Wunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 ale od czegoś trzeba zacząć ... tytuł trzeba zmienić, i ustalić konto dla Gapcia ... Quote
asiulek-85 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A wiadomo jak się Gapcio ma? Co u niego? Ja od siebie proponuje 40 zł deklaracji :) Quote
nika28 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='asiulek-85']A wiadomo jak się Gapcio ma? Co u niego? Ja od siebie proponuje 40 zł deklaracji :)[/QUOTE] Ja nie wiem niestety nic, belka musi powiedzieć. To deklaracja stała czy miesięczna asiulek ? :) Ja daję 20 zł/mies. Zaraz zmienię tytuł. Quote
belka123 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 nie byłam dzisiaj u niego jeszcze, spróbuję mu podrzucić jeszcze trochę żarełka dzisiaj, jak nie to na pewno jutro choć też cały dzień mnie nie będzie, ale wieczorem odbiera karme od Wuni to dostanie nową porcje jedzenia, co do pijanych ludzi z dyskoteki to ja sie nie martwie bo w okolicy gdzi nocuje Gapcio mieszka kilka osob, tylko ze jak sie robi coraz cieplej to coraz wiecej ludzi bedzie w te tereny przyjezdzac na spacery lub w odwiedziny i moim zdaniem to jest wiekszy problem zeby chlopak nie wyladowal w schronie Quote
belka123 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 nie byłam dzisiaj u niego jeszcze, spróbuję mu podrzucić jeszcze trochę żarełka dzisiaj, jak nie to na pewno jutro choć też cały dzień mnie nie będzie, ale wieczorem odbiera karme od Wuni to dostanie nową porcje jedzenia, co do pijanych ludzi z dyskoteki to ja sie nie martwie bo w okolicy gdzi nocuje Gapcio mieszka kilka osob, tylko ze jak sie robi coraz cieplej to coraz wiecej ludzi bedzie w te tereny przyjezdzac na spacery lub w odwiedziny i moim zdaniem to jest wiekszy problem zeby chlopak nie wyladowal w schronie Quote
Wunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 moja deklaracja to 10 zł.miesięcznie :) Kto użyczy konta Gapciowi? Quote
asiulek-85 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 myśle ze dam rade i bedzie to deklaracja stała :) A niektórym ludziom psy zawsze będą przeszkadzać, do dziś pamietam suczke "misie" którą wszyscy dokarmiali jeżdziłam do niej codziennie z garem jedzenia, okazało się że bedzie mamusią... aż pewnego razu nie wyszła się ze mną przywitać jak zawsze ... leżała w budzie zwinięta w kłębek ... a na jedzeniu był rozsypany biały proszek :( Byłam małą dziewczynką ale pamiętam to jak dziś :( Więc cioteczki ratujmy Gapcia żeby nie spotkało go to samo Quote
nika28 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Wunia']moja deklaracja to 10 zł.miesięcznie :) Kto użyczy konta Gapciowi?[/QUOTE] Dzięki :) A może bezpośrednio do hoteliku wysyłać pieniądze ? Nie wiem, nigdy psa w hotelu nie umieszczałam, więc nie wiem. Quote
kami_23 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Deklaruję 10zł miesięcznie:) Proszę o numer konta i dane:) Quote
nika28 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='kami_23']Deklaruję 10zł miesięcznie:) Proszę o numer konta i dane:)[/QUOTE] Dziękuję ! Nr. konta i dane podam Ci jak ustalimy kto zbiera :) Quote
polubek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 skradam się z rana do Gapcia i nieśmiało zaglądam Quote
Wunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Ellig']Ja tez sie skradam, niby sie cos ruszylo ....[/QUOTE] niby tak, coś się ruszyło ... Quote
nika28 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Na razie mamy : asiulek-85 - 40 zł.mies. nika28 - 20 zł/mies. Wunia - 10 zł/mies. kami_23 - 10 zł/mies. Czyli 80 zł/mies. To który hotelik wybieramy ? Ten u mariamc ? Quote
Wunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 myślę, że ten u mariamc ... wieczorem "pooffuję" Gapcia i "pospamuję" znajomych:D Quote
sandra1244 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Mieszkam w Rosanowie..Czy ten psik nadal tu jest ...gdzie???? Quote
sandra1244 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nie jestem dobra w internecie, ale jestem z Rosanowa???moge pomóc, proszę o kontakt... Quote
Wunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Sandra, zaraz, zaraz się ogarnę, będę dzwoniła :) Quote
Ellig Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Wunia']Sandra, zaraz, zaraz się ogarnę, będę dzwoniła :)[/QUOTE] Wunia, kochana zadzwon, dowiedz sie o co chodzi ja nie mam namiarow :( Mam nadzieje ,ze Sandra ma do zaproponowania dom , dom w Polsce:) Quote
Wunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 mam do Sandry telefon, ale dziś już późno :( Jutro natychmiast do niej zadzwonię :) Belka już zabrała papu dla Gapcia :) jeszcze dziś na kolację dostanie :) Dzięki Ellig jeszcze raz :) Quote
belka123 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 sporo tych dubli ;-) Gapcio sie robi kaukaz pełna gębą, najpierw mnie z daleka równo obszczekał. ale jak zawolałam to może po glosie moze po zapachu ale poznal zaczal merdac ogonem i dostal kolacje i swieza wode Quote
Recommended Posts