Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Dzisiaj odwiedzam Gapcia jeszcze o ludzkiej porze.

Cioteczki, co to sie porobilo z Dogo ? Czy ktos cos wie na ten temat ?[/QUOTE]
No właśnie, jak zobaczyłam Twój wpis, to pierwszy odruch: look na zegar :D:D:D:D
Trwały prace remontowe na dogo i się porobiło :D:D:D:D

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='furciaczek']Ostrzegaja przed spaleniem na stosie??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No ładnie ... zostałam czarownicą, już nie wspomnę o [B]Szr(l)otce[/B] :D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']a już się przestraszyłam, że to ostrzeżenie ...[/QUOTE]
:turn-l:Tak, tak ostrzeżenie!!!:icon_roc: Przydało by się...:D:mdrmed::evil_lol:
Jakieś dziwadła wymyślają.

[quote name='Wunia']mamy z Polubek taki plan ... ona ma modem Play a ja kupię kartę, może zadziała, wtedy będę miała internet :D[/QUOTE]
A nie możesz sobie zafundować detoksykacji od internetu?:icon_roc: Takiego małego urlopu?:eggface:
Przecież dzwony nie biją, i nie wybiła godzina W.:icon_roc:

Posted

[quote name='Isadora7'][B]
A nie byłaś?[/B]
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]
No nie tak do końca, ale teraz koniec ... wydało się :D:D:D

Posted

[quote name='RenW']A nie możesz sobie zafundować detoksykacji od internetu?:icon_roc: Takiego małego urlopu?:eggface:
Przecież dzwony nie biją, i nie wybiła godzina W.:icon_roc:[/QUOTE]
I tak do niczego się nie będę nadawała, więc świata i tak nie zawojuję :D

Posted

[quote name='Wunia']I tak do niczego się nie będę nadawała, więc świata i tak nie zawojuję :D[/QUOTE]
Nie znam się, nie wypowiadam się, nie dotyczy.
Niepotrzebne skreśl :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Nie znam się, nie wypowiadam się, nie dotyczy.
Niepotrzebne skreśl :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
A ja Ciebie lubię, uwielbiam :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']A ja Ciebie lubię, uwielbiam :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
A myślał by kto!:diabloti: Nie zauroczysz mnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Nie dam się:diabloti:

Posted

[quote name='Wunia'][B]Ciotki dogomaniaczki te z dłuższym stażem mam pytanie :[/B]
Kiedyś już były te łapki i płomyczki, wiem, że łapki były "nadawane" od ilości postów, a te płomyki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]
[quote name='furciaczek']Jak lapki sie skoncza to daja plomyczki...ciekawa jestem co wymysla po tych plomieniach hihih ;)[/QUOTE]
[quote name='Lu_Gosiak']płomyki sa chyba jak juz sie łapki skoncza:) tez od ilosci postów[/QUOTE]
[quote name='Szarotka']Widze, ze mi dali jakies takie ogniska nad awatorem, pewnie chca minie wywalic, ale jestem ciekawa czemu ??[/QUOTE]
no to masz odpowiedź :D

Posted

[quote name='RenW']A myślał by kto!:diabloti: Nie zauroczysz mnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Nie dam się:diabloti:[/QUOTE]
A ja Ciebie i tak uwielbiam :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']A ja Ciebie i tak uwielbiam :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Wrrrrrrr....:errrr: bez wyznań mi tu takich, to nie te forum!:watpliwy::shocked!: Zasadniczo nie jesteś w moim guście:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Wuniu, a nie boisz się przypadkiem, że od tego płomyczka włoski Ci się zapalą?:smhair2::megagrin: Hmmm..?!:razz::evil_lol::D:D

Posted

[quote name='Szarotka']A ja myslalam, ze mnie z dogo chca wylac i dali mi ogien na glowe :):)[/QUOTE]
Cóż pozostało powiedzieć. :roll:Biedna Szarotka:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Wrrrrrrr....:errrr: bez wyznań mi tu takich, to nie te forum!:watpliwy::shocked!: Zasadniczo nie jesteś w moim guście:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Wuniu, a nie boisz się przypadkiem, że od tego płomyczka włoski Ci się zapalą?:smhair2::megagrin: Hmmm..?!:razz::evil_lol::D:D[/QUOTE]
jakoś to przeżyję ...
Moje włoski? A wydepiluję wszystkie na wszelkij słuczaj :D:D:D
O Szar(l)otkę się martwię, ona dopiero tego ma ...

Posted

[quote name='Szarotka']Ty jedna mnie rozumiesz :cool3::cool3::cool3::multi::multi::multi:[/QUOTE]
No cóż... bratnia dusza, można by rzec. ;):D:D:DDruga już...:razz::diabloti:
Bo pierwsza, to..to.. ło to małe to .. zarozumiałe, na "W" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Bo pierwsza, to..to.. ło to małe to .. zarozumiałe, na "W" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
:multi::multi::multi: to o mnie, o mnie :multi::multi::multi: