Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Isadora7']Mam nadzieję, że spakował krawaty i golarkę :)[/QUOTE]

I zabral berecik i cieple gacie....Gapciu, pieknie wygladsz przez okno samochodu:iloveyou:

Posted

[quote name='RenW']Pewnie, że tak.. ale ja ciężko przechodzę zmiany i mam bardzo emocjonalny stosunek do wszystkiego...bardzo się przywiązuję i przyzwyczajam.. do ludzi też tak mam...
Przetrawię to w sobie i będzie lepiej :) Muszę mieć czas, by przyzwyczaić się do nowej sytuacji..[/QUOTE]
Popartz Gapcio siedzi w tym samochodzie tak jakby zawsze nim jezdzil, zero stresu:)

Posted

[quote name='Ellig']I zabral berecik i cieple gacie....Gapciu, pieknie wygladsz przez okno samochodu:iloveyou:[/QUOTE]
Dostojnie wygląda nasz Gapciu..eleganckie meny - bo widzę dwóch:diabloti: - w przednim autku...:evil_lol::evil_lol: Tak właśnie to sobie wyobrażałam..:p:lol:

Posted

[quote name='Ellig']Popartz Gapcio siedzi w tym samochodzie tak jakby zawsze nim jezdzil, zero stresu:)[/QUOTE]
Ciekawe na co spogląda...to już ostatnie chwile...siedzi jakby już wiedział, jakby był już gotowy...

Posted

[quote name='Wunia']zaraz wstawię wszystkie trzy dzisiejsze zdjęcia Jamorowe ... dajcie mi momencik[/QUOTE]
Spiesz się.. bo dajemy tylko momencik, jak rzekłaś :D:D:D:D

Posted

czekam ...
[IMG]http://images36.fotosik.pl/187/b05eae6673224841.jpg[/IMG]

ruszamy ...

[IMG]http://images36.fotosik.pl/187/3614d1be17f7f089.jpg[/IMG]

można się ułożyć i spać ...

[IMG]http://images38.fotosik.pl/296/f001f2c3d8e0ad54.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='RenW']Spiesz się.. bo dajemy tylko momencik, jak rzekłaś :D:D:D:D[/QUOTE]
Ren ja jestem nieszczęśliwa ... a powinnam być szczęśliwa ... :(

Posted

[quote name='Wunia']Ren ja jestem nieszczęśliwa ... a powinnam być szczęśliwa ... :([/QUOTE]

To chwilowe... to jest radość przez łzy, to dowód na to, że zawsze warto walczyć...zabiegać.. zawsze będziemy mieć Gapcia w sercach..bo wspomnienie przeszłości zachowane w pamięci staje się częścią teraźniejszości...

Posted

No i ??? jakieś wieści??Chyba juz dojechali.....słońce co pradwa nie świeci, ale ciepło i nie pada, myslę, że Gapcio już zwiedza areały i poznaje się z nową kumpelą....

Posted

[quote name='majuska']No i ??? jakieś wieści??Chyba juz dojechali.....słońce co pradwa nie świeci, ale ciepło i nie pada, myslę, że Gapcio już zwiedza areały i poznaje się z nową kumpelą....[/QUOTE]
Bogacz z tego " gapcia:)naszego"

Posted

Newsy o Gapciu:
Gapcio dojechał szczęśliwie, zaprzyjaźnił się z sunią, mieli tylko jedną scysję, ale się ułożyli, lizali sobie potem na wzajem łapy i uszy i cała miłość ;) o miski nie było awantury, Gapcio i sunia dostali swoje, Gapcio zjadł pierwszy, panienka zostawiła trochę, więc Gapcio dokończył ;)
Gapcio od suni 2x większy :)
Wyczesali z Gapcia 2 reklamówki sierści takiej jeszcze po zimowej, i wszystko daje sobie zrobić ;) Pan obiecał foty w tygodniu ...
to tak na gorąco tyle ... Pan Gapcia kocha powiedział, że jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :D