Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ra_dunia']przecież jak jest konkurs to musowo trzeba brać w nim udział.
Tutaj też od razu się usprawiedliwiam, że do poniedziałku mnie nie będzie...
Będę tęskniła...[/QUOTE]

te ćiemniara robić się nie chce co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

akurat... wyobrażasz sobie potem to wszystko nadrabiać?? I tu, i u szczyli, u Tolka... już bym wolała robić niż przebijać się przez tysiąc pińcet sto dziwińcset stron...

Posted

[quote name='polubek']a może herbatki z puszki? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takiej co to tam polubek siedzi :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

[SIZE=5][COLOR=Red][B]Ratunku!!![/B][/COLOR]
otworzyłam maila a tam............. [B]polubek[/B] [/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red][B]Ratunku!!!
[SIZE=3]
[COLOR=Black]pranie się skończyło, nie wiem czy otworzyć pralkę bo jak wyskoczy odwirowany [/COLOR][/SIZE][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Black]polubek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=3][COLOR=Black]?[/COLOR][/SIZE]
[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Ra_dunia']akurat... wyobrażasz sobie potem to wszystko nadrabiać?? I tu, i u szczyli, u Tolka... już bym wolała robić niż przebijać się przez tysiąc pińcet sto dziwińcset stron...[/QUOTE]
a jakbyś poprosiła skrócik co się działo to byś dostała ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']to ja tak ładnie proszę o skróciki ;) Tylko, że i tak zawsze trzeba się przebijać przez całość, żeby te streszczenia znaleźć :D[/QUOTE]
to po starej znajomości na PW dostaniesz swój prywatny skrócik ;) Tylko zapotrzebowanie poproszę przysłać ...

Posted

[quote name='Isadora7'][SIZE=5][COLOR=Red][B]Ratunku!!![/B][/COLOR]
otworzyłam maila a tam............. [B]polubek[/B] [/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red][B]Ratunku!!!
[SIZE=3]
[COLOR=Black]pranie się skończyło, nie wiem czy otworzyć pralkę bo jak wyskoczy odwirowany [/COLOR][/SIZE][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Black]polubek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=3][COLOR=Black]?[/COLOR][/SIZE]
[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

otwieraj otwieraj jak najszybciej, już mi za ciasno w tej pralce i niedobrze od tego wirowania.

ciotka mykaj do baszy bo mu zwieracze pójdą

Posted

[quote name='Wunia']No to ja chcę jakies 10 cm. wyższa być :D:D tylko skąd ja obornik wytrzasne :D:D:D[/QUOTE]
Czytając ten post własnie pomyślałam o Tobie...:eviltong::D:D

[quote name='Wunia'][B]lepszy[/B] rydz [B]niż[/B] nic :evil_lol::evil_lol:
kro zna jeszcze jakieś takie :[B] lepsze [/B]coś [B]niż[/B] coś ? Konkursik???? :razz::razz::razz:[/QUOTE]
Jeszcze lepszy Rydzyk:p:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']no to klepiemy zdrowaśki :D:D:D[/QUOTE]
No takiej uduchowionej i bogobojnej to Cię jeszcze nie znałam;):evil_lol::evil_lol:

[quote name='wenia41']Zaległości od wczoraj nadrobiłam - wszystkie posty przeczytane więc i do sklepików po żarełko mogę lecieć co by mi rodzinka z głodu nie pomarła przez te wolne dni. Chlebe wedlinkę wprawdzie już z samiutkiego ranka kupiłam ale nowalijek jeszcze potrzeba no i na placucha znowu cosik uzupełnić zapasy. Rodzinka słodkości lubi wczoraj cały zjadła, a bez słodyczy zapłakałaby się na śmierć:placz:, a mi życie zatruła. [B]RenW rzucałam wczoraj Ci przez okno ale wracał jak bumerang[/B], pewnie nie otworzyłaś swego i o szybę się odbijał.[/QUOTE]
Co Ty godosz! Komsumpcija była przednia, o kruchy się rodzina biła!:evil_lol::D Proszę repetę:lol:

[quote name='Lu_Gosiak']ta dam:
"Lepsza byle jaka prawda, niż dobre kłamstwo":cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
A dwie półprawdy, to całe kłamstwo:diabloti:

Posted

[quote name='polubek']tyż prawda, śićko prawda i g.... prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
Nie, jest tak:
- prawda;
- nieprawda;
- i g***o prawda:diabloti:

[quote name='Wunia']Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć :diabloti:[/QUOTE]
I głupcy dzielą się na dyletantów i fachowców..:D

[quote name='Ra_dunia']a te już picie piwa od rana uskuteczniają. Ja nie wiem...
Lepiej zgrzeszyć i żałować niż żałować że się nie zgrzeszyło ;)[/QUOTE]
Obok nonsensu grzechu istnieje paradoks łaski...
Ulubione mojego męża: "Kiedy nareszcie udało się mężczyznom przekonać kobiety, że miłość jest grzechem, poszły jedne do klasztoru, inne na ulicę.":evil_lol::evil_lol::diabloti:

[quote name='Ra_dunia']Isadoro! W żadnym wypadku NIE OTWIERAJ!!! Wezwij szybko straż antypolubkową. Odwirowany Polubek może być niebezpieczny dla otoczenia.[/QUOTE]
Załatwcie to z Polubkiem polubownie - moja rada;)

Posted

[quote name='RenW']Czytając ten post własnie pomyślałam o Tobie...:eviltong::D:D[/QUOTE]
no, a jakże, nawet przez moment nie uległo wątpliwości, że obornik mnie potrzebny na gwałt ;)
Tylko nie pocztą, bo lubię Pana listonosza ;)

[quote name='RenW']No takiej uduchowionej i bogobojnej to Cię jeszcze nie znałam;):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
nowe wcielenie ... w podstawówce nauczyli i tak człek klepie ...

Posted

[quote name='Isadora7']Bladego pojęcia nie mam, jedno pewne to CZAROWNICA[/QUOTE]
ano, ano ... :shake:
[quote name='polubek']nie uciekły tylko lulały[/QUOTE]
i w dzień śpi, w nocy grasuje ... :shake::shake:
[quote name='polubek']dorwałam isadorę na nk i gg :evil_lol:[/QUOTE]
i ataki zmasowane stosuje ... :shake::shake::shake:

ale ja ze szpitala zdążyłam przed polubeczkiem uciec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mam nieodparta chec przekazac "lisiej d...e" co jej babka wywrozyla:
[URL="http://apps.facebook.com/nadwoje-babka/?ref=mf"]Nadwoje babka[/URL]
Dziś na patyckach wróżyłam i wyszło mi jakiego zwierzaka do domu Ci potrzeba. Żeby Ci milej w obejściu było patycaka sobie kup…albo nie."

Posted

[quote name='Ellig']Mam nieodparta chec przekazac "lisiej d...e" co jej babka wywrozyla:
[URL="http://apps.facebook.com/nadwoje-babka/?ref=mf"]Nadwoje babka[/URL]
Dziś na patyckach wróżyłam i wyszło mi jakiego zwierzaka do domu Ci potrzeba. Żeby Ci milej w obejściu było patycaka sobie kup…albo nie."[/QUOTE]
patycaki do adopcji ;)