RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']Witam wszystkich słonecznym rankiem :) tak furciaczku, poproszę :)[/QUOTE] Dzień dobry wszystkim. :user: :lol: Słońce pięknie świeci, Gapciu, marsz ! Na spacer....:Dog_run::painting: Quote
agada Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Taa, słoneczko i u nas świeci:p:cool1:, okularki założone:evil_lol: Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia RenW, widzę, że dobry humorek :)[/QUOTE] Dziekuję, humorek dopisuje, jak zawsze. :lol: Tylko oczy kleją się..oj nie, ja do nocnych marków zdecydowanie nie zaliczam się. ;) Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='agada']Taa, słoneczko i u nas świeci:p:cool1:, [B]okularki założone:evil_lol:[/B][/QUOTE] Taaa.. miały być LACOSTE...:p Pamiętasz Wunia ..? Tylko sprzed nosa sprzatnęła nam funia! :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Taaa.. miały być LACOSTE...:p Pamiętasz Wunia ..? Tylko sprzed nosa sprzatnęła nam funia! :evil_lol:[/QUOTE] oj tak, oj tak ... :( ... pamiętam, ale może będą drugie :D Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Dziekuję, humorek dopisuje, jak zawsze. :lol: Tylko oczy kleją się..oj nie, ja do nocnych marków zdecydowanie nie zaliczam się. ;)[/QUOTE] ja, jak zawiozę Gapcia i będzie bezpieczny, to chyba ze trzy dnie będę odsypiać :D:D:D Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='agada']Taa, słoneczko i u nas świeci:p:cool1:[/QUOTE] Słoneczko w Szczecinie, na Opolszczyźnie i w Łodzi, halo Cioteczki ze Szczecina, Iławy i Białegostoku :) u Was też słoneczko? Furciaczek a jak in Londyn? A New York? A jak Zachód Europy? Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']oj tak, oj tak ... :( ... pamiętam, ale może będą drugie :D[/QUOTE] Ciocia, to pamiętaj, w razie czego to daj ponosić...!!:evil_lol::eviltong: Quote
agada Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']pierwszy też nie działa :) Już piszę ...[/QUOTE] ja też poproszę o instrukcję:oops: u mnie nic nie działa:comp26:, nawet PW nie chcą sie otworzyć:angryy: Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witam, u nas również słonecznie :) A Wy, to chyba wcale nie spicie? 80,-zł [B]Wuniu[/B] uzbierany do niedzieli? Co mam robić? Za bardzo, to tu nikogo nie znam, oprócz Was oczywiście:) Korespondowałam z [B]Wenią[/B] - ale Ty Jej namiary podawałaś na Gapcia - prawda? (bo ja chyba właśnie z galerii Dasko dowiedziałam się o Gapciu) :) Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 OOOOOOOOO, ale narozrabiałam, jak to posprzątać ? Pisałam raz - i nic, drugi - znowu to samo, a teraz jest tyle ? Ciężko mi coś chodzi Dogo, na innych stronach nie mam takich problemów:shake: Udało się posprzątane:multi: Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']ja, jak zawiozę Gapcia i będzie bezpieczny, to chyba ze trzy dnie będę odsypiać :D:D:D[/QUOTE] Ty Ciotka, nie spać, tylko finansów pilnować. :p:eviltong: Bo wiesz, jak to czasem jest... Ja już widziałam wątki, gdzie było full pieniędzy, a po ustabilizowaniu sytuacji, po kilku miesiącach.. nie było czym dziury budżetowej łatać.:roll: Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']Debilizm wtórny ...[/QUOTE] pierwotny też, oby tak w nich ktos porzucal petardami Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='agada']ja też poproszę o instrukcję:oops: u mnie nic nie działa:comp26:, nawet PW nie chcą sie otworzyć:angryy:[/QUOTE] zaraz wyślę instrukcję, może napisz do mnie e-mail :) mój jest na 1 stronie, a dla przypomnienia [email][email protected][/email] :) Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Ty Ciotka, nie spać, tylko finansów pilnować. :p:eviltong: Bo wiesz, jak to czasem jest... Ja już widziałam wątki, gdzie było full pieniędzy, a po ustabilizowaniu sytuacji, po kilku miesiącach.. nie było czym dziury budżetowej łatać.:roll:[/QUOTE] Właśnie, a jak to jest później? Będziemy bezpośrednio wpłacać do Jamora? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Ty Ciotka, nie spać, tylko finansów pilnować. :p:eviltong: Bo wiesz, jak to czasem jest... Ja już widziałam wątki, gdzie było full pieniędzy, a po ustabilizowaniu sytuacji, po kilku miesiącach.. nie było czym dziury budżetowej łatać.:roll:[/QUOTE] wrrr ... a miało nie być demotywujących treści ... :angryy: Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 wiec tak :) sloneczko swieci rowno, rano podjechalismy do Gapcia dac mu zarelko na caly dzien, wygrzewal poopke na sloneczko, zasczekal ze go obudzilismy, obszczekal moje auto rowno, po czym przyszedl na jedzonko :) dostal duza miche karmy i swiezej wody, z pozytywow, to "rana" na grzebiecie jeskli to byla rana to sie zagoila chyba, bo widac tylko lekki ubytek siersci, ale widac ze tego chyba nie rusza, i siersc mu odrasta na tyle co widzialam z daleka, bo tylko odrobine dal sie poglaskac, choc i tak uwazam to za sukces, z mniej pozytywnych info to rano powloczyl troszke tylnymi lapkami, widac ze ma sile i biega ale troszke go te lapki musza bolec :( a wygrzewa sie na sloneczko w stercie trawy zeby mu w poopke bylo cieplej madrasek :) Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']OOOOOOOOO, ale narozrabiałam, jak to posprzątać ? Pisałam raz - i nic, drugi - znowu to samo, a teraz jest tyle ? Ciężko mi coś chodzi Dogo, na innych stronach nie mam takich problemów:shake:[/QUOTE] Ooo.. tego chyba tak łatwo posprzątać się nie da...o ile w ogóle. :evil_lol: Żeby nie było dubli, edytuj pozostałe posty i pozmieniaj treść. I już.:cool3: Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']Witam, u nas również słonecznie :) A Wy, to chyba wcale nie śpicie? 80,-zł [B]Wuniu[/B] uzbierany do niedzieli? Co mam robić? Za bardzo, to tu nikogo nie znam, oprócz Was oczywiście:) Korespondowałam z [B]Wenią[/B] - ale Ty Jej namiary podawałaś na Gapcia - prawda? (bo ja chyba właśnie z galerii Dasko dowiedziałam się o Gapciu) :)[/QUOTE] tak, tak Wenia już u Gapcia była ... zaraz dla Ciebie będzie kurs usuwania dubli :D Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']Właśnie, a jak to jest później? Będziemy bezpośrednio wpłacać do Jamora?[/QUOTE] decyzje pozostawiam Wuni oczywiscie, my otworzylismy specjalnie osobne konto dla Gapcia - emaxa, wiec nawet ma troche oprocentowane i jest do dyspozycji jego finansow, jak chlopakowi sie znajdzie inny dom lub z innych przyczyn (np wplaty do jamora) konto nie bedzie potrzebne to zaoferujemy Wuni rozliczenia dla innego psiaka jelsi bedzie zainteresowana, Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='belka123']decyzje pozostawiam Wuni oczywiscie, my otworzylismy specjalnie osobne konto dla Gapcia - emaxa, wiec nawet ma troche oprocentowane i jest do dyspozycji jego finansow, jak chlopakowi sie znajdzie inny dom lub z innych przyczyn (np wplaty do jamora) konto nie bedzie potrzebne to zaoferujemy Wuni rozliczenia dla innego psiaka jelsi bedzie zainteresowana,[/QUOTE] Ozywiście, tak będzie, wpłacamy na konto Gapcia i z tego konta będą szły przelewy do Jamora, jeżli zaczniemy wpłacać bezpośrednio do Jamora to za chińskiego boga nie dojdę kto wpłacił i ile :( ... Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ponawiaj post #921 Gapcio wszystkich pozdrawia, wyspal sie chlopak i przeciagnal rano :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']OOOOOOOOO, ale narozrabiałam, jak to posprzątać ? Pisałam raz - i nic, drugi - znowu to samo, a teraz jest tyle ? Ciężko mi coś chodzi Dogo, na innych stronach nie mam takich problemów:shake:[/QUOTE] no to zaczynamy: wchodzisz na ten zdublowany o post klikając "edytuj post" jak otworzy Ci się okno edycji, to zaraz na samym jej początku zaznacz kwadracik, po którym jest napisanie "delete..." i zapisz zmiany, post zniknie :) Proste? Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 proste ale mnie np na dogo nigdy nie udalo sie zedytowac zadnego postu, dogo ma zdecydowanie za slabe serwery Quote
Recommended Posts