Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Wszystkie Ciotki wzywam do pluszowych dzieci ... potrzebuję pomocy w rozsyłaniu wątku ...[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182608-A-A-dA-pluszowe-szczeniAE-ta-bardzo-pilne-DT-DS?p=14369804#post14369804[/url]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia[B'] odnotowane :mad:[/QUOTE]

Nie zgadzam się !! :mad: Zostało mi przebaczone i w niepamięć puszczone!:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Nie zgadzam się !! :mad: Zostało mi przebaczone i w niepamięć puszczone!:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Musze przynac racje, zostalo wszystko odpuszczone i wymazane z pamieci :D

Posted

[quote name='furciaczek']Musze przynac racje, zostalo wszystko odpuszczone i wymazane z pamieci :D[/QUOTE]
[B]furciaczek[/B], wyspałaś się? :razz:
Wstaw się proszę za mną, bo Szefowa to odnotowała, a poczytam to sobie za niesprawiedliwe.:lmaa::-?:watpliwy::-x

Posted

Z okazji wiosennych porządków, znalazłam u siebie coś takiego (swojego czasu wisiało to u mnie w biurze) :

"Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty tak,
aby swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszył przełożonego."
Ukaz Cara Rosji Piotra I z 9 grudnia 1708r.

Cioteczki, miejcie to na uwadze.:diabloti::evil_lol:

Posted

Dzisiaj po raz pierwszy przejrzałam pierwszą stronę...:roll:
Ładnie wszystko prowadzone, na bieżąco i przejrzyście..aktualne wpływy i wydatki..:p:lol:
Podoba mi się.:p:p

Posted

[quote name='Wunia'][B]Wszystkie Ciotki wzywam do pluszowych dzieci ... potrzebuję pomocy w rozsyłaniu wątku ...[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182608-A-A-dA-pluszowe-szczeniAE-ta-bardzo-pilne-DT-DS?p=14369804#post14369804[/url][/QUOTE]

Kuknę, zrobię rekonesans..:roll: nie śmiem odmówić, gdy Wunia zwołuje...;):razz::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Z okazji wiosennych porządków, znalazłam u siebie coś takiego (swojego czasu wisiało to u mnie w biurze) :

"Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty tak,
Ukaz Cara Rosji Piotra I z 9 grudnia 1708r.

Cioteczki, miejcie to na uwadze.:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Umarlam ze smiechu:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Ingrid44']Umarlam ze smiechu:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Ty nie umieraj, Ty się dostosuj... :czytaj::evil_lol: to dewiza udanej kariery zawodowej! :D:megagrin::mdrmed::scream_3:

Posted

[quote name='RenW']Ty nie umieraj, Ty się dostosuj... :czytaj::evil_lol: to dewiza udanej kariery zawodowej! :D:megagrin::mdrmed::scream_3:[/QUOTE]

Ja juz nie mam kariery i nie chce wiecej. Mialam taka kariere ze pracowalam 15 godzin na dobe i wiecej czasu spedzalam w podrozy niz w domu. Teraz robie sobie przerwe:lol::lol::lol:

Posted

Jem sałatkę a la "Wunia"... fetę z oliwkami w zalewie czosnkowej nabyłam, wzbogaciłam o zieleninę i koktajlowe pomidorki. Mniaam, pycha!! :p:lol:

[quote name='RenW']
"Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd[B] lichy i durnowaty[/B] tak,
Ukaz Cara Rosji Piotra I z 9 grudnia 1708r.[/QUOTE]

Nie chciałam się dostosować, więc zadrą w oku ciągle byłam.:evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja juz nie mam kariery i nie chce wiecej. Mialam taka kariere ze pracowalam 15 godzin na dobe i wiecej czasu spedzalam w podrozy niz w domu. [B]T[B]eraz robie sobie przerwe[/B][/B]:lol::lol::lol:[/QUOTE]

Super, popieram !!:ylsuper::klacz::klacz:

Posted

[quote name='RenW']A co w przerwie Ciotka robisz, jeśli można...:roll::cool3::lol:[/QUOTE]

Siedze na Dogo jak widac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozatym nic specjalnego. Staram sie nic nie robic - ciesze sie wolnoscia :lol:

Posted

[quote name='Ingrid44']Siedze na Dogo jak widac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozatym nic specjalnego.[B] Staram sie nic nie robic[/B] - ciesze sie wolnoscia :lol:[/QUOTE]

Nic nie rozumiem.. ale z nicnierobienia nie ma kaski..:shake: no chyba, że o kaskę dbają inni..:razz:nieważne.

Ja też chwilowo jestem westalką domowego ogniska, ale to bardziej z przymusu niżli z wyboru.:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Nic nie rozumiem.. ale z nicnierobienia nie ma kaski..:shake: no chyba, że o kaskę dbają inni..:razz:nieważne.

Ja też chwilowo jestem westalką domowego ogniska, ale to bardziej z przymusu niżli z wyboru.:roll::evil_lol:[/QUOTE]

Ja westalka nie jestem bo mam tylko mojego piesia i TZ . Pracowlam wlasnie tak duzo i "namietnie" zeby byly pieniazki na pozniej i nie trzeba bylo sie o to marwic.:lol:
Ciesze ze ze mam troche czasu na Dogo i mojego piesia :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja westalka nie jestem bo mam tylko mojego piesia i TZ . Pracowlam wlasnie tak duzo i "namietnie" [B]zeby [B]byly pieniazki na [/B]pozniej[/B[/B]] i nie trzeba bylo sie o to marwic.:lol:
Ciesze ze ze mam troche czasu na Dogo i mojego piesia :lol::lol::lol:[/QUOTE]

Jednym słowem, nadpracowałaś. Pracowita Ciocia.:p
A ten w awatarku to Twój piesio? :roll:

Posted

[quote name='RenW']Jednym słowem, nadpracowałaś. Pracowita Ciocia.:p
A ten w awatarku to Twój piesio? :roll:[/QUOTE]

Tak to moj piesio jak mial roczek. Teraz troche jest wiekszy bo to Dog Niemiecki .

Posted

[quote name='Ingrid44']Tak to moj piesio jak mial roczek. Teraz troche jest wiekszy bo to Dog Niemiecki .[/QUOTE]

Uwielbiam dogi, wielkopsy..kiedyś marzyłam o takim.:razz::diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Musze przynac racje, zostalo wszystko odpuszczone i wymazane z pamieci :D[/QUOTE]
[quote name='RenW'][B]furciaczek[/B], Wstaw się proszę za mną, bo Szefowa to odnotowała, a poczytam to sobie za niesprawiedliwe.:lmaa::-?:watpliwy::-x[/QUOTE]
Wybaczone, wykreślone ;)
[quote name='RenW']Ja cie nie mogę...:crazyeye: I moje wypociny są na pierwszej stronie!!:roll::evil_lol: Mój poetycki debiut..:p:diabloti:[/QUOTE]
No, w końcu ktoś na pierwszą stronę zajrzał ;)