i śnieg i śnieg ... :( Ale ja mam swoją teorię. Dzisiaj nawet już ją wypowiedziałam Cioci mmd, mianowicie ta długa zima jest przeze mnie ... tak ... tak ... a wiecie dlaczego? A chcecie wiedzieć?[/QUOTE] No jasne ze chcemy wiedziec ! ! !:lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 no to powiem: Dlaczego przeze mnie zima trzyma tak długo ... w grudniu zabieraliśmy ze schroniska z Dzierżoniowa mojego tymczasa Warsa, był 28 grudzień i pogoda była taka jak zapowiada się na niedzielę, śnieg, deszcz, słońce, zależało od odcinka trasy, no i przywieźliśmy Warsa i nastała zima ... na początku myśleliśmy z mężem, że jak mu znajdziemy domek to zima minie, Panicz Warcisław w nowym domku od 12 lutego, a zima nadal ... i doszliśmy do wspólnego wniosku, że zima się skończy jak w taką samą pogodę odwieziemy Gapcia. [B]Z Warsem przybyła z Gapciem odjedzie :) [/B]Zobaczymy, czy tak miało być ... może Gapcio całą zimę na mnie czekał ... Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [IMG]http://img294.imageshack.us/img294/1313/zdjcie0063.jpg[/IMG]oto Warcisław na sofie, kocyku i podusi :) [URL="http://img294.imageshack.us/img294/1313/zdjcie0063.jpg"] [/URL] Quote
Szarotka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tu sie na tym watku straszne rzeczy wyprawiaja:):) Pozdrawiam watek i Gapcia z internet cafe :):) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Szarotka']Tu sie na tym watku straszne rzeczy wyprawiaja:):) Pozdrawiam watek i Gapcia z internet cafe :):)[/QUOTE] A dziękujemy, pozdrawiamy również :D Belka nadal bez internetu :( z winy TP SA znowu :( rozliczenie będzie jutro rano ... newsy o Gapciu też, chyba, że sms-em cosik napisze ... Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A co to za prywata z paniczem Warcisławem, hę?? Bo ja fotę Kelbiego wstawię i wszyscy uciekną :megagrin::megagrin: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Warcisław to załącznik do przyznania się do winy :D Quote
asiulek-85 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 no no ale przystojny ten Warcisław :) i jaka poza :) Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']Warcisław to załącznik do przyznania się do winy :D[/QUOTE] I wyszło szydło z worka, że fotki już naumiałaś się wrzucać. Quote
asiulek-85 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Cioteczki może któraś z was jest w stanie mu pomóc taka bida.. jak Gapcio [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych[/URL] Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='asiulek-85']Cioteczki może któraś z was jest w stanie mu pomóc taka bida.. jak Gapcio [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178586-Stary-ON-CZARLI-CHORE-A-APY-WYGRYZA-SIAE-BA-AGA-O-DEKARACJE-Brak-330-zA-otych[/URL][/QUOTE] zajrzymy, zajrzymy ... Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Cioteczki Kupcie cegielke na Malutka Bardzo Chora Sunie. Sunieczka jest zupelnie lysa z powodu nuzycy :(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Szokujacy widok ! ! ! [URL]http://www.allegro.pl/item949030868_...acy_widok.html[/URL] Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='asiulek-85']no no ale przystojny ten Warcisław :) i jaka poza :)[/QUOTE] och, jak ja go pokochałam ... [quote name='mmd']I wyszło szydło z worka, że fotki już naumiałaś się wrzucać.[/QUOTE] nie do końca, ale z serwera dogo już mi się udało, bo fota podwieszona na stronie, ale z dysku lokalnego ni hu hu ... Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Newsy od Belki: nadal są bez netu, bo tym razem padła centrala :( Gapcio jest na miejscu i grzecznie czeka, dzisiaj do Belki wyszedł na drogę, machał ogonem z radości i nadstawił głowę do głaskania, michy dostał, sprawdził czy jego, zatrwożył się na widok, albo na dźwięk dużej butelki typu pet, boczki już mu się podnoszą, a rana na grzbiecie powoli zarasta futerkiem, Belka zauważyła, że Gapcio ma bardzo bardzo nieprzyjemny oddech (to było delikatnie ujęte) przyczyna ... może zęby, może układ pokarmowy(trzustka) albo jest potwornie zarobaczony ... ale grzeczny chłopak na medal. Myślę, że wszystko będzie dobrze, skoro już się do Belki przekonał, to oznacza, że jeszcze potrafi kochać ludziów :) no i będzie na nią czekał pilnując swojego miejsca a to oznacza, że nigdzie się nie wybiera ... uffff ... Quote
belka123 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 najlepszy sposob na naprawe natu to rozmowa z Wunia, od razu mi siec zadziala, rozliczenie dzisiejsze juz poszlo, nie wiem czy juz bylo streszczenie ale nalesniki to najlepsze zapiekane z bialym serem ;D Quote
Recommended Posts