Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Szarotka']Jajka z pod kury, kielki ze sklepu a salata ze szklarni :):)

I ogolnie sie tu straszne[B] bezcholowie zrobilo[/B] ............[/QUOTE]
Pardon za bezwład w imieniu całej grupy..:oops::oops::mdleje:
Nie ma kota, myszy....:razz::diabloti:
Zresztą Kocica - Rezydentka nie lepsza!:evil_lol:

Posted

[quote name='Szarotka']A wogle to kolezanka gdzie w Opolskim rezyduje ??[/QUOTE]
Jest taka magiczna miejscowość, gdzie mieszkają dziewoje krase. :p:diabloti:Zaczyna się na P i kończy na k, 7 liter:eviltong::D:D

Posted

[quote name='Szarotka']Przeciez mowie, ze sie bezcholowie zrobilo. Wuni nie ma, ogolnie to nastapilo rozluznienie dyscypliny ...........[/QUOTE]
Dyscypliny jak dyscypliny, ale obyczajów!:crazyeye::mad::mad::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Jest taka magiczna miejscowość, gdzie mieszkają dziewoje krase. :p:diabloti:Zaczyna się na P i kończy na k, 7 liter:eviltong::D:D[/QUOTE]
Za duzo ode mnie oczekujesz :):)

Posted

[quote name='RenW']Dyscypliny jak dyscypliny, ale obyczajów!:crazyeye::mad::mad::diabloti:[/QUOTE]

Rozluznienie obyczajow moze byc ciekawe, ale dyscypliny trzeba przestrzegac :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Za duzo ode mnie oczekujesz :):)[/QUOTE]
Oj Ciotka, sprostasz wyzwaniu.:eviltong: Które koło ratunkowe wybierasz??:evil_lol::razz:

Posted

[quote name='Szarotka']Rozluznienie obyczajow moze byc ciekawe, ale [B]dyscypliny trzeba przestrzegac[/B] :):)[/QUOTE]
A mówiłaś, żeś purytanką.? :icon_roc::-?:grins:A gdzie ascetyzm się zapodział?:razz::diabloti:
Ty przypadkiem nie pracujesz w służbach mundurowych??;)(pytanie retoryczne)..bo słuchy niosły o innej profesji.:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Udalo mi sie na chwile zajzec...nawet nie bede probowac wszystkiego nadrabiac:D[/QUOTE]
O, [B]fursiak[/B] się pojawił z zaległościami:mad::diabloti: Tylko nie skarż, że spałowana zostałaś, rozegramy to po cichu:cool3::diabloti:

Posted

nasza ślicznota :loveu::loveu:
To dzięki Wam jest taki szczęśliwy :loveu::loveu:
[IMG]http://images48.fotosik.pl/280/d45445f68223dbf2med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Wunia']nasza ślicznota :loveu::loveu:
To dzięki Wam jest taki szczęśliwy :loveu::loveu:
[IMG]http://images48.fotosik.pl/280/d45445f68223dbf2med.jpg[/IMG][/QUOTE]
Hej Wunia a co pilas ??

Posted

[quote name='Wunia']O, cześć Ciotka Szarotka ;) Pewnie, że piłam :razz: Jeść już nie mogę, więc piję :cool3:[/QUOTE]

A to pijaczka!:crazyeye::mad::evil_lol::evil_lol: Nie bałamuć tylko szykuj Kobieto streszczenie!!:mad::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']A to pijaczka!:crazyeye::mad::evil_lol::evil_lol: Nie bałamuć tylko szykuj Kobieto streszczenie!!:mad::diabloti:[/QUOTE]
Właśnie się biorę ... :oops::oops:
Tylko mnie nie bij :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Wunia']Właśnie się biorę ... :oops::oops:
Tylko mnie nie bij :placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]
Potem dla odmiany pogłaszcze:evil_lol:;)