Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 A wogle to kolezanka gdzie w Opolskim rezyduje ?? Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Szarotka']Jajka z pod kury, kielki ze sklepu a salata ze szklarni :):) I ogolnie sie tu straszne[B] bezcholowie zrobilo[/B] ............[/QUOTE] Pardon za bezwład w imieniu całej grupy..:oops::oops::mdleje: Nie ma kota, myszy....:razz::diabloti: Zresztą Kocica - Rezydentka nie lepsza!:evil_lol: Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Szarotka']A wogle to kolezanka gdzie w Opolskim rezyduje ??[/QUOTE] Jest taka magiczna miejscowość, gdzie mieszkają dziewoje krase. :p:diabloti:Zaczyna się na P i kończy na k, 7 liter:eviltong::D:D Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Szarotka']Przeciez mowie, ze sie bezcholowie zrobilo. Wuni nie ma, ogolnie to nastapilo rozluznienie dyscypliny ...........[/QUOTE] Dyscypliny jak dyscypliny, ale obyczajów!:crazyeye::mad::mad::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='RenW']Jest taka magiczna miejscowość, gdzie mieszkają dziewoje krase. :p:diabloti:Zaczyna się na P i kończy na k, 7 liter:eviltong::D:D[/QUOTE] Za duzo ode mnie oczekujesz :):) Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='RenW']Dyscypliny jak dyscypliny, ale obyczajów!:crazyeye::mad::mad::diabloti:[/QUOTE] Rozluznienie obyczajow moze byc ciekawe, ale dyscypliny trzeba przestrzegac :):) Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Szarotka']Za duzo ode mnie oczekujesz :):)[/QUOTE] Oj Ciotka, sprostasz wyzwaniu.:eviltong: Które koło ratunkowe wybierasz??:evil_lol::razz: Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Szarotka']Rozluznienie obyczajow moze byc ciekawe, ale [B]dyscypliny trzeba przestrzegac[/B] :):)[/QUOTE] A mówiłaś, żeś purytanką.? :icon_roc::-?:grins:A gdzie ascetyzm się zapodział?:razz::diabloti: Ty przypadkiem nie pracujesz w służbach mundurowych??;)(pytanie retoryczne)..bo słuchy niosły o innej profesji.:evil_lol: Quote
furciaczek Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Udalo mi sie na chwile zajzec...nawet nie bede probowac wszystkiego nadrabiac:D Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='furciaczek']Udalo mi sie na chwile zajzec...nawet nie bede probowac wszystkiego nadrabiac:D[/QUOTE] O, [B]fursiak[/B] się pojawił z zaległościami:mad::diabloti: Tylko nie skarż, że spałowana zostałaś, rozegramy to po cichu:cool3::diabloti: Quote
Wunia Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 jestem :multi::multi: poszli :multi::multi: Poleciałam wątek po łebkach i oświadczam, że nie żarłam tylko piłam :multi::multi: Quote
Wunia Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 nasza ślicznota :loveu::loveu: To dzięki Wam jest taki szczęśliwy :loveu::loveu: [IMG]http://images48.fotosik.pl/280/d45445f68223dbf2med.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Oj Ciotka, sprostasz wyzwaniu.:eviltong: Które koło ratunkowe wybierasz??:evil_lol::razz:[/QUOTE] Ano :):)............ Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']nasza ślicznota :loveu::loveu: To dzięki Wam jest taki szczęśliwy :loveu::loveu: [IMG]http://images48.fotosik.pl/280/d45445f68223dbf2med.jpg[/IMG][/QUOTE] Hej Wunia a co pilas ?? Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 O, cześć Ciotka Szarotka ;) Pewnie, że piłam :razz: Jeść już nie mogę, więc piję :cool3: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Gości miałam i się wzięli i zasiedzieli :shake: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']O, cześć Ciotka Szarotka ;) Pewnie, że piłam :razz: Jeść już nie mogę, więc piję :cool3:[/QUOTE] A to pijaczka!:crazyeye::mad::evil_lol::evil_lol: Nie bałamuć tylko szykuj Kobieto streszczenie!!:mad::diabloti: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']A to pijaczka!:crazyeye::mad::evil_lol::evil_lol: Nie bałamuć tylko szykuj Kobieto streszczenie!!:mad::diabloti:[/QUOTE] Właśnie się biorę ... :oops::oops: Tylko mnie nie bij :placz::placz::placz::placz: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']A czemu nie mozesz jesc ??[/QUOTE] Bo się przeżarłam :( Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Właśnie się biorę ... :oops::oops: Tylko mnie nie bij :placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] Potem dla odmiany pogłaszcze:evil_lol:;) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Bo się przeżarłam :([/QUOTE] O wspolczuje:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Potem dla odmiany pogłaszcze:evil_lol:;)[/QUOTE] No skad jestes ?? Quote
Recommended Posts