Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']a teraz trochę matematyki :mad::
:[/QUOTE]

Ojej, ciocia Wunia straszy pałką, trzeba się szybko deklarować..co by tą pałką przez grzbiet nie dostać.:eviltong::razz::evil_lol:

Od kwietnia deklaruję stałą kwotę w wysokości 50 zł.

Ale śliczny ten wielkopies !! Taki faktycznie misiak puchaty, o dużej głowie i niedźwiedzich łapach ! Jak ja uwielbiam takie psy !:loveu::loveu:
Dobra; wczoraj przeczytałam pierwszą stronę, dzisiaj przysiadam i biorę się za całość.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Ojej, ciocia Wunia straszy pałką, trzeba się szybko deklarować..co by tą pałką przez grzbiet nie dostać.:eviltong::razz::evil_lol:
Od kwietnia deklaruję stałą kwotę w wysokości 50 zł.
Ale śliczny ten wielkopies !! Taki faktycznie misiak puchaty, o dużej głowie i niedźwiedzich łapach ! Jak ja uwielbiam takie psy !:loveu::loveu:
Dobra; wczoraj przeczytałam pierwszą stronę, dzisiaj przysiadam i biorę się za całość.[/QUOTE]
Dziękuję RenW :oops: skoro w marcu jednorazowa 50,oo i od kwietnia stała 50,oo, więc przepisuję Cię na stałą od marca :)
Pierwsza strona już po reorganizacji, zaraz wstawię Twoją deklarację ...
Pluszak prześliczny ... tez tak uważam, będą z niego ludzie :D

Posted

[quote name='bela51']Nawet nie moge przeczytac calego watku bo mam problem z kompem. Nie wiem czy dam rade cos dorzucic. Gapcio jest sliczny.[/QUOTE]
Dziękuję za przybycie :) wszystko jest na pierwszej stronie :)

Posted

[quote name='Boziii4920']W poniedzieli wyśle dla Gapcia 40zł :)
Pozdrawiam[/QUOTE]
Dziękujemy, pluszak coraz szczęśliwszy :) Już dopisuję Cię na pierwszej stronie :)

Posted

[quote name='Wunia']Dziękuję RenW :oops: skoro w marcu jednorazowa 50,oo i od kwietnia stała 50,oo, więc [B]przepisuję Cię na stałą od marca[/B] :)
Pierwsza strona już po reorganizacji, zaraz wstawię Twoją deklarację ...
Pluszak prześliczny ... tez tak uważam, [B]będą z niego ludzie[/B] :D[/QUOTE]

Wunia, wszystko tylko nie ludzie ! Bo ludzie to samo zło! :angryy::roll:

Tak, zgadza się, kwota ta sama więc stała składka będzie od marca.

A czy to nasze Gapiszcze nie ma cos przypadkiem z leonbergera..? :hmmmm::???:
(może się dopatruję..;) :cool3:, bo oprócz labradorów, nowofunlandów, kocham te właśnie psy:loveu:)

Posted

leonbergery ... śliczne moloski ... ale czy nie mają trochę śniupki zadartej przed lusterkiem(noskiem)?
Dla mnie Gapcio może być loenbergerkiem też :D
I love my Lab :)

Posted

Jakze moglabym odmowic Gapciowi... jutro takze przesle jakis grosz, na razie jednorazowo, tyle tych biedakow na Dogomanii. Calusy w piekny nochal i aby go ktos pokochal na zawsze.

Posted

[quote name='Enigma79']Jakze moglabym odmowic Gapciowi... jutro takze przesle jakis grosz, na razie jednorazowo[/QUOTE]
Dziękuję Ci bardzo :) Wpiszę Cię na pierwszą stronę :D

Posted

[quote name='Wunia']leonbergery ... śliczne moloski ... ale czy nie mają trochę śniupki zadartej przed lusterkiem(noskiem)?
[B]Dla mnie Gapcio może być loenbergerkiem też[/B] :D
[COLOR=red][B]I love my Lab[/B][/COLOR] :)[/QUOTE]

Ciotka, Ty się nie śmiej !! :megagrin::roflt::evil_lol:
Każdy widzi to, co chce widzieć ! :eviltong:

Posted

[quote name='Isadora7']Witam Gapcia. Widze że ma nawet własną KSięgową Wunię :):):). Farciarz.[/QUOTE]
Ja to już jestem tak uniwersalna i elastyczna, że ho ho ... dla futrzaków i pluszaków oczywiście :razz: Na razie zostałam spamerem dla Gapcia :diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Ciotka, Ty się nie śmiej !! :megagrin::roflt::evil_lol:
Każdy widzi to, co chce widzieć ! :eviltong:[/QUOTE]
no ... ale na labusia to już Gapcia nie przerobię :razz: w żaden sposób :cool3:

Posted

[quote name='kamilawa']Tylko podnieść mogę :(
A piesio cudo![/QUOTE]
Witaj Kamiluś, podnoś aniołku pluszaka, podnoś, jak tylko Ci się o nim przypomni :) Dziękuję, że przybyłaś na wezwanie :) Można na Ciebie liczyć :)

Posted

[quote name='Wunia']no ... ale na labusia to już Gapcia nie przerobię :razz: w żaden sposób :cool3:[/QUOTE]

A czemuż to nie ?! Spójrz na allegro, tam połowę szczeniaków to "labladory". :-o:evil_lol::mad: Nawet te niewiele przypominające.:cool3:

Posted

[quote name='RenW']A czemuż to nie ?! Spójrz na allegro, tam połowę szczeniaków to "labladory". :-o:evil_lol::mad: Nawet te niewiele przypominające.:cool3:[/QUOTE]
co prawda, to prawda, no i w ten sposób nasz Gapcio Pluszak został labem :D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']no ... ale na labusia to już Gapcia nie przerobię :razz: w żaden sposób :cool3:[/QUOTE]

A na jamnika?

[quote name='RenW']A czemuż to nie ?! Spójrz na allegro, tam połowę szczeniaków to "labladory". :-o:evil_lol::mad: Nawet te niewiele przypominające.:cool3:[/QUOTE]

Alez wystarczy wejśc na zbiorczy jamników jakie są zgłaszane jako jamniczopodobne :) w końcu maja tez 4 łapy i ogon :).

No to na co przerabiamy Gapcia?

Posted

[quote name='Isadora7']No to na co przerabiamy Gapcia?[/QUOTE]
Jak na razie to tylko z kaukazów został raczej stanowczo wykluczony ... więc wybór mamy niewąski :D:D:D

Posted

[quote name='Isadora7']

No to na co przerabiamy Gapcia?[/QUOTE]

Gapciu, nie daj się przerobić !! Pozostań[SIZE=3] [B]sobą[/B][/SIZE] !!

Posted

[quote name='RenW']Gapciu, nie daj się przerobić !! Pozostań[SIZE=3] [B]sobą[/B][/SIZE] !![/QUOTE]
To Gapcio zostaje uroczym PLUSZAKIEM :)