Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']teleportacja ... poczytam, bo teraz to ciekawa jestem co powiedzieli ludziowie ze schronu ... :crazyeye:[/QUOTE]
Schron w Zamosciu jest jak statek widmo, psy znikaja i wogole rzeczy sie tam dzieja. Henio tez stamtad.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Szarotka']Zawsze sie uda jak sie chociaz jedna osoba zaprze :):)
Tzn. to jest taka pol prawda. Poczytajcie watek Hero, udalo mi sie w polowie, zebralam deklaracje, ale psa niestety jak do tej pory nie ma, bo zniknal ze schronu i nikt nie wie co sie z nim stalo. Historia jest tym bardziej przykra, ze on uratowal innego pieska przed smiercia, piesek juz w DT, a Hero kto wie :roll::roll::roll:[/QUOTE]

czyli chlopaka w ten weekend tez nie udalo sie zlokalizowac?? :(

Posted

[quote name='belka123']czyli chlopaka w ten weekend tez nie udalo sie zlokalizowac?? :([/QUOTE]
Belka :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze ktoś pomyśli, że to o Gapciu i padnie przy kompie ... ja prawie padłam ... :eviltong:

Posted

nie nie, chodziło mi o Hero, myśłałam że z cytatu wynika,

Gapcia to dość łatwo zlokalizować, choć po południu wybrał się na jakiś spacer bo go nie było przy murku...

Posted

[quote name='belka123']nie nie, chodziło mi o Hero, myśłałam że z cytatu wynika,

Gapcia to dość łatwo zlokalizować, choć po południu wybrał się na jakiś spacer bo go nie było przy murku...[/QUOTE]

Nie nikt go nie moze znalezc, a zaczelismy szukac bardzo szybko po wzieciu jego kolegi Fabiana, ktorego Hero zaslanial wlasnym cialem i uratowal przed zagryzieniem.
Gapcio to duzy jest i raczej by go nie zagryzli :):)

Posted

[quote name='Szarotka']To jeszcze tylko 80 zl dzieli Gapcia od calkowitego szczescia ...............[/QUOTE]
Tak Szarotka, tylko 80 zł. :D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Szarotka']Gapcio to duzy jest i raczej by go nie zagryzli :):)[/QUOTE]
oj nie wiem, nie ma reguły ... mój ukochany tymczas panicz Warcisław astkowaty wielki kawał byka, nie mógł być na ogólnym w schronie w Dzierżoniowie, bo by go psy zagryzły, siedział w pojedynczym dopóki go nie zabrałam ...

Posted

3 ważne informacje:
1. E.Derek wyraziła zgodę na przeznaczenie swojej docelowej jednorazowej deklaracji 100,oo która pierwotnie była wskazana na kastrację, na cele: szczepienia, odrobaczenie, profilaktyka p.kleszczowa (dla odświeżenia pamięci koszt kastracji w całości finansuje Fundacja Niechciane i Zapomniane w Łodzi)
2. furciaczek zakupiła dziś dla Gapcia obrożę, smycz i smakołyki, już idzie do mnie paczka
3. Sylwia M. już umie wstawiać i linkować banerki :)
Same radości :D

Posted

[quote name='belka123']saldo rośnie Wuniu na PW wysylam kolejne wplaty
a jutro zeby nie macic na wieczor przesle jedno zbiorcze
a Gapcio ma juz 640zl[/QUOTE]
uzupełniłam na pierwszej, wszystko się zgadza :)

Posted

[quote name='Wunia']ponawiam Twoje pytanie furciaczku, bo zginęło ...[/QUOTE]

Dziekuje dziekuje....
Zaginela suka CC w Bytomiu, byla na spacerku ze swoja wlascicielka, mlodzi chlopcy postanowili sie zabawic i porzucac w pieska petardami...suka wpadla w panike, wyrwala sie i zwiala....ludzie sa tak glupi, nieodpowiedzialni, bezmyslni...

Posted

[quote name='furciaczek']Dziekuje dziekuje....
Zaginela suka CC w Bytomiu, byla na spacerku ze swoja wlascicielka, mlodzi chlopcy postanowili sie zabawic i porzucac w pieska petardami...suka wpadla w panike, wyrwala sie i zwiala....ludzie sa tak glupi, nieodpowiedzialni, bezmyslni...[/QUOTE]
Debilizm wtórny ...

Posted

[quote name='furciaczek']Wuniu czy przeslac Ci nr paczki i namiar na kuriera?? Wyslali jednak dzisiaj :)[/QUOTE]
Witam wszystkich słonecznym rankiem :)
tak furciaczku, poproszę :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Gapcius juz niedlugo bedzie grzal doopke u Jamora :) :) :)[/QUOTE]
:D:D:D:D:D a dziś musi ugrzać na słoneczku ...