RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Też mam siostrę ... i jesteśmy zupełnymi przeciwieństwami ...[/QUOTE] Starsza czy młodsza..? bo ja jestem młodsza..:p ulubienica Taty:p:-(:-( Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Nie mam gdzie spać..:shake: Moja Bakcyloza leży rozwalona na wersalce, na podusi, wywalona kołami do góry...:mad::razz::evil_lol::D A ja gdzie???:-o:roll: Pójdę, legnę na psie posłanie :D:D:D:p Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Nocne Zjawy objawcie się:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :scared::sleeping: :hand: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']Starsza czy młodsza..? bo ja jestem młodsza..:p ulubienica Taty:p:-(:-([/QUOTE] Też jestem ta młodsza ;) Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']Nocne Zjawy objawcie się:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :scared::sleeping: :hand:[/QUOTE] Halo, nocna zmiana ... ja pędzę spać ... Quote
Isadora7 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Halo, nocna zmiana ... ja pędzę spać ...[/QUOTE] Spaaać?? A bo to warto? Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Isadora7']Spaaać?? A bo to warto?[/QUOTE] No chyba już nie warto..:eviltong:;) Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jestem ale chyba sie spoznilam bo juz nikogo niema:shake::roll: Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 witam świątecznie wszystkich:loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 :laola: po wiaderku wody dla wszystkich :loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [IMG]http://img691.imageshack.us/img691/2589/lanyponiedzialek.jpg[/IMG] [COLOR=White]......................[/COLOR] Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Witajcie;:loveu: Co u Was?:roll: U mnie okropna pogoda..wrrrrr:angryy: Dzięki za świąteczną kawunię:lol:;) Quote
mmd Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja po - jak powiedziała moja gościówka wczorajsza - ostrym dyżurze. Wieczorkiem miałam smsy i telefony o transport, dogrywanie adopcji, znalezionego jamnika, sunię z nosówka, której nikt nie chce przyjąć, więc ogólnie bardzo świątecznie było między jednym winem a drugim.... nie musze dodawać, że mój TZ mnie nienawidzi przynajmniej chwilowo:) Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='mmd']Ja po - jak powiedziała moja gościówka wczorajsza - ostrym dyżurze. Wieczorkiem miałam smsy i telefony o transport, dogrywanie adopcji, znalezionego jamnika, sunię z nosówka, której nikt nie chce przyjąć, więc ogólnie bardzo świątecznie było między jednym winem a drugim.... nie musze dodawać,[B] że mój TZ mnie nienawidzi [/B]przynajmniej chwilowo:)[/QUOTE] Kichaj na TŻ-a , za to my Cię kochamy.:loveu::loveu: TŻ może być ten, albo inny, a my się nie zmieniamy.:razz::evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='RenW']Kichaj na TŻ-a , za to my Cię kochamy.:loveu::loveu: TŻ może być ten, albo inny, a my się nie zmieniamy.:razz::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie tak myślę i fochy "biedactwa" mnie nie ruszają, jak zresztą wszelakie fochy:evil_lol: Zresztą, żeby nie marudził i nie przeszkadzał swoimi jękami, szukam pomocy domowej, skoro chce gosposi:diabloti: No, i nie ma tego złego - doczekałam się... za takie wyznania ciotka to ja mogę jeszcze pocierpieć. Żadna kobita mi nie powiedziała, że mnie kocha...:diabloti: Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='mmd']No, i nie ma tego złego - doczekałam się... za takie wyznania ciotka to ja mogę jeszcze pocierpieć. Żadna kobita mi nie powiedziała, że mnie kocha...:diabloti:[/QUOTE] Tak Ciotka, kocham Cię ! :loveu::diabloti::evil_lol::evil_lol:I nie wyobrażam sobie, że można Ciebie nie kochać!:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 A co Wunia dzisiaj taka mało aktywna?:roll:;) Aaaa bo święta są...:razz:I streszczeń brak:mad::mad::mad::diabloti: Quote
mmd Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='RenW']A co Wunia dzisiaj taka mało aktywna?:roll:;) Aaaa bo święta są...:razz:I streszczeń brak:mad::mad::mad::diabloti:[/QUOTE] Wunia dalej zażera. Dzwoniłam i je:) Jak zje to pośpi, jak pośpi to zgłodnieje... Quote
mmd Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='RenW']Tak Ciotka, kocham Cię ! :loveu::diabloti::evil_lol::evil_lol:I nie wyobrażam sobie, że można Ciebie nie kochać!:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Powiedz to mojemu gdy jest w ostrej fazie wq...wa:evil_lol: Potencjalne 4 gosposie się zgłosiły:) Jutro casting. Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='mmd'][B]Powiedz to mojemu gdy jest w ostrej fazie wq...w[/B]a:evil_lol: Potencjalne 4 gosposie się zgłosiły:) Jutro casting.[/QUOTE] A jak źle zrozumie i weźmie to do siebie..??:diabloti::diabloti: A poza tym będę konkurencję robić..;):evil_lol::evil_lol: a swoją drogą, to ciekawe jakby zareagował...:roll::-o U mnie była fajna dziewczyna do pomocy...:lol: Quote
RenW Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='mmd'][B]Wunia[/B] dalej zażera. Dzwoniłam i je:) Jak zje to pośpi, jak pośpi to zgłodnieje...[/QUOTE] Leniwiec Nie(pospolity):evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts