Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW']No, zbiorowy seks się szykuje.. orgia znaczy się.. :diabloti::diabloti: "Oczy szeroko zamknięte"; tam pamiętna scena;):diabloti::diabloti:[/QUOTE]

mało nas mało nas..... :siara::siara::siara::siara::siara:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ellig']Ja , "szpony prezesa" a kto trzeci?[/QUOTE]
Jak [B]Ellig[/B] to ja - z taką marką iść w ciemno!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Jak [B]Ellig[/B] to ja - z taką marką iść w ciemno!!:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
To mamy komplecik?Ja bym jeszcze zabrala Wunie na "zapasowa":diabloti::diabloti::diabloti::razz:

Posted

:placz::placz::placz:Naczytałam się - zaległości nadrobiłam u szczyli byłam. I głodna się znowu zrobiłam :mad:. To co piszemy ciotki menu na kolejne dni? na cały tydzień może co by się nie głowić co tu znowu uklecić w garach rodzince???? Każda jakby swój przepis tajemny podała łatwiej nam by było i więcej czasu na dogo możnaby siedzieć. Byleby były łatwe, szybkie i smaczne............... No a cioteczka mogłaby w swojej książce kucharskiej sprawdzone umieścić. :evil_lol:

Posted

Wenia!Babka dla Ciebie:
"Jeśli kupisz sobie do samochodu pieska główką machającego i chojniaka o zapachu wanili zawiesis pod lusterkiem rzadziej w korkach stać będzies… albo nie."

Posted

[quote name='Ellig']To mamy komplecik?Ja bym jeszcze zabrala Wunie na "zapasowa":diabloti::diabloti::diabloti::razz:[/QUOTE]
"Koło zapasowe" czy "ratunkowe"..?:diabloti: Wunia - temperamentna, my ją brać, bez żadnego halo!:evil_lol::evil_lol::diabloti:

[quote name='polubek']wunia idziesz?[/QUOTE]
Idzie;:diabloti: wyrażam zgodę i opinię - po rodzinie (ja siostra:diabloti:)

Posted

Oczywiscie "ratunkowe", pod warunkiem ,ze sie obudzi:diabloti::evil_lol:

I dla wszystkich od baby:
"Dziś cyjas facjata wpadnie ci w łoko i ło dziwo bedzie chętna na flirta z Tobo. Stsez się bo moze to być prowokacja CeBełA… albo nie."

Posted

[quote name='Ellig']Teraz do mmd:
"Dziś cytaj wszytkie spamy we sksynce, bo mogo być w nich ukryte numery do Multilotka… albo nie."[/QUOTE]
Dzisiaj jeszcze spamów nie miałam, ale mam niezły filtr;)
Może jeszcze coś przyjdzie

Zmykam do lekarza, jak wszyscy, to i ja sobie pójdę, a co...

Posted

[quote name='Ellig']Oczywiscie "ratunkowe", pod warunkiem ,ze sie obudzi:diabloti::evil_lol:

I dla wszystkich od baby:
"Dziś cyjas facjata wpadnie ci w łoko i ło dziwo bedzie chętna na flirta z Tobo. Stsez się bo moze to być prowokacja CeBełA… albo nie."[/QUOTE]
Ona w Łodzi i z Łodzi na kołach ratunkowych pewnie się zna i jedno przy sobie ma:D:D:D
[B]Ellig[/B].. miej Ty litość:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='wenia41']Nie zdążam za Wami :shake: z czytaniem i pisaniem, chyba że nic nie będę robiła tylko przy kompie siędę sobie.:cool3:[/QUOTE]
Witam w klubie! :cool3::multi:U mnie dzień skupia się wokół kompa, międzyczasie latam jak w ukropie, wijam się, do kompa zawsze zdążę:D:D:D

Posted

No można i tak ale co na to inni domownicy. Buntu na pokładzie nie podnoszą???? Mój futrzak pierwszy do siania fermentu, gdy za długo cztery literki moje po kompie się grzeją zamiast z nim na spacerku aktywnie czas spedzać. :evil_lol:

Posted

[quote name='wenia41']No można i tak ale co na to inni domownicy. Buntu na pokładzie nie podnoszą???? Mój futrzak pierwszy do siania fermentu, gdy za długo cztery literki moje po kompie się grzeją zamiast z nim na spacerku aktywnie czas spedzać. :evil_lol:[/QUOTE]
Inni domownicy do rytmu przyzwyczajeni; bunt zgasiwszy w zarodku!:diabloti:Obowiązki podzieliwszy:) Mój futrzak jak przeginam, to też w pleki trąca łapą.. i wtedy trza dupencję ruszyć:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='wenia41'][B]Moja dupencja mnie bol[/B][B]i[/B] od tak długiego siedzenia, na plecach garb zaczyna chyba rosnąć bo bolą jak ch......ra.[/QUOTE]
A wiesz, że dopiero poczułam, jak o tym wspomniałaś..:roll::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']
[B]Ellig[/B].. miej Ty litość:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Nie ma zmiluj....
Babka:"Dziś pochylając się nad wrózbą, z noska mi nieco skapło. Uważaj więc przy robocie, bo Twój komputer wirusa dziś niepsyjemnego złapać może… albo nie."
Amen

Posted

Oj to lepsza jesteś ode mnie! mi nikt nie musi o tym ani mówić ani pisać po prostu chyba nie przepadam za kompem, nie uzależniłam się od niego albo za dużo mam innych zajęć do wyboru. Moja podświadomość pewnie dlatego bólu szuka, gdzie się da nawet w dupencji.

Posted

[quote name='Ellig']Nie ma zmiluj....
Babka:"Dziś pochylając się nad wrózbą, z noska mi nieco skapło. Uważaj więc przy robocie, bo Twój komputer wirusa dziś niepsyjemnego złapać może… albo nie."
Amen[/QUOTE]
O kuźwa; już se komputer zawirusowałam, jam obsmarkana i opluta:D:D:D.. a to wszystko Twoim dziełem jest:D:D

Posted

[quote name='wenia41']No to jak wirusami straszycie to ja już [B]chyba spadnę sobie z kompa[/B] co by się nie zarazić bo to przecież długi czas lenistwa na dniach nas czeka.[/QUOTE]
Nie spadaj; no chyba, że dupencję masz twardą!:D:D:D

Posted

No na miękkim siedzę więc i hemoroidów nabawić się mogę. TZ się ze mnie już śmieje bo kręcę się jakbym owsiki miała. On całymi godzinami może siedzieć i w monitor się gapić. Podziwiam Was wszystkich co mogą godzinami przy kompie siedzieć.

Posted

[quote name='wenia41']No na miękkim siedzę więc i hemoroidów nabawić się mogę. TZ się ze mnie już śmieje bo kręcę się jakbym owsiki miała. On całymi godzinami może siedzieć i w monitor się gapić. Podziwiam Was wszystkich co mogą godzinami przy kompie siedzieć.[/QUOTE]
Ja też podziwiam..;) a może owsiki faktycznie masz?;):diabloti::diabloti:

Posted

Kurcze nie strasz, bo badać się nie lubię. Mam bardzo silną alergię na służbę zdrowia calutką. Na samą myśl pójścia do LEKARZA dostaję takie nadcisnienie, że mnie niedociśnieniowca typowego chca leczyć na nadciśnienie.

Posted

[quote name='wenia41']Kurcze nie strasz, bo badać się nie lubię. Mam bardzo silną alergię na służbę zdrowia calutką. Na samą myśl pójścia do LEKARZA dostaję takie nadcisnienie, że mnie niedociśnieniowca typowego chca leczyć na nadciśnienie.[/QUOTE]
To masz to samo co ja - zespół "białego fartucha"...haha :D:D:D