Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']Witam wszystkich słonecznym rankiem :)
tak furciaczku, poproszę :)[/QUOTE]

Dzień dobry wszystkim. :user: :lol:
Słońce pięknie świeci, Gapciu, marsz ! Na spacer....:Dog_run::painting:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']Ciocia RenW, widzę, że dobry humorek :)[/QUOTE]

Dziekuję, humorek dopisuje, jak zawsze. :lol:
Tylko oczy kleją się..oj nie, ja do nocnych marków zdecydowanie nie zaliczam się. ;)

Posted

[quote name='agada']Taa, słoneczko i u nas świeci:p:cool1:, [B]okularki założone:evil_lol:[/B][/QUOTE]

Taaa.. miały być LACOSTE...:p Pamiętasz Wunia ..? Tylko sprzed nosa sprzatnęła nam funia! :evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Taaa.. miały być LACOSTE...:p Pamiętasz Wunia ..? Tylko sprzed nosa sprzatnęła nam funia! :evil_lol:[/QUOTE]
oj tak, oj tak ... :( ... pamiętam, ale może będą drugie :D

Posted

[quote name='RenW']Dziekuję, humorek dopisuje, jak zawsze. :lol:
Tylko oczy kleją się..oj nie, ja do nocnych marków zdecydowanie nie zaliczam się. ;)[/QUOTE]
ja, jak zawiozę Gapcia i będzie bezpieczny, to chyba ze trzy dnie będę odsypiać :D:D:D

Posted

[quote name='agada']Taa, słoneczko i u nas świeci:p:cool1:[/QUOTE]
Słoneczko w Szczecinie, na Opolszczyźnie i w Łodzi, halo Cioteczki ze Szczecina, Iławy i Białegostoku :) u Was też słoneczko? Furciaczek a jak in Londyn? A New York? A jak Zachód Europy?

Posted

[quote name='Wunia']oj tak, oj tak ... :( ... pamiętam, ale może będą drugie :D[/QUOTE]

Ciocia, to pamiętaj, w razie czego to daj ponosić...!!:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Wunia']pierwszy też nie działa :) Już piszę ...[/QUOTE]
ja też poproszę o instrukcję:oops: u mnie nic nie działa:comp26:, nawet PW nie chcą sie otworzyć:angryy:

Posted

Witam, u nas również słonecznie :) A Wy, to chyba wcale nie spicie?

80,-zł [B]Wuniu[/B] uzbierany do niedzieli? Co mam robić? Za bardzo, to tu nikogo nie znam, oprócz Was oczywiście:)
Korespondowałam z [B]Wenią[/B] - ale Ty Jej namiary podawałaś na Gapcia - prawda? (bo ja chyba właśnie z galerii Dasko dowiedziałam się o Gapciu) :)

Posted

OOOOOOOOO, ale narozrabiałam, jak to posprzątać ? Pisałam raz - i nic, drugi - znowu to samo, a teraz jest tyle ? Ciężko mi coś chodzi Dogo, na innych stronach nie mam takich problemów:shake:

Udało się posprzątane:multi:

Posted

[quote name='Wunia']ja, jak zawiozę Gapcia i będzie bezpieczny, to chyba ze trzy dnie będę odsypiać :D:D:D[/QUOTE]

Ty Ciotka, nie spać, tylko finansów pilnować. :p:eviltong: Bo wiesz, jak to czasem jest...
Ja już widziałam wątki, gdzie było full pieniędzy, a po ustabilizowaniu sytuacji, po kilku miesiącach.. nie było czym dziury budżetowej łatać.:roll:

Posted

[quote name='agada']ja też poproszę o instrukcję:oops: u mnie nic nie działa:comp26:, nawet PW nie chcą sie otworzyć:angryy:[/QUOTE]
zaraz wyślę instrukcję, może napisz do mnie e-mail :) mój jest na 1 stronie, a dla przypomnienia [email][email protected][/email] :)

Posted

[quote name='RenW']Ty Ciotka, nie spać, tylko finansów pilnować. :p:eviltong: Bo wiesz, jak to czasem jest...
Ja już widziałam wątki, gdzie było full pieniędzy, a po ustabilizowaniu sytuacji, po kilku miesiącach.. nie było czym dziury budżetowej łatać.:roll:[/QUOTE]

Właśnie, a jak to jest później? Będziemy bezpośrednio wpłacać do Jamora?

Posted

[quote name='RenW']Ty Ciotka, nie spać, tylko finansów pilnować. :p:eviltong: Bo wiesz, jak to czasem jest...
Ja już widziałam wątki, gdzie było full pieniędzy, a po ustabilizowaniu sytuacji, po kilku miesiącach.. nie było czym dziury budżetowej łatać.:roll:[/QUOTE]
wrrr ... a miało nie być demotywujących treści ... :angryy:

Posted

wiec tak :) sloneczko swieci rowno, rano podjechalismy do Gapcia dac mu zarelko na caly dzien, wygrzewal poopke na sloneczko, zasczekal ze go obudzilismy, obszczekal moje auto rowno, po czym przyszedl na jedzonko :) dostal duza miche karmy i swiezej wody, z pozytywow, to "rana" na grzebiecie jeskli to byla rana to sie zagoila chyba, bo widac tylko lekki ubytek siersci, ale widac ze tego chyba nie rusza, i siersc mu odrasta na tyle co widzialam z daleka, bo tylko odrobine dal sie poglaskac, choc i tak uwazam to za sukces,

z mniej pozytywnych info to rano powloczyl troszke tylnymi lapkami, widac ze ma sile i biega ale troszke go te lapki musza bolec :(

a wygrzewa sie na sloneczko w stercie trawy zeby mu w poopke bylo cieplej madrasek :)

Posted

[quote name='Sylwia M.']OOOOOOOOO, ale narozrabiałam, jak to posprzątać ? Pisałam raz - i nic, drugi - znowu to samo, a teraz jest tyle ? Ciężko mi coś chodzi Dogo, na innych stronach nie mam takich problemów:shake:[/QUOTE]

Ooo.. tego chyba tak łatwo posprzątać się nie da...o ile w ogóle. :evil_lol:
Żeby nie było dubli, edytuj pozostałe posty i pozmieniaj treść. I już.:cool3:

Posted

[quote name='Sylwia M.']Witam, u nas również słonecznie :) A Wy, to chyba wcale nie śpicie?
80,-zł [B]Wuniu[/B] uzbierany do niedzieli? Co mam robić? Za bardzo, to tu nikogo nie znam, oprócz Was oczywiście:)
Korespondowałam z [B]Wenią[/B] - ale Ty Jej namiary podawałaś na Gapcia - prawda? (bo ja chyba właśnie z galerii Dasko dowiedziałam się o Gapciu) :)[/QUOTE]
tak, tak Wenia już u Gapcia była ... zaraz dla Ciebie będzie kurs usuwania dubli :D

Posted

[quote name='Sylwia M.']Właśnie, a jak to jest później? Będziemy bezpośrednio wpłacać do Jamora?[/QUOTE]

decyzje pozostawiam Wuni oczywiscie, my otworzylismy specjalnie osobne konto dla Gapcia - emaxa, wiec nawet ma troche oprocentowane i jest do dyspozycji jego finansow, jak chlopakowi sie znajdzie inny dom lub z innych przyczyn (np wplaty do jamora) konto nie bedzie potrzebne to zaoferujemy Wuni rozliczenia dla innego psiaka jelsi bedzie zainteresowana,

Posted

[quote name='belka123']decyzje pozostawiam Wuni oczywiscie, my otworzylismy specjalnie osobne konto dla Gapcia - emaxa, wiec nawet ma troche oprocentowane i jest do dyspozycji jego finansow, jak chlopakowi sie znajdzie inny dom lub z innych przyczyn (np wplaty do jamora) konto nie bedzie potrzebne to zaoferujemy Wuni rozliczenia dla innego psiaka jelsi bedzie zainteresowana,[/QUOTE]
Ozywiście, tak będzie, wpłacamy na konto Gapcia i z tego konta będą szły przelewy do Jamora, jeżli zaczniemy wpłacać bezpośrednio do Jamora to za chińskiego boga nie dojdę kto wpłacił i ile :( ...

Posted

[quote name='Sylwia M.']OOOOOOOOO, ale narozrabiałam, jak to posprzątać ? Pisałam raz - i nic, drugi - znowu to samo, a teraz jest tyle ? Ciężko mi coś chodzi Dogo, na innych stronach nie mam takich problemów:shake:[/QUOTE]
no to zaczynamy:
wchodzisz na ten zdublowany o post klikając "edytuj post" jak otworzy Ci się okno edycji, to zaraz na samym jej początku zaznacz kwadracik, po którym jest napisanie "delete..." i zapisz zmiany, post zniknie :) Proste?