RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']W czwartek biore sie za dwie nastepne bidy i licze na was jak na Zawisze :):) [url]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-200ZA-NA-hotelik[/url][/QUOTE] O nie!!:smhair2: Ja już dzisiaj rano sobie coś obiecywałam!:roll:;):diabloti: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Chyba jestem zmeczona, przygotowywalam opisy ksiazek na bazarek....[/QUOTE] Ciekawie się zapowiada..;):multi::multi: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zapraszamy na bazarek dla Lysej suni, moze Wam sie troche roslinek przyda ?? [url]http://www.dogomania.pl/threads/183062-RoA-liny-ogrodowe-na-DT-dla-A-ysej-suni-w-depresji-do-15-kwietnia?p=14435714#post14435714[/url] Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Ciekawie się zapowiada..;):multi::multi:[/QUOTE] ciekawie, ciekawie i ksiazki "odlotowe" Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Zapraszamy na bazarek dla Lysej suni, moze Wam sie troche roslinek przyda ?? [url]http://www.dogomania.pl/threads/183062-RoA-liny-ogrodowe-na-DT-dla-A-ysej-suni-w-depresji-do-15-kwietnia?p=14435714#post14435714[/url][/QUOTE] Odwiedzilam ale nie ma takich ktore u mnie nie rosna..... Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 ach, ach ... jak tu grzecznie i kulturalnie :) O budownictwie i literaturze ;) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Odwiedzilam ale nie ma takich ktore u mnie nie rosna.....[/QUOTE] A nie mozesz stac sie awangardowa ??:):) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Zapraszamy na bazarek dla Lysej suni, moze Wam sie troche roslinek przyda ?? [url]http://www.dogomania.pl/threads/183062-RoA-liny-ogrodowe-na-DT-dla-A-ysej-suni-w-depresji-do-15-kwietnia?p=14435714#post14435714[/url][/QUOTE] Nie potrzebować roślinek. Nie mieć ogrodu:shake::-( Ale na bazar zapraszam!!:multi::multi: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']A nie mozesz stac sie awangardowa ??:):)[/QUOTE] To ja poproszę sztuczne;):evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']To ja poproszę sztuczne;):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mozesz kupic komus w prezencie :):) Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']A nie mozesz stac sie awangardowa ??:):)[/QUOTE] Moge ale moze bedzie trzeba dla malej cos wysuplac to poczekam na rozwoj wypadkow....mowilam ,ze jestem zmeczona:cool3: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Mozesz kupic komus w prezencie :):)[/QUOTE] Wszyscy bezdziałkowi.. :eviltong:nie, nie, żartuję..:evil_lol: podpadli wszyscy, nie zrobię im prezentu:mad::diabloti: Wunia! Dziewczyny!! Na wątku maluszków (Urwisowych) ukazały się w końcu zdjęcia.:crazyeye: Idźcie, zobaczcie, są piękne!!:multi::multi::p Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']To idz spac :):) a nie strasz po dogo :):)[/QUOTE] To jest az tak zle:shake: No to sobie ide :watpliwy: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']To jest az tak zle:shake: No to sobie ide :watpliwy:[/QUOTE] No stale mowisz, ze jestes zmeczona, wtedy najlepiej isc spac :):) Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']To jest az tak zle:shake: No to sobie ide :watpliwy:[/QUOTE] Ellig, nie idź jeszcze :( Quote
mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']To jest az tak zle:shake: No to sobie ide :watpliwy:[/QUOTE] Nie płacz;) Też jestem zmęczona i pójdziemy we dwie, a po drodze dla zdrowotności:drink1: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mmd']Nie płacz;) Też jestem zmęczona i pójdziemy we dwie, a po drodze dla zdrowotności:drink1:[/QUOTE] Rozwiązła i rozpustna.. ;):diabloti:a wczoraj niby świętowała:icon_roc::megagrin::-? Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Rozwiązła i rozpustna.. ;):diabloti:a wczoraj niby świętowała:icon_roc::megagrin::-?[/QUOTE] Bo jak się zacznie ... to skończyć trudno ... Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Bo jak się zacznie ... to skończyć trudno ...[/QUOTE] Druga uprawia siedem grzechów głównych:crazyeye::eviltong::diabloti::diabloti: Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']ach, ach ... jak tu grzecznie i kulturalnie :) O budownictwie i literaturze ;)[/QUOTE] nikt jakos nie podtrzymuje mojego tematu :( Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Wszyscy bezdziałkowi.. :eviltong:nie, nie, żartuję..:evil_lol: podpadli wszyscy, nie zrobię im prezentu:mad::diabloti: Wunia! Dziewczyny!! Na wątku maluszków (Urwisowych) ukazały się w końcu zdjęcia.:crazyeye: Idźcie, zobaczcie, są piękne!!:multi::multi::p[/QUOTE] daj linka? czy Ty zrobisz sobie w koncu te sygnatury :diabloti: Quote
mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='belka123']daj linka? czy Ty zrobisz sobie w koncu te sygnatury :diabloti:[/QUOTE] Masz je u siebie, drugi banerek od lewej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 juz znalazlam, wygodnie chcialam linka do odpowiedniej strony Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 a wlasciwie podstrony ze zdjeciami, ale juz znalazlam Quote
Recommended Posts