RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Wunia']Gapcio będzie miał zrobione full wypasione allegro z wszelkimi wyróżnieniami przez Ciocię Isadorkę ;) Ma obiecane ;)[/QUOTE] Spokojnie.. ja myślę, że sprawa Gapcia ruszy do przodu, a bieg wydarzeń nabierze tempa:) Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Wunia']Uciekam już :bye::bye::bye::bye: Buziaki dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :buzi::kciuki::kciuki::loveu::loveu::loveu::loveu: :bye::bye::bye::bye: Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Siedzim grzecznie.:p Cisza i spokój.:p Wunia poszła do szpitalika na "dożywianie".;) W przyszłym tygodniu o tej porze będziemy w tym samym pełnym składzie.:multi: No i dobrze.:lol::multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 a do tego czasu musimy: 1. naprodukować ze sto stron wątku, żeby miała co czytać jak wróci i była pewna, że wszyscy o Gapciu pamiętali 2. wysłać Gapcia do domku, bo już najwyższy czas. I w tym celu: 2.a. molestować ;) ciotkę Izadorkę coby wypasione allegro wystawiła 2.b. molestować inne osoby coby Gapcia ogłaszały i promowały 2.c. to samo co punkt pierwszy tylko w tym celu, aby wątek Gapcia zawsze był wysoko Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ra_dunia']a do tego czasu musimy: 1. naprodukować ze sto stron wątku, żeby miała co czytać jak wróci i była pewna, że wszyscy o Gapciu pamiętali 2. wysłać Gapcia do domku, bo już najwyższy czas. I w tym celu: 2.a. molestować ;) ciotkę Izadorkę coby wypasione allegro wystawiła 2.b. molestować inne osoby coby Gapcia ogłaszały i promowały 2.c. to samo co punkt pierwszy tylko w tym celu, aby wątek Gapcia zawsze był wysoko[/QUOTE] Ra_dunia, Ty to masz głowę.;):evil_lol: Wszystko ładnie usystematyzowała i w punkty ubrała!:multi: Nie no, z ta produkcją stron nie będziem przesadzać.:roll::diabloti: A może Wunia będzie mieć dostęp do neta..?:roll: Ra_dunia, Ty kącik kulinarny wypełnij..:diabloti: W molestacji dobra jest Szarotka, wiem coś o tym;):diabloti: Chwila!! Przecież allegro Gapcio ma, wydziergane własnoręcznie przez Fur.. Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='RenW']:buzi::kciuki::kciuki::loveu::loveu::loveu::loveu: :bye::bye::bye::bye:[/QUOTE] Nie bylo mnie jak Wunia uciekala.....Ja uciekam 26 kwietnia.....Wuniu do zobaczenia:) Quote
Ingrid44 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Witam cioteczki popoludniowa pora. Kochane Cioteczki , Poszukujemy kogos do [B]przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej[/B] w Namyslowie- pomiedzy Opolem I Wroclawiem. Czy znacie kogos z tamtych rejonow? Piesek jest z Zamoscia . Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ingrid44']Witam cioteczki popoludniowa pora. Kochane Cioteczki , Poszukujemy kogos do [B]przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej[/B] w Namyslowie- pomiedzy Opolem I Wroclawiem. Czy znacie kogos z tamtych rejonow? Piesek jest z Zamoscia .[/QUOTE] Ojej,[B] Ingrid[/B] do mnie pisała w tej sprawie; zapomniałam.:oops::oops: Niestety, nie znam nikogo z tamtych rejonów, nawet z moich rodzimych nikogo nie znam:roll::shake: Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ellig']Nie bylo mnie jak Wunia uciekala.....Ja uciekam 26 kwietnia.....Wuniu do zobaczenia:)[/QUOTE] Wyście Kobity chyba wszystkie powariowały, tak kolejno wybywacie.:shake: Ja nie wiem!:roll::shake: Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='RenW']Wyście Kobity chyba wszystkie powariowały, tak kolejno wybywacie.:shake: Ja nie wiem!:roll::shake:[/QUOTE] Tez uwazam ,ze to nie fajnie.... [IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs445.ash1/24531_109710162374964_100000079430942_252734_3872953_n.jpg[/IMG] Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ellig']Tez uwazam ,ze to nie fajnie.... [IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs445.ash1/24531_109710162374964_100000079430942_252734_3872953_n.jpg[/IMG][/QUOTE] Aleś laskę wytargała!:D:D:D Quote
amica Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ra_dunia']a do tego czasu musimy: 1. naprodukować ze sto stron wątku, żeby miała co czytać jak wróci i była pewna, że wszyscy o Gapciu pamiętali 2. wysłać Gapcia do domku, bo już najwyższy czas. I w tym celu: 2.a. molestować ;) ciotkę Izadorkę coby wypasione allegro wystawiła 2.b. molestować inne osoby coby Gapcia ogłaszały i promowały 2.c. to samo co punkt pierwszy tylko w tym celu, aby wątek Gapcia zawsze był wysoko[/QUOTE] Bardzo dobry plan:) Nie można zawieść Wuni! Ale [B][COLOR=Green]byłoby super[/COLOR] [/B]znaleźć domek dla Gapcia zanim Wunia wróci na wątek żeby miała mega wypas niespodziankę. Słuchajcie jak ktoś go nie zechce widząc te fotki to już nie wiem. [IMG]http://i42.tinypic.com/241qsec.jpg[/IMG] [COLOR=DarkGreen]U Jamora fot.1 [IMG]http://i43.tinypic.com/2mrcxf6.jpg[/IMG] U Jamora fot.a [IMG]http://i42.tinypic.com/kbsxlt.jpg[/IMG] U Jamora fot.3 [/COLOR] Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='amica']Bardzo dobry plan:) Nie można zawieść Wuni! Ale byłoby super znaleźć domek dla Gapcia zanim Wunia wróci na wątek żeby miała mega wypas niespodziankę.[/QUOTE] Chyba[B] amica[/B] bierze sprawę zbyt ambicjonalnie i emocjonalnie.. :cool3:;)No, jak jesteś taka władna to znajdź i zrób niespodziankę;):evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
amica Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='RenW']Chyba[B] amica[/B] bierze sprawę zbyt ambicjonalnie i emocjonalnie.. :cool3:;)No, jak jesteś taka władna to znajdź i zrób niespodziankę;):evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Jeśli chodzi o ambicje to plan podsunęła Ra_dunia:), który ja z kolei bardzo popieram:) Jeśli chodzi o mnie to: [B]ambicjonalnie [/B]to jak zawsze, chyba nie nazbyt:) jednak na pewno nie jestem "taka władna", ale raczej bardzo chętna i starająca się cały czas szukać mu DOMKU na stałe:) Podkreśliłam byłoby super!;):p I coś na deser [IMG]http://i44.tinypic.com/sebvw3.jpg[/IMG] Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ellig']Ren W .Niezla "laska" prawda:)[/QUOTE] Oj, oj...:cool3::cool3::diabloti: Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='amica']Jeśli chodzi o ambicje to plan podsunęła Ra_dunia:), który ja z kolei bardzo popieram:) Jeśli chodzi o mnie to: [B]ambicjonalnie [/B]to jak zawsze, chyba nie nazbyt:) jednak na pewno nie jestem "taka władna", ale raczej bardzo chętna i starająca się cały czas szukać mu DOMKU na stałe:) Podkreśliłam byłoby super!;):p I coś na deser [IMG]http://i44.tinypic.com/sebvw3.jpg[/IMG][/QUOTE] No już dobrze, dobrze... ;)chwali się;):D:D:D Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='RenW']Oj, oj...:cool3::cool3::diabloti:[/QUOTE] No to ide spac....Hej! [IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs017.snc3/12454_105775352768445_100000079430942_155763_3914167_n.jpg[/IMG] Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 spać?? JUŻ?? RenW - to kącik kulinarny ma być codziennie? Kurcze, będę się musiała zmobilizować jakoś ;) A laska to taka prawdziwa laska... chudzinka straszna. Dobrze, że Gapcio nie jest taki chudzinek :D Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ra_duniu wstaje codziennie o 5,lubie poczytac przed snem , srednio sypiam 2-3 godziny dziennie:) [IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs017.snc3/12454_105881126091201_100000079430942_158313_5364170_n.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 I jeszcze przepisik na: Fettuccine carbonara /przepis na 4 porcje/ 115 g pancetty / wloskiego bekonu/lub chudego bekonu, pokrojonego w 1,5 cm paseczki 3 przepolowione zabki czosnku 1/4 szklanki bialego wytrawnego wina 1/3 szklanki slodkiej smietany 225 g surowego makaronu fettuccione lub spaghetti wrzaca osolona woda 1 duze jajo 1 duze zoltko 2/3 szklanki swiezo startego sera parmezan / ok.60 g/ duza szczypta mielonego bialego pieprzu [FONT="]2-3 zabki czosnku Na patelni usmazyc na srednim ogniu boczek i czosnek, stale mieszajac przez ok. 4 min.Na patelni zostawic 2 lyzki wytopionego tluszczu i bekon.Wyrzucic reszte tluszczu i czosnek. Dodac do bekonu na patelni wino i gotowac na srednim ogniu az wiekszosc plynu wyparuje, przez okolo 3 min.Wlac smietane, gotowac mieszajac przez 2 min, zdjac z ognia. Ugotowac makaron w duzym garnku z osolona woda, az bedzie "al dente" okolo 6-8 min. Dobrze odcedzic , wlozyc do suchego garnka. Roztrzepac w malej miseczce cale jajo i zoltko.Dodac 1/3 szklanki sera i pieprz.Polac makaron bekonem ze smietana i potrzasnac garnkiem, aby sos rowno pokryl makaron.Podgrzac przez chwile na srednim ogniu. Wlac sos jajeczny i wymieszac dwoma widelcami.Zdjac z ognia, podawac z pozostalym serem[/FONT] Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ra_dunia']spać?? JUŻ?? RenW - to kącik kulinarny ma być codziennie? Kurcze, będę się musiała zmobilizować jakoś ;) A laska to taka prawdziwa laska... chudzinka straszna. Dobrze, że Gapcio nie jest taki chudzinek :D[/QUOTE] Pewnie, że tak!:multi: Na diecie jestem, podjem sobie chociaż wirtualnie..;) uruchomię wyobraźnię...:evil_lol:tylko kwasy żołądkowe będą się nadmiernie wydzielać;):D:D Quote
Recommended Posts