Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Reniu, dziekuje ,ze o mnie pamietalas....dzisiaj zrobilam sobie sama....wiesz co:)
Dzien dobry, zajrzalam na troche i zostawiam dla Was mojego ulubionego Ptaka:)
Dzisiaj pije wino,podobno trzeba korzystac z zycia.......znajdziecie mnie przy stoliku....

[video=youtube;VZhapd36Co0]http://www.youtube.com/watch?v=VZhapd36Co0&NR=1[/video][/QUOTE]
Pamiętam Cioteczko o Tobie, pamiętam...:loveu: Te niedobre Ciotki (szczególnie ta jedna:pissed:, Wunia ją zwią:diabloti:) skąpią Ci wirtualnej kaweczki..No ale cóż mogę:niewiem:
Dziękujemy Ci za Ptaka..:mdrmed: Mnie osobiście wprawił w dobry nastrój, poczułam się lekko, wolniejsza - chociaż chwilowo od trosk...:lol:
Podobno trzeba korzystać..:wink::-? Niektórzy czerpią pełnymi garściami..:roll:
Trzymaj się [B]Ellig[/B]:calus:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no to teraz popatrzeć proszę i spróbować policzyć :D:D:D
Będzie im zakładany wątek, na razie za dużo nie wiem, ale robota będzie ... szczyle bez domu ...
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/2512/12181994.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='polubek']co to za cudaki? :crazyeye: :evil_lol:
wunia pewnie do mnie się uśmiechniesz?
dobrze policzyłam?[B] sztuka = 9[/B][/QUOTE]
to ich allegro : [url]http://www.allegro.pl/item1012289008_oddam_pilnie_szczeniaczki_warszawa_praga_pomocy.html#gallery[/url]
Obraczus będzie wątek zakładała ;)
zgadza się :D:D:D z mamunią 10 ;)

Posted

[quote name='Wunia']no to teraz popatrzeć proszę i spróbować policzyć :D:D:D
Będzie im zakładany wątek, na razie za dużo nie wiem, ale robota będzie ... szczyle bez domu ...
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/2512/12181994.jpg[/IMG][/QUOTE]
Kurcze, a to co??:crazyeye::crazyeye:
Wunia - sadystka, znęca się nad nami.. :diabloti:takie kluski nam tu kładzie;):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Kurcze, a to co??:crazyeye::crazyeye:
Wunia - sadystka, znęca się nad nami.. :diabloti:[B]takie kluski [/B]nam tu kładzie;):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
kluchy super, prawda? :loveu::loveu::loveu:
cytat z allegro:
[I][B]25 lutego 2010r[/B]. własnymi rękami 1szy raz w życiu odebrałem poród 11szczeniaków,
wszystkie były zdrowe i żywe.
Psia mama rodziła je całą noc, z przerwami na jedzenie i wyprowadzaniem na siku.
Wszystkie pieski urodziły się czyste i zdrowe.
Od tamtej pory cała gromadka, łącznie z psią mamą mieszkają u mnie.
Wszystkie szczeniaczki mają dziś 8.5tygodnia, mają idealny wiek do adopcji.
[COLOR=#1616FF][B]Na adopcję czeka 9sztuk + mama piesków.[/B][/COLOR][/I]

Posted

wunia zakładaj nowy wątek, dawaj dużo info o szczylach i mamie to odstawię odjazdowe banerki.
allegro widziałam, fotki takie że mało nie posikałam się ze śmiechu :ylsuper: :megagrin: :ylsuper: :megagrin: :ylsuper:

Posted

[quote name='polubek']wunia zakładaj nowy wątek, dawaj dużo info o szczylach i mamie to odstawię odjazdowe banerki.
allegro widziałam, fotki takie że mało nie posikałam się ze śmiechu :ylsuper: :megagrin: :ylsuper: :megagrin: :ylsuper:[/QUOTE]
info zbieramy ;)

Posted

[quote name='Isadora7']Padłąm z zachwytu, a ten pokos leżących w jednakowej pozycji 9 slicznot to powala....[/QUOTE]
oj tak, oj tak, kluchy w rządku :D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']kluchy super, prawda? :loveu::loveu::loveu:
cytat z allegro:
[I][B]25 lutego 2010r[/B]. własnymi rękami 1szy raz w życiu odebrałem poród 11szczeniaków,
wszystkie były zdrowe i żywe.
Psia mama rodziła je całą noc, z przerwami na jedzenie i wyprowadzaniem na siku.
Wszystkie pieski urodziły się czyste i zdrowe.
Od tamtej pory cała gromadka, łącznie z psią mamą mieszkają u mnie.
Wszystkie szczeniaczki mają dziś 8.5tygodnia, mają idealny wiek do adopcji.
[COLOR=#1616FF][B]Na adopcję czeka 9sztuk + mama piesków.[/B][/COLOR][/I][/QUOTE]
Widziałam allegro, czytałam; tej Kobicie to bym medal utkała:loveu:
A zdjęcia są śliczne:multi::lol:

Posted

[quote name='RenW']Widziałam allegro, czytałam;[B] tej Kobicie[/B] to bym medal utkała:loveu:
A zdjęcia są śliczne:multi::lol:[/QUOTE]
Toć to [B]chłop[/B] z takim sercem a nie kobita ...

Posted

[quote name='RenW']Widziałam allegro, czytałam; tej Kobicie to bym medal utkała:loveu:
A zdjęcia są śliczne:multi::lol:[/QUOTE]

[quote name='Wunia']Toć to [B]chłop[/B] z takim sercem a nie kobita ...[/QUOTE]

wunia wybacz ren ona chyba jeszcze żyje dniem wczorajszym :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='polubek'][B]wunia wybacz ren [/B]ona chyba jeszcze żyje dniem wczorajszym :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]
nie wiem co by się nawydarzać musiało cobym, się na Ren zdenerwowała ... nie ma co wybaczać ...

Posted

[quote name='Wunia']Toć to [B]chłop[/B] z takim sercem a nie kobita ...[/QUOTE]
:ices_bla::ekmm: No faktycznie.. jak ja czytałam.:-?:errrr: Znak, że jeszcze prochy działają:tard::splat::smhair2::lying:
Zabrałam płeć Chłopu..:oops:znaczy się, odjajczyłam:oops:; może to dobry znak:evil_lol:
Z sercem i jajami, prawdziwy Chłop!:diabloti:
Zrobiłam se na kolorowo, prócz dogoterapii, kolory jeszcze dobrze wpływają.. Wunia, jak myślisz?:roll:

Posted

[quote name='RenW']Zrobiłam se na kolorowo, prócz dogoterapii, kolory jeszcze dobrze wpływają.. Wunia, jak myślisz?:roll:[/QUOTE]
tak, tak ... kolory koniecznie też, ściskać Bakcylindra, i dużo zielonego i żółtego ;)

Posted

[quote name='polubek']wunia wybacz ren ona chyba jeszcze żyje dniem wczorajszym :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]
Nie śmiej się ze mnie Ciotka..:shake: bo jak ja chłopa od kobity nie odróżniam:eek2::wallbash: to już jest ze mną bardzo źle:eggface::chaos::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Nie śmiej się ze mnie Ciotka..:shake: bo jak ja chłopa od kobity nie odróżniam:eek2::wallbash: to już jest ze mną bardzo źle:eggface::chaos::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti:[/QUOTE]

łoj ciotka nie narzekaj. to tak jak u mnie w pracy mówią "nikt nie zauważy z 60cm nie widać" :evil_lol: :eviltong: :loveu: :eviltong: :evil_lol:

Posted

szczylki mają wątek, założył go Marcin wczoraj, tylko się nie pochwalił ... nowy Wujek na dogo i to z ogromnym sercem ... jazda Ciotki na pomoc Dobremu Człowiekowi ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184561-Do-oddania-pilnie-szczeniaki-na-Pradze-Po%C5%82udnie-9sztuk-!!-pilna-sprawa-prosz%C4%99-o-pomoc[/url]

Posted

[quote name='Wunia']tak, tak ... kolory koniecznie też, ściskać Bakcylindra, i dużo zielonego i żółtego ;)[/QUOTE]
Więc pójde se na zieloną trawkę!;):diabloti:

[quote name='Ra_dunia']Śliczne kluchy a [B]facet rewelacja[/B]! Też chcę takiego ;)
Zbieraj Wuniu info koniecznie i zakładaj maluchom i mamusi wątek.[/QUOTE]
Nie chce być pazerna, ale też chce takiego;):diabloti:
Wunia już ożeniona z całą 9-tką + mamusia:eviltong::evil_lol:
Postawili Ciotkę pod mur, bez możliwości wyboru:crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='polubek']łoj ciotka nie narzekaj. to tak jak u mnie w pracy mówią "nikt nie zauważy z 60cm nie widać" :evil_lol: :eviltong: :loveu: :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]
Lurnetkę trza!:D:D:D:evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']szczylki mają wątek, założył go Marcin wczoraj, tylko się nie pochwalił ... nowy Wujek na dogo i to z ogromnym sercem ... jazda Ciotki na pomoc Dobremu Człowiekowi ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184561-Do-oddania-pilnie-szczeniaki-na-Pradze-Po%C5%82udnie-9sztuk-!!-pilna-sprawa-prosz%C4%99-o-pomoc[/url][/QUOTE]
Idziemy zwąchać nowego Wujka.. :roll:co to za osobliwy egzemplarz i taki wyjątkowy:cool3::diabloti:

Posted

wątek szczylków:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184561-Do-oddania-pilnie-szczeniaki-na-Pradze-Po%C5%82udnie-9sztuk-!!-pilna-sprawa-prosz%C4%99-o-pomoc[/url]