RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']a teraz trochę matematyki :mad:: :[/QUOTE] Ojej, ciocia Wunia straszy pałką, trzeba się szybko deklarować..co by tą pałką przez grzbiet nie dostać.:eviltong::razz::evil_lol: Od kwietnia deklaruję stałą kwotę w wysokości 50 zł. Ale śliczny ten wielkopies !! Taki faktycznie misiak puchaty, o dużej głowie i niedźwiedzich łapach ! Jak ja uwielbiam takie psy !:loveu::loveu: Dobra; wczoraj przeczytałam pierwszą stronę, dzisiaj przysiadam i biorę się za całość. Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']Ojej, ciocia Wunia straszy pałką, trzeba się szybko deklarować..co by tą pałką przez grzbiet nie dostać.:eviltong::razz::evil_lol: Od kwietnia deklaruję stałą kwotę w wysokości 50 zł. Ale śliczny ten wielkopies !! Taki faktycznie misiak puchaty, o dużej głowie i niedźwiedzich łapach ! Jak ja uwielbiam takie psy !:loveu::loveu: Dobra; wczoraj przeczytałam pierwszą stronę, dzisiaj przysiadam i biorę się za całość.[/QUOTE] Dziękuję RenW :oops: skoro w marcu jednorazowa 50,oo i od kwietnia stała 50,oo, więc przepisuję Cię na stałą od marca :) Pierwsza strona już po reorganizacji, zaraz wstawię Twoją deklarację ... Pluszak prześliczny ... tez tak uważam, będą z niego ludzie :D Quote
bela51 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nawet nie moge przeczytac calego watku bo mam problem z kompem. Nie wiem czy dam rade cos dorzucic. Gapcio jest sliczny. Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='bela51']Nawet nie moge przeczytac calego watku bo mam problem z kompem. Nie wiem czy dam rade cos dorzucic. Gapcio jest sliczny.[/QUOTE] Dziękuję za przybycie :) wszystko jest na pierwszej stronie :) Quote
Boziii4920 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 W poniedzieli wyśle dla Gapcia 40zł :) Pozdrawiam Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Boziii4920']W poniedzieli wyśle dla Gapcia 40zł :) Pozdrawiam[/QUOTE] Dziękujemy, pluszak coraz szczęśliwszy :) Już dopisuję Cię na pierwszej stronie :) Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Dziękuję RenW :oops: skoro w marcu jednorazowa 50,oo i od kwietnia stała 50,oo, więc [B]przepisuję Cię na stałą od marca[/B] :) Pierwsza strona już po reorganizacji, zaraz wstawię Twoją deklarację ... Pluszak prześliczny ... tez tak uważam, [B]będą z niego ludzie[/B] :D[/QUOTE] Wunia, wszystko tylko nie ludzie ! Bo ludzie to samo zło! :angryy::roll: Tak, zgadza się, kwota ta sama więc stała składka będzie od marca. A czy to nasze Gapiszcze nie ma cos przypadkiem z leonbergera..? :hmmmm::???: (może się dopatruję..;) :cool3:, bo oprócz labradorów, nowofunlandów, kocham te właśnie psy:loveu:) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 leonbergery ... śliczne moloski ... ale czy nie mają trochę śniupki zadartej przed lusterkiem(noskiem)? Dla mnie Gapcio może być loenbergerkiem też :D I love my Lab :) Quote
Enigma79 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jakze moglabym odmowic Gapciowi... jutro takze przesle jakis grosz, na razie jednorazowo, tyle tych biedakow na Dogomanii. Calusy w piekny nochal i aby go ktos pokochal na zawsze. Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Enigma79']Jakze moglabym odmowic Gapciowi... jutro takze przesle jakis grosz, na razie jednorazowo[/QUOTE] Dziękuję Ci bardzo :) Wpiszę Cię na pierwszą stronę :D Quote
Isadora7 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witam Gapcia. Widze że ma nawet własną KSięgową Wunię :):):). Farciarz. Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']leonbergery ... śliczne moloski ... ale czy nie mają trochę śniupki zadartej przed lusterkiem(noskiem)? [B]Dla mnie Gapcio może być loenbergerkiem też[/B] :D [COLOR=red][B]I love my Lab[/B][/COLOR] :)[/QUOTE] Ciotka, Ty się nie śmiej !! :megagrin::roflt::evil_lol: Każdy widzi to, co chce widzieć ! :eviltong: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Isadora7']Witam Gapcia. Widze że ma nawet własną KSięgową Wunię :):):). Farciarz.[/QUOTE] Ja to już jestem tak uniwersalna i elastyczna, że ho ho ... dla futrzaków i pluszaków oczywiście :razz: Na razie zostałam spamerem dla Gapcia :diabloti: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']Ciotka, Ty się nie śmiej !! :megagrin::roflt::evil_lol: Każdy widzi to, co chce widzieć ! :eviltong:[/QUOTE] no ... ale na labusia to już Gapcia nie przerobię :razz: w żaden sposób :cool3: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='kamilawa']Tylko podnieść mogę :( A piesio cudo![/QUOTE] Witaj Kamiluś, podnoś aniołku pluszaka, podnoś, jak tylko Ci się o nim przypomni :) Dziękuję, że przybyłaś na wezwanie :) Można na Ciebie liczyć :) Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']no ... ale na labusia to już Gapcia nie przerobię :razz: w żaden sposób :cool3:[/QUOTE] A czemuż to nie ?! Spójrz na allegro, tam połowę szczeniaków to "labladory". :-o:evil_lol::mad: Nawet te niewiele przypominające.:cool3: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']A czemuż to nie ?! Spójrz na allegro, tam połowę szczeniaków to "labladory". :-o:evil_lol::mad: Nawet te niewiele przypominające.:cool3:[/QUOTE] co prawda, to prawda, no i w ten sposób nasz Gapcio Pluszak został labem :D:D:D Quote
Isadora7 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']no ... ale na labusia to już Gapcia nie przerobię :razz: w żaden sposób :cool3:[/QUOTE] A na jamnika? [quote name='RenW']A czemuż to nie ?! Spójrz na allegro, tam połowę szczeniaków to "labladory". :-o:evil_lol::mad: Nawet te niewiele przypominające.:cool3:[/QUOTE] Alez wystarczy wejśc na zbiorczy jamników jakie są zgłaszane jako jamniczopodobne :) w końcu maja tez 4 łapy i ogon :). No to na co przerabiamy Gapcia? Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Isadora7']No to na co przerabiamy Gapcia?[/QUOTE] Jak na razie to tylko z kaukazów został raczej stanowczo wykluczony ... więc wybór mamy niewąski :D:D:D Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Isadora7'] No to na co przerabiamy Gapcia?[/QUOTE] Gapciu, nie daj się przerobić !! Pozostań[SIZE=3] [B]sobą[/B][/SIZE] !! Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']Gapciu, nie daj się przerobić !! Pozostań[SIZE=3] [B]sobą[/B][/SIZE] !![/QUOTE] To Gapcio zostaje uroczym PLUSZAKIEM :) Quote
kmurdz Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 witajcie, chetnie sie zadeklaruje dla Gapcia. dajcie prosze znak gdzie mam przelewac. moj priv [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub 607 397 557. czekam na wiadomosc!! Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='kmurdz']witajcie, chetnie sie zadeklaruje dla Gapcia. dajcie prosze znak gdzie mam przelewac. moj priv [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub 607 397 557. czekam na wiadomosc!![/QUOTE] Dziękuję w imieniu Gapcia i chylę czoła :) Już wysyłam e-mail:) Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='kmurdz']witajcie, chetnie sie zadeklaruje dla Gapcia. dajcie prosze znak gdzie mam przelewac. moj priv [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub 607 397 557. czekam na wiadomosc!![/QUOTE] Witamy serdecznie kolejnego wielbiciela uroczego Gapciosława ! :multi::lol: Quote
Recommended Posts