Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']powinnaś się tym zajmować zawodowo dobrze ci idzie

.................bry wsiem[/QUOTE]

ecie pociągnę tak przyszły tydzień bo za dwa tygodnie będę chodzić od rana więc nie wim czy ktoś chciałby pijać zimną kawkę. no chyba że wstanie o 4 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o tak - kaWunia się przyda.
Mi wyszło po wierszyku Ellig, że nie jestem czarownicą :crazyeye:. Nie mam niebieskich oczu, ani czarnego kota.
Wnioskuję niniejszym o poprawkę zgodnie z ustawą 666 kodeksu Łysogórksiego z roku tysiąc pięćsetnego, że w drodze wyjątku czarownice mogą posiadać czarne oczy pod warunkiem jednakże posiadania rudego psa. :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Ra_dunia']o tak - kaWunia się przyda.
Mi wyszło po wierszyku Ellig, że nie jestem czarownicą :crazyeye:. Nie mam niebieskich oczu, ani czarnego kota.
Wnioskuję niniejszym o poprawkę zgodnie z ustawą 666 kodeksu Łysogórksiego z roku tysiąc pięćsetnego, że w drodze wyjątku czarownice mogą posiadać czarne oczy pod warunkiem jednakże posiadania rudego psa. :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Poprawka przyjeta:)

Posted

Witojcie!
Oj czarownic skolko mnoga..:diabloti::diabloti::diabloti:
Dzięki za macchiato[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Kulinarne/jedzenie__44_.gif[/IMG]

Posted

bry .... a co tu sie wyprawia co ??

rozmawialam z Biaystokiem,pan niekoniecznie widzi kogos z umowa u siebie , mowi ze jak chce moge do niego co jakis czas dzwonic ,on do mnie tez telefon wziął ,ale on potrzeby nie widzi bo i on i żona maja duzo milosci do zwierzat i papier nic tu nie zmieni. Wzięli suczkę i mają w plamach jej sterylizacje i zachipowanie , poprzednia sunia ktora mieli byla tez wysterylizowana a odeszla od nich jakies pół roku temu w wieku lat 11 , miala cos z nerkami

Posted

[quote name='polubek']jutro ty serwujesz tylko przed 6[/QUOTE]
Nic z tego!:diabloti: O Tobie mówią, właściwy człowiek na właściwym miejscu:eviltong::p:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='NiJaSe']bry .... a co tu sie wyprawia co ??

rozmawialam z Biaystokiem,pan niekoniecznie widzi kogos z umowa u siebie , mowi ze jak chce moge do niego co jakis czas dzwonic ,on do mnie tez telefon wziął ,ale on potrzeby nie widzi bo i on i żona maja duzo milosci do zwierzat i papier nic tu nie zmieni. Wzięli suczkę i mają w plamach jej sterylizacje i zachipowanie , poprzednia sunia ktora mieli byla tez wysterylizowana a odeszla od nich jakies pół roku temu w wieku lat 11 , miala cos z nerkami[/QUOTE]
Ludzie nie lubią formalności, umów.. to bardzo zobowiązujące..

Posted

no niestety , a w tym przypadku jestesmy skazani na zrozumienie i zyczliwosc ludzi ,ktorzy psiaki wzięli ... i tak nizle ,ze pan ze mna milo i chetnie rozmawial , bo mogl mnie opier .... i sie rozłaczyć

Posted

[quote name='NiJaSe']no niestety , a w tym przypadku jestesmy skazani na zrozumienie i zyczliwosc ludzi ,ktorzy psiaki wzięli ... i tak nizle ,ze pan ze mna milo i chetnie rozmawial , bo mogl mnie opier .... i sie rozłaczyć[/QUOTE]
Ech.... też prawda...:roll:

Posted

gapciu pezpraszam ale zobacz jaka ....... z tych ludzi

kolejny nasz tyszak

[SIZE=3][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][URL]http://www.dogomania.pl/private.php?do=showpm&pmid=4076858[/URL]
[/FONT][/SIZE][/SIZE]

Posted

pytam sie dzis gapcia : Ty ,moze do jakies roboty byś się wziął a nie tylko zresz i sie bawisz. co bys chciał robic ?
odp: - w dogoterapii chciałbym pracowac !

Posted

[quote name='jamor']pytam sie dzis gapcia : Ty ,moze do jakies roboty byś się wziął a nie tylko zresz i sie bawisz. co bys chciał robic ?
odp: - w dogoterapii chciałbym pracowac ![/QUOTE]
Poza tym, po co Gapcio ma pracować jak sponsorów ma; niech chłopak korzysta:D:D:D:D

Posted

[quote name='RenW']Poza tym, po co Gapcio ma pracować jak sponsorów ma; niech chłopak korzysta:D:D:D:D[/QUOTE]

to i mnie znajdźcie jakiegoś sponsora co? :evil_lol:

Posted

[quote name='polubek']to i mnie znajdźcie jakiegoś sponsora co? :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:A ładnaś Ty? I co potrafisz?:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

no przecież Polubek się wkleiła (możesz ocenić,czy ładna) i przyznała, że umie czarować...
Chociaż hmmm... było parę wersji wyglądu Polubka, i muszę stwierdzić, że nie wszystkie korzystne ;)

Posted

[quote name='RenW']:evil_lol:A ładnaś Ty? I co potrafisz?:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

popsuć trochę krwi to mi najlepiej wychodzi :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']no przecież Polubek się wkleiła (możesz ocenić,czy ładna) i przyznała, że umie czarować...
Chociaż hmmm... było parę wersji wyglądu Polubka, i muszę stwierdzić, że nie wszystkie korzystne ;)[/QUOTE]
Jak umie czarować, to niech se sama sponsura wyczaruje:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='polubek']popsuć trochę krwi to mi najlepiej wychodzi :lol: :lol: :lol:[/QUOTE]
Mężczyźni nie lubią takich kobiet co psują krew, ino co burzą;):diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='polubek'][IMG]http://www.solaris-rozwojosobisty.pl/obrazy/czarownica-s.jpg[/IMG]
dobra wygraliście to ja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
tak, to jest czarownica taka prawdziwa :D:D:D:D

Posted

hehehehehe a ja sie będe swojej diabelskości trzymać :p
a to je moj osobisty wyznawca :D:D

[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/2913/glu.jpg[/IMG]