Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Ingrid44']Dzisiaj odwiedzam Gapcia jeszcze o ludzkiej porze. Cioteczki, co to sie porobilo z Dogo ? Czy ktos cos wie na ten temat ?[/QUOTE] No właśnie, jak zobaczyłam Twój wpis, to pierwszy odruch: look na zegar :D:D:D:D Trwały prace remontowe na dogo i się porobiło :D:D:D:D Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='furciaczek']Ostrzegaja przed spaleniem na stosie??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No ładnie ... zostałam czarownicą, już nie wspomnę o [B]Szr(l)otce[/B] :D:D:D Quote
Isadora7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']No ładnie ... zostałam czarownicą [...][/QUOTE] [B] A nie byłaś?[/B] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']a już się przestraszyłam, że to ostrzeżenie ...[/QUOTE] :turn-l:Tak, tak ostrzeżenie!!!:icon_roc: Przydało by się...:D:mdrmed::evil_lol: Jakieś dziwadła wymyślają. [quote name='Wunia']mamy z Polubek taki plan ... ona ma modem Play a ja kupię kartę, może zadziała, wtedy będę miała internet :D[/QUOTE] A nie możesz sobie zafundować detoksykacji od internetu?:icon_roc: Takiego małego urlopu?:eggface: Przecież dzwony nie biją, i nie wybiła godzina W.:icon_roc: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Isadora7'][B] A nie byłaś?[/B] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] No nie tak do końca, ale teraz koniec ... wydało się :D:D:D Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='RenW']A nie możesz sobie zafundować detoksykacji od internetu?:icon_roc: Takiego małego urlopu?:eggface: Przecież dzwony nie biją, i nie wybiła godzina W.:icon_roc:[/QUOTE] I tak do niczego się nie będę nadawała, więc świata i tak nie zawojuję :D Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']I tak do niczego się nie będę nadawała, więc świata i tak nie zawojuję :D[/QUOTE] Nie znam się, nie wypowiadam się, nie dotyczy. Niepotrzebne skreśl :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='RenW']Nie znam się, nie wypowiadam się, nie dotyczy. Niepotrzebne skreśl :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] A ja Ciebie lubię, uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Widze, ze mi dali jakies takie ogniska nad awatorem, pewnie chca minie wywalic, ale jestem ciekawa czemu ?? Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']A ja Ciebie lubię, uwielbiam :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] A myślał by kto!:diabloti: Nie zauroczysz mnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Nie dam się:diabloti: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia'][B]Ciotki dogomaniaczki te z dłuższym stażem mam pytanie :[/B] Kiedyś już były te łapki i płomyczki, wiem, że łapki były "nadawane" od ilości postów, a te płomyki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] [quote name='furciaczek']Jak lapki sie skoncza to daja plomyczki...ciekawa jestem co wymysla po tych plomieniach hihih ;)[/QUOTE] [quote name='Lu_Gosiak']płomyki sa chyba jak juz sie łapki skoncza:) tez od ilosci postów[/QUOTE] [quote name='Szarotka']Widze, ze mi dali jakies takie ogniska nad awatorem, pewnie chca minie wywalic, ale jestem ciekawa czemu ??[/QUOTE] no to masz odpowiedź :D Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='RenW']A myślał by kto!:diabloti: Nie zauroczysz mnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Nie dam się:diabloti:[/QUOTE] A ja Ciebie i tak uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Czyli to dostalam za gadulstwo :):)[/QUOTE] Należy w to wierzyć ... też myślałam, że to ostrzeżenie :D:D:D Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']A ja Ciebie i tak uwielbiam :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Wrrrrrrr....:errrr: bez wyznań mi tu takich, to nie te forum!:watpliwy::shocked!: Zasadniczo nie jesteś w moim guście:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Wuniu, a nie boisz się przypadkiem, że od tego płomyczka włoski Ci się zapalą?:smhair2::megagrin: Hmmm..?!:razz::evil_lol::D:D Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']Należy w to wierzyć ... też myślałam, że to ostrzeżenie :D:D:D[/QUOTE] jeden to za gadulstwo, ale cztery ognie to juz ostrzeżenie:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A ja myslalam, ze mnie z dogo chca wylac i dali mi ogien na glowe :):) Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']A ja myslalam, ze mnie z dogo chca wylac i dali mi ogien na glowe :):)[/QUOTE] Cóż pozostało powiedzieć. :roll:Biedna Szarotka:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='RenW']Cóż pozostało powiedzieć. :roll:Biedna Szarotka:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ty jedna mnie rozumiesz :cool3::cool3::cool3::multi::multi::multi: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='RenW']Wrrrrrrr....:errrr: bez wyznań mi tu takich, to nie te forum!:watpliwy::shocked!: Zasadniczo nie jesteś w moim guście:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Wuniu, a nie boisz się przypadkiem, że od tego płomyczka włoski Ci się zapalą?:smhair2::megagrin: Hmmm..?!:razz::evil_lol::D:D[/QUOTE] jakoś to przeżyję ... Moje włoski? A wydepiluję wszystkie na wszelkij słuczaj :D:D:D O Szar(l)otkę się martwię, ona dopiero tego ma ... Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia'] O Szar(l)otkę się martwię, ona dopiero tego ma ...[/QUOTE] A co mam ?? wloski ?? Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Ty jedna mnie rozumiesz :cool3::cool3::cool3::multi::multi::multi:[/QUOTE] No cóż... bratnia dusza, można by rzec. ;):D:D:DDruga już...:razz::diabloti: Bo pierwsza, to..to.. ło to małe to .. zarozumiałe, na "W" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']A co mam ?? wloski ??[/QUOTE] nie :D:D:D płomyczki :D:D:D Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='RenW']Bo pierwsza, to..to.. ło to małe to .. zarozumiałe, na "W" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :multi::multi::multi: to o mnie, o mnie :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts