Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Czy Ty juz wstalas czy jeszcze nie spisz ?? A moze juz wogole przestalas:shake::shake: Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='RenW']Uuu, tu chyba tylu zalogowanych nie ma;):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Moze troche przesadzilam, ale wyslalam chyba 50 pw. Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='RenW']A młoda...:roll::eviltong:kładę się spać własnie:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Ja tez, to jak wstane to Cie obudze :):) Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Szarotka']Wyslalam sto milionow pw na Tamarke i chyba bede lac, jak sie nie uzbiera:mad::mad::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Oj, Ciotka szpadę wyciągnęła z pochwy!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='RenW']Oj, Ciotka szpadę wyciągnęła z pochwy!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Wytne w pien jak sie tych brakujacych 140 zl. nie uzbiera. Jakem podbipieta :):) Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 To droga Ciotko- Marku Nocny ja juz ide spac, bo jutro bede wycinac to musze miec sile Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Szarotka']Ja tez, to jak wstane to Cie obudze :):)[/QUOTE] Ok, mocno wstrząś...$:diabloti:wstrząśnięte, nie mieszane:evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Szarotka']To droga Ciotko- Marku Nocny ja juz ide spac, bo jutro bede wycinac to musze miec sile[/QUOTE] Musisz.. mieć siłę;):evil_lol: Dobranoc:lol: Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dzień dobry! Słoneczko świeci a Wy jeszcze śpicie?? Ja już od pół godzinki udaję, że pracuje ;) No ale dobra -od jutra mam krótki urlopik, to muszę wszystko poustawiać, żeby po powrocie zawału nie dostać. Jak ja sobie pomyślę ile stron wątku będę miała znowu do nadrobienia w poniedziałek w pra....:ekmm: tzn chciałam powiedzieć w poniedziałek, to normalnie aż mi się urlopować odechciewa :eviltong: To jaki temat dzisiaj??? Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='RenW']Oj, Ciotka szpadę wyciągnęła z pochwy!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] O matko co tu się w nocy wyprawiało :crazyeye::lying::shock::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='Wunia']Uciekam Cioteczki do łóżeczka ... Buziaczki dla wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='RenW']A [B]Szarotka[/B] nie dostała buziaka:crazyeye:, niedobrze:mad::diabloti:[/QUOTE] [quote name='Szarotka']No wlasnie :(:( zostalam pominieta :([/QUOTE] [quote name='RenW']Co za nietakt, policzę się z Wunią.:mad::diabloti: Kindersztuby nie ma;):evil_lol:[/QUOTE] Jak widać powyżej buziaki były dla wszystkich i proszę tu zamachu na mój nędzny żywot nie uskuteczniać :angryy::angryy: Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 widzisz Wuniu - tak to jest, ktoś tam coś tam nie doczyta, potem coś dopowie a wszystko kończy się zamachem na życie ;) A ja mam do Ciebie biznes... Gdzie w Łodzi jest dworzec autobusowy PKS?? I na jaką stację PKP trza dojechać, żeby mieć tak najbliżej? Tak jakoś mi się szykuje, że chyba w niedzielę wieczorem będę z Warszawy do Poznania przez Łódź jechała :D Ach ta nasza boska komunikacja... Quote
belka123 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Ra_dunia']widzisz Wuniu - tak to jest, ktoś tam coś tam nie doczyta, potem coś dopowie a wszystko kończy się zamachem na życie ;) A ja mam do Ciebie biznes... Gdzie w Łodzi jest dworzec autobusowy PKS?? I na jaką stację PKP trza dojechać, żeby mieć tak najbliżej? Tak jakoś mi się szykuje, że chyba w niedzielę wieczorem będę z Warszawy do Poznania przez Łódź jechała :D Ach ta nasza boska komunikacja...[/QUOTE] witam wszystkich, nie wiem o ktorym dworcu mowisz bo ich kilka jest, jest np Dworzec łódź Fabryczna - dworzec PKP, i tuz przy nim - trzeba wyjsc przed budynek jest dworzec PKS ktory sie chyba zowie Główny, sa tez inne, ale ja z pksu w ogole nie korzystam, [url]http://www.pks.lodz.pl/index.html[/url] [url]http://maps.google.pl/maps/place?rlz=1C1CHMG_plPL340PL340&um=1&ie=UTF-8&q=%C5%81%C3%93D%C5%B9+D.A.+CENTRALNY&fb=1&gl=pl&hq=D.A.+CENTRALNY&hnear=%C5%81%C3%93D%C5%B9&cid=15058300726016423907[/url] Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='Ra_dunia']A ja mam do Ciebie biznes... [/QUOTE] No to wszystko załatwione ;) Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='belka123'] jest np Dworzec łódź Fabryczna - dworzec PKP, i tuz przy nim - trzeba wyjsc przed budynek jest dworzec PKS ktory sie chyba zowie Główny,[/QUOTE] Belka, z uwagi na tę wielką dziurę, którą chcą nam pod Łodzią wykopać, pociągi jeżdżą tylko na Widzew ;) Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']dzien doberek wszystkim:):)[/QUOTE] Cześć Goniu :D Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wuniu - no normalnie... :loveu::loveu::loveu: Tak, tak - wyznaję Wuni miłość ;) a co? nie można? :eviltong: Quote
belka123 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Wunia']Belka, z uwagi na tę wielką dziurę, którą chcą nam pod Łodzią wykopać, pociągi jeżdżą tylko na Widzew ;)[/QUOTE] Wunia Ty mnie nie strasz, ja dwa razy w tygodniu jezdze i poki co dojezdzam na Fabryczna, ktora maja zamknac w lipcu, jeszcze widzewa nie zmodernizowali Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A widzisz, to jak dojeżdżają do Fabrycznej, to ja Wuni nie spotkam... :( Pożyjemy, zobaczymy... Byście widziały jaką kombinatorykę wyższą od wczoraj stosuje, żeby się w niedzielę dostać do Poznania. Ech... Ostatni normalny pociąg jedzie o 19tej (na który według wszelkich znaków na niebie i ziemi się spóźnię) a następny startuje dopiero koło 23 i w domu byłabym przed 4 w nocy! (w sumie w sam raz żeby odwiedzić nocną zmianę na Gapciowym wątku ;) ). Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Ra_dunia']Wuniu - no normalnie... :loveu::loveu::loveu: Tak, tak - wyznaję Wuni miłość ;) a co? nie można? :eviltong:[/QUOTE] Nie można.:mad: zazdrosnam.:evil_lol::diabloti: Quote
Ellig Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ....ka(Wunia) , pyszna dziekuje, od rana mnostwo spraw....Witam Wszystkich serdecznie:) Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 O kawie zapomniałam:kaffee_2: i przywitać też:oops: :scared: Quote
Ellig Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='RenW']O kawie zapomniałam:kaffee_2: i przywitać też:oops: :scared:[/QUOTE] Gapa z Ciebie:lol: Quote
Recommended Posts