Lu_Gosiak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [url]http://images36.fotosik.pl/187/3614d1be17f7f089med.jpg[/url] kochany Gapciochu badz szczesliwy psiaku!!! Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Isadora7']Mam nadzieję, że spakował krawaty i golarkę :)[/QUOTE] I zabral berecik i cieple gacie....Gapciu, pieknie wygladsz przez okno samochodu:iloveyou: Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='RenW']Pewnie, że tak.. ale ja ciężko przechodzę zmiany i mam bardzo emocjonalny stosunek do wszystkiego...bardzo się przywiązuję i przyzwyczajam.. do ludzi też tak mam... Przetrawię to w sobie i będzie lepiej :) Muszę mieć czas, by przyzwyczaić się do nowej sytuacji..[/QUOTE] Popartz Gapcio siedzi w tym samochodzie tak jakby zawsze nim jezdzil, zero stresu:) Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Ellig']I zabral berecik i cieple gacie....Gapciu, pieknie wygladsz przez okno samochodu:iloveyou:[/QUOTE] Dostojnie wygląda nasz Gapciu..eleganckie meny - bo widzę dwóch:diabloti: - w przednim autku...:evil_lol::evil_lol: Tak właśnie to sobie wyobrażałam..:p:lol: Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Ellig']Popartz Gapcio siedzi w tym samochodzie tak jakby zawsze nim jezdzil, zero stresu:)[/QUOTE] Ciekawe na co spogląda...to już ostatnie chwile...siedzi jakby już wiedział, jakby był już gotowy... Quote
Wunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 zaraz wstawię wszystkie trzy dzisiejsze zdjęcia Jamorowe ... dajcie mi momencik Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Wunia']zaraz wstawię wszystkie trzy dzisiejsze zdjęcia Jamorowe ... dajcie mi momencik[/QUOTE] Spiesz się.. bo dajemy tylko momencik, jak rzekłaś :D:D:D:D Quote
Wunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 czekam ... [IMG]http://images36.fotosik.pl/187/b05eae6673224841.jpg[/IMG] ruszamy ... [IMG]http://images36.fotosik.pl/187/3614d1be17f7f089.jpg[/IMG] można się ułożyć i spać ... [IMG]http://images38.fotosik.pl/296/f001f2c3d8e0ad54.jpg[/IMG] Quote
Wunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Wedle moich obliczeń, droga Warka-Rzeszów do 3h40min ... więc jeszcze jedzie ... Quote
Wunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='RenW']Spiesz się.. bo dajemy tylko momencik, jak rzekłaś :D:D:D:D[/QUOTE] Ren ja jestem nieszczęśliwa ... a powinnam być szczęśliwa ... :( Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Wunia']Ren ja jestem nieszczęśliwa ... a powinnam być szczęśliwa ... :([/QUOTE] To chwilowe... to jest radość przez łzy, to dowód na to, że zawsze warto walczyć...zabiegać.. zawsze będziemy mieć Gapcia w sercach..bo wspomnienie przeszłości zachowane w pamięci staje się częścią teraźniejszości... Quote
polubek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Wunia']Ren ja jestem nieszczęśliwa ... a powinnam być szczęśliwa ... :([/QUOTE] kobieta zmienną jest :diabloti: Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Polubiś, Ty jesteś zwolenniczką zagadek, więc zagadka dla Ciebie... Kto to jest biznesmen? :) Quote
RenW Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='polubek']kobieta zmienną jest :diabloti:[/QUOTE] Odezwała się znawczyni kobiecego psyche..:):) Quote
Ingrid44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Duzo szczescia w nowym domku Gapciu :) :) :) Obys nigdy juz nie zaznal tulaczki . Quote
magenka1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='RenW']Polubiś, Ty jesteś zwolenniczką zagadek, więc zagadka dla Ciebie... [B]Kto to jest biznesmen? :)[/QUOTE][/B] Kto to jest? Ja nie wiem :( Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 GApciu trzymam kciuki aby wszystko bylo ok !!!! Quote
majuska Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No i ??? jakieś wieści??Chyba juz dojechali.....słońce co pradwa nie świeci, ale ciepło i nie pada, myslę, że Gapcio już zwiedza areały i poznaje się z nową kumpelą.... Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='majuska']No i ??? jakieś wieści??Chyba juz dojechali.....słońce co pradwa nie świeci, ale ciepło i nie pada, myslę, że Gapcio już zwiedza areały i poznaje się z nową kumpelą....[/QUOTE] Bogacz z tego " gapcia:)naszego" Quote
polubek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='RenW'] Kto to jest biznesmen? :)[/QUOTE] nie wiem kurde nie mogę sie jeszcze obudzić dzisiaj ale co to jest piaskownica? Quote
Wunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Newsy o Gapciu: Gapcio dojechał szczęśliwie, zaprzyjaźnił się z sunią, mieli tylko jedną scysję, ale się ułożyli, lizali sobie potem na wzajem łapy i uszy i cała miłość ;) o miski nie było awantury, Gapcio i sunia dostali swoje, Gapcio zjadł pierwszy, panienka zostawiła trochę, więc Gapcio dokończył ;) Gapcio od suni 2x większy :) Wyczesali z Gapcia 2 reklamówki sierści takiej jeszcze po zimowej, i wszystko daje sobie zrobić ;) Pan obiecał foty w tygodniu ... to tak na gorąco tyle ... Pan Gapcia kocha powiedział, że jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :D Quote
majuska Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Oj no to bomba! Ciekawe co teraz robią bo jest burza jak jasna cholera:shake: Quote
yoko100 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Gapciu alez ci sie chlopie udało:), u nas nie ma burzy ale pewnie dojdzie:( Quote
polubek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='majuska']Oj no to bomba! Ciekawe co teraz robią bo jest burza jak jasna cholera:shake:[/QUOTE] :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts