Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko dla ludzisk? czy dla pisów też ma zastosowanie???? Bo moje futerko bardzo jest zestresowane ostatnio przez wyjazdy sobotnio - niedzielne na szkolennie. Komendy przed szkoleniem wykonywał tak, ze mógł iść od razu na egzamin, a teraz jest kicha. Już od soboty zaczyna sie latanie do kibelka pod drzewko i tak do środy - czwartku. I w sobotę znowu powtórka z rozrywki.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobranoc Gapciowe Cioteczki:)

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs493.ash1/26938_1430008439454_1510166502_1156397_2558380_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja tez jestem. Wlasnie wrociolam ze spacerku po lesie z moim "Okruszkiem" .[/QUOTE]
Dzisiaj w gablocie widziałam ogłoszenie ze szczeniakami doga...:lol:weszłam do sklepu i spytałam:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

No wiec wrocilam :):) bylo fajnie, ale zimno, bo spotkanie w parku i mowili, ze bedzie 19 C a wcale nie bylo.
Jak zostane szamanka, to bede mogla leczyc na odleglosc :):):multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Szarotka']No wiec wrocilam :):) bylo fajnie, ale zimno, bo spotkanie w parku i mowili, ze bedzie 19 C a wcale nie bylo.
Jak zostane szamanka, to bede mogla leczyc na odleglosc :):):multi::multi::multi:[/QUOTE]
To ja numer one!!!:multi: Tylko ja ciężki psychologicznie przypadek jestem!!!:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Szarotka']Podobno leczenie energia usuwa wszelakie bloki :):)[/QUOTE]
Już nie chciałabym się bardziej odblokowywać..:diabloti::diabloti: bo aż strach myśleć; boję się własnych myśli:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Już nie chciałabym się bardziej odblokowywać..:diabloti::diabloti: bo aż strach myśleć; boję się własnych myśli:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Hm pomaga tez pozbyc sie strachu :):)

Posted

Witam wszystkich:loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :diabloti::diabloti:
Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2: I Flavoured Latte dla [B]Wuni[/B]:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']Hm pomaga tez pozbyc sie strachu :):)[/QUOTE]
Strach towarzyszy człowiekowi przez całe życie..:shake:Znasz w ludziach to, to co sam w sobie przezwyciężyłeś..
Strach to strach, bardziej się boję tego czego nie można wyrazić słowami...czego nie rozumiem, strach przed czymś nieznanym.:look3::smhair2::lying:
Przypomniały mi się takie słowa: "Strach jest również formą negacji, przejawem nieprzystosowalności, lirycznym wyrazem sprzeciwu."

Posted

[quote name='RenW']Witam wszystkich:loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :diabloti::diabloti:
Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2: I Flavoured Latte dla [B]Wuni[/B]:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Witaj!Dziekuje za ka(Wunie):)
Jutro poprosze o espresso.............buziak!:)

Posted

[quote name='Ellig']Witaj!Dziekuje za ka(Wunie):)
Jutro poprosze o espresso.............buziak!:)[/QUOTE]
Ok. Cioteczka, nie ma sprawy, widzę że kubki smakowe Cioteczek coraz bardziej wysublimowane się stają:D:D:D:diabloti:

Posted

Porywam trochę latte Wuniowego i dzwonię do niej zaraz, bo dwa dni bez gadania to przesada. Trzeba też zrobić ewidencję buteleczek:)

Posted

[quote name='mmd']Porywam trochę latte Wuniowego i dzwonię do niej zaraz, bo dwa dni bez gadania to przesada. Trzeba też zrobić ewidencję buteleczek:)[/QUOTE]

dzwon i pozdrów od nas:)

Posted

[quote name='Szarotka']Dziewczyny co slychac?? bo ostanio tylko wpadam jak po ogien ........[/QUOTE]
Stara bida, a na nową nie ma pieniędzy :D:D:D

Posted

[quote name='Szarotka']Ales wymyslila .............ja tam wole jakies budujace info :):)[/QUOTE]
Z budujących..?:roll: To to, że jest pogoda w końcu, i mam nadzieję, że wiosna zagościła na dobre..:multi::multi: No i to, że schudłam 2kg. nadludzkim wysiłkiem:evil_lol::evil_lol::D:D

Posted

[quote name='wenia41']A co robiłaś, że schudłaś???? Też chcę!!!!! dziś zjadłam serniczek, a jutro będę żałowała, a raczej już żałuję!!!![/QUOTE]

Ja tez schudlam, moze nie dwa kilo, moze tylko kg., ale juz jestem na dobrej drodze, chce dojsc do 128 funtow co nie pamietam ile jest kg.