Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW'][B]Szefowo Wuniu[/B], a teraz będzie przyziemnie, o finansach...;)
Czy ja już mogę czuć się zwolniona z deklaracji u Gapcia, bo chciałam cosik deklarować u szczeniaka z podpisu?;)[/QUOTE]
Nie jestem w stanie w tej chwili powiedzieć jednoznacznie że tak lub, że nie, bo Gapciuch póki co u Jamora, poczekajmy aż wyjedzie i zostanie w DS, wtedy osobiście wszystkich zawiadomię ... koleje losu są pokręcone ...

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']Nie jestem w stanie w tej chwili powiedzieć jednoznacznie że tak lub, że nie, bo Gapciuch póki co u Jamora, poczekajmy aż wyjedzie i zostanie w DS, wtedy osobiście wszystkich zawiadomię ... koleje losu są pokręcone ...[/QUOTE]
Cioteńka przezorna, ale to dobrze.. bo nigdy nic nie wiadomo:roll:
Potem pieniędzy niet, a pies na głowie...

Posted

[quote name='mmd']Dzisiaj imprezka u Lakusia:)[/QUOTE]
wrrrrrrrrrrrrr ... to mój wątek, ja tu jestem od komunikatów :mad::mad:
[B]Ciotki i Wujkowie - impreza u Lakusia[/B] :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Wunia']wrrrrrrrrrrrrr ... to mój wątek, ja tu jestem od komunikatów :mad::mad:
[B]Ciotki i Wujkowie - impreza u Lakusia[/B] :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]
Ale miałaś opóźnienie:eviltong:

Posted

[quote name='mmd']Ale miałaś opóźnienie:eviltong:[/QUOTE]
Bo z Anią przez telefon ćwierkałam, a poza tym z szoku wychodziłam ;)

Posted

[quote name='Wunia']Bo z Anią przez telefon ćwierkałam, a poza tym[B] z szoku wychodziłam [/B];)[/QUOTE]
Oo, to szoki chodzą parami, ja też własnie wychodziłam..:roll::diabloti:

Posted

Dziewczyny, skoro tak tu bezstresowo to moze ja offnę, a Wy znajdziecie trochę czasu, by wspomóc w każdy możliwy sposób ten wątek, ta powódź wykończy nas wszystkie:
[URL="http://www.dogomania.186155-Ewakuowan*****%21potrzebne-pieni%C4%85dze-na-sterylki-szczepienia-odrobaczenie"]http://www.dogomania.pl/threads/186155-Ewakuowan*****!potrzebne-pieni%C4%85dze-na-sterylki-szczepienia-odrobaczenie[/URL]!
Błagam sytuacja dramatyczna!!

Posted

ja już muszę do łóżka :roll: nie wytrzymuję, tyle tych emocji pozytywnych, aż tyle na raz ... :loveu::loveu::loveu: ... wszystkim pa, pa do jutra :bye::bye::drinking::sleep2:

Posted

[quote name='Wunia']też z szoku????[/QUOTE]
:eviltong:aaaaa, zgadza się:D:D:D:D Z siebie też dzisiaj wyszłam..;):grins::grins: i stanęłam obok:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Wunia']ja już muszę do łóżka :roll: nie wytrzymuję, tyle tych emocji pozytywnych, aż tyle na raz ... :loveu::loveu::loveu: ... wszystkim pa, pa do jutra :bye::bye::drinking::sleep2:[/QUOTE]
Cioteczka nie wytrzymuje:crazyeye:, za dużo tego halkoholu od wczoraj:D:D:D:D:diabloti:

Posted

[quote name='RenW']:eviltong:aaaaa, zgadza się:D:D:D:D Z siebie też dzisiaj wyszłam..;):grins::grins: i stanęłam obok:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]
ale szkielet miałaś swój? :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Wunia']ale szkielet miałaś swój? :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
Nie - zapożyczony:D:D:D:D:D:D

Posted

ale chyba wszystko ok, bo Cioci humorek wieczorny dopisuje :lol::lol::lol:

Jejku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jeszcze przed snem muszę Cioci pracującej Polubkowej ka(Wunię) zrobić :p

:morning: - wieczorna ka(Wunia) dla Cioci Polubek :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']ale chyba wszystko ok, bo Cioci humorek wieczorny dopisuje :lol::lol::lol:

Jejku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jeszcze przed snem muszę Cioci pracującej Polubkowej ka(Wunię) zrobić :p

:morning: - wieczorna ka(Wunia) dla Cioci Polubek :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Polubkowa to już ka(Wunię) o różnych porach dnia, nocy spijała:D:D:D:D

Posted

dzięki wunia za ka(wunie)

ano tak bywa
jak się idzie z jednej pracy do drugiej
trzeba pracę domową odrobić na dogo nie?

lecę z szakalkiem i wpadam w wir drugiej pracy
coś mi przemknęło że lucky ma DS

oj dzieje się ostatnio na dogo
dużo cudów się dzieje

Posted

Cieszę się, że Gapciowi się udało:) To mój pierwszy piesek na którego płaciłam deklaracje i udało się go wyadoptować:) Szczęścia Gapciu na nową drogę życia!

Posted

[quote name='polubek']dzięki wunia za ka(wunie)

ano tak bywa
jak się idzie z jednej pracy do drugiej
trzeba pracę domową odrobić na dogo nie?

lecę z szakalkiem i wpadam w wir drugiej pracy
coś mi przemknęło że lucky ma DS

oj dzieje się ostatnio na dogo
dużo cudów się dzieje[/QUOTE]
Polubie jak Ty masz tyle prac, to chyba dużo pieniądzorów masz:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='kami_23']Cieszę się, że Gapciowi się udało:) To mój pierwszy piesek na którego płaciłam deklaracje i udało się go wyadoptować:) Szczęścia Gapciu na nową drogę życia![/QUOTE]
No to pora rozejrzeć się za następnym:)

dziewczyny, obie macie niepodlinkowane banerki

Posted

[quote name='kami_23']Cieszę się, że Gapciowi się udało:) To mój pierwszy piesek na którego płaciłam deklaracje i udało się go wyadoptować:) Szczęścia Gapciu na nową drogę życia![/QUOTE]
A to mój nie pierwszy, mój pierwszy - ukochany najpierw siedział w lecznicy, teraz w DT ... to staruszek schorowany, praktycznie bez szans na prawdziwy dom.:shake::shake: Gapcio to pierwszy deklarowany, który znalazł dom:multi::multi:

Posted

bardzo sie ciesze, ze Gapcio wreszcie znalazł dom. Taki byl biedny tej zimy i zmarzniety.Trzymam kciuki za nowy domek i zycze mu duuuuuzo radosci z nowymi wlascicielami panciowymi:loveu:

Posted

[quote name='RenW']Polubie jak Ty masz tyle prac, to chyba dużo pieniądzorów masz:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

buahahahahahahahaha w bajki przestałam wierzyć już dawno :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

krótko: nie jestem w stanie przeczytac wszystkich postów watku gapcia, ale traf chciał ze znalazłem te o jakims dowcipie o policjantach-zapamietam kto to pisał i kto kibicował:mad:. a teraz konkrety; GAPCIO wyjezdza w boze ciało. przyjedzie po niego brat z DS. ds bedzie mial z psa pocieche, bo zajebiaszczy gosc.na pewno nie bedzie sie nadwał do sanek jak to sobie wyobraa ds,gapcio bedzie przyklejony do nogi ds,bo ma fioła na punkcie ludzi, uwialbia. do konca ni wiem jak do obcych , ale jakos przypadlismy sobie do gustu.futro ładnie odrasta w miejsacach gdzie były łysiny. wrzuciłemdo albumu nowe zdjecia, korzystac bo to rarytasym nie wiadomo czy potem bedą z ds
pozdrawiam