Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Już po słoneczku, za chmury gdzieś wlazło :( Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 e - to pakować się i do Poznania przyjeżdżać :) Niebo błękitne i ma być coś koło 16 stopni :D Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Ra_dunia']e - to pakować się i do Poznania przyjeżdżać :) Niebo błękitne i ma być coś koło 16 stopni :D[/QUOTE] zazdroszczę ;) ale dotarłabym pewnie akuratnie na zachód słoneczka ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] super..ale to tak w środku nocy???????? juz mi ostygła:eviltong::eviltong: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']super..ale to tak w środku nocy???????? juz mi ostygła:eviltong::eviltong:[/QUOTE] :kaffee_2: ka(Wunia) specjal dla Gosi :loveu: Quote
Pliszka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Melduję, że moja zaległa deklaracja wpłacona- po dyszce za marzec i kwiecień. Przepraszam Gapciu, że musiałeś czekać :) Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Pliszka']Melduję, że moja zaległa deklaracja wpłacona- po dyszce za marzec i kwiecień. Przepraszam Gapciu, że musiałeś czekać :)[/QUOTE] Dzięki Pliszka, Gapcio cierpliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='belka123']daj linka? czy Ty zrobisz sobie w koncu te sygnatury :diabloti:[/QUOTE] Nie zrobię, bo wg Twojego przepisu mi nie wychodzi.:PROXY5::obrazic: A robię krok po kroku!:roll: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='belka123']:mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] O jakim miesiącu mowa? Wnioskuję, ze o marcu..:roll: [quote name='belka123']chyba gadam do siebie, to nie jest dobry objaw[/QUOTE] Zdecydowanie nie; chyba za dużo wiedzy pochłaniasz:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Tez tak uważam :) Wart był wszelkich wysiłków ;)[/QUOTE] Mała dygresja, każdy pies jest wart, bez względu na urodę, bo z kontekstu to dziwnie zabrzmiało:icon_roc: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Mała dygresja, [B]każdy pies jest wart[/B], bez względu na urodę, bo z kontekstu to dziwnie zabrzmiało:icon_roc:[/QUOTE] W zupełności się z Tobą zgadzam, ale obecny wygląd Gapcia jest efektem starań i wysiłków wszystkich zaangażowanych w jego sprawę. Czego Ty tu się doszukujesz? :roll: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']W zupełności się z Tobą zgadzam, ale obecny [B]wygląd Gapcia jest efektem starań i wysiłków wszystkich [/B][B]zaangażowanych w jego sprawę[/B]. Czego Ty tu się doszukujesz? :roll:[/QUOTE] Tego nikt nie neguje, to jest oczywiste, nie trzeba tego podkreślać:icon_roc: Nie no, spoko.. niczego:icon_roc:.....:smokin: Żeby mi nikt nałogu nie zarzucił, palę tylko wirtualne:D:D:D Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']Witajcie ciotki Gapindrotki :):)[/QUOTE] Witaj Ciotka:lol: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Cześć Ciotka Szarotka :) A cóż to za pora? Nie za wcześnie na obchód dogo? Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tylko tak wpadlam sie uraczyc milym towarzystwem :):) Quote
Ellig Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='belka123']dzien dobry[/QUOTE] Jestem z Kobry:loveu: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Belka bez Ciebie nici z Dnia Budowlanego ... Quote
belka123 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Nie zrobię, bo wg Twojego przepisu mi nie wychodzi.:PROXY5::obrazic: A robię krok po kroku!:roll:[/QUOTE] wyslij mi na PW swojego maila to Ci przesle dokladny kod html w wordzie to sobie wkleisz :) Quote
belka123 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']O jakim miesiącu mowa? Wnioskuję, ze o marcu..:roll: Zdecydowanie nie; chyba za dużo wiedzy pochłaniasz:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] o marcu i o jedna osobe, ale ja jestem tylko od liczenia kasy wiec nie bede sie Wuni wcinac, tym bardziej ze mowila ze trzyma reke na pulsie :) Quote
belka123 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 hurra :multi::multi::multi::multi::multi: Wunia wspomniala dzien budowlany, wiec ktory etap budowy obgadujemy?? stawianie scian, rodzaj budulca :cool3::cool3::cool3: izolacje poziome, pionowe? wylewki, tynki, gladzie, sucha zabudowa wnetrz, czy wykanczanie? pokrycia dachowe??? :cool3::cool3::cool3: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Mój mail nie jest jakąś wielka tajemnicą, więc tu Ci smarnę.:D:D:D [email][email protected][/email] Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='belka123']hurra :multi::multi::multi::multi::multi: Wunia wspomniala dzien budowlany, wiec ktory etap budowy obgadujemy?? stawianie scian, rodzaj budulca :cool3::cool3::cool3: izolacje poziome, pionowe? wylewki,[B] tynki, gladzie[/B], sucha zabudowa wnetrz, czy wykanczanie? pokrycia dachowe??? :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] No tynki i gładzie na twarze:D:D:D:D Serum i liftingi:diabloti: Quote
Recommended Posts