Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [B]Streszczenie:[/B] [FONT=Microsoft Sans Serif]26.03. Nocna zmiana była liczna, i tak [B]Szarotka, Lu_Gosiak, Ingrid i Furciaczek [/B]na warcie stały i kotami ewentualnych wrogów szczuły. Rano była ka(Wunia), ale cosik się wszyscy wolniutko schodzili. Ciocia [B]Sylwia M.[/B] zegareczki bazarowe już porozsyłała, [B]Irenka[/B] zapraszała na hafciki, [B]Asiulek[/B] słoneczny dzień miała, a Ciocia [B]RenW[/B] jakoś długo do siebie dochodziła i zamiast w monitorek puk,puk robić cichutko to od razu mnie za drzwi wywaliła, co bym dzwonka używała. Na ka(Wunię) przybyła też [B]Ellig[/B]. Ciocia [B]mmd [/B]ze swoim wszystkożernym psiurem do weta jechała bo była zbyt wolna i z pysia na czas nie wydłubała, i teraz pod prąd będzie go podłączać razem z moim TZ nota bene. Kolejno było sałatkowo i wrócił motyw biedronki znokautowanej jednak przez tesco i o zaopatrzeniu, aż do sprzedaży wysyłkowej RenW. Wieczór spokojny, [B]Belka[/B] wyciąg przysłała, no i przybyła nam jednorazowa deklaracja od [B]Archi34[/B]. Przekazuję wątek nocnej zmianie. [/FONT] Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Nocna zmiana idzie teraz z bialym psem na spacer :):) a potem ochoczo i ze spiewem na ustach bedzie sprzatac :):) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='furciaczek']Uwielbiam te streszczenia:loveu:[/QUOTE] Cieszę się :D [quote name='Szarotka']Nocna zmiana idzie teraz z bialym psem na spacer :):) a potem ochoczo i ze spiewem na ustach bedzie sprzatac :):)[/QUOTE] Sprzątaj, ale Gapcia jednym okiem pilnuj :D Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A Wunia co tu jeszcze robi?? miala spac a nie platac sie po dogo :) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 :calus::calus: całuski dla nocnej zmiany bo :hand:uciekam już i :sleep2:spała będę ... Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Szarotka']A Wunia co tu jeszcze robi?? miala spac a nie platac sie po dogo :)[/QUOTE] jeszcze na PW z Polubek byłam ... ale już idę ... [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/sleep2_2.gif[/IMG] Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [QUOTE=furciaczek;14368319[B][B]]Uwielbiam[/B][/B] te streszczenia:loveu:[/QUOTE] Nie lubię powielać..ale to prawda.:loveu: Cały dzionek w pigułce..:p:lol: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No to wrocilysmy; zimno jak diabli. Maya spotkala swoja dobra przyjacilke Angel :):) wielkosci ratlerka tylko bardziej kudlata, bawily sie super :):) szkoda, ze nie mialam aparatu, bo wygladaly szkoda mowic :):) Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia'][B]Streszczenie:[/B] [FONT=Microsoft Sans Serif]26.03. Nocna zmiana była liczna, i tak [B]Szarotka, Lu_Gosiak, Ingrid i Furciaczek [/B]na warcie stały i kotami ewentualnych wrogów szczuły. Rano była ka(Wunia), ale cosik się wszyscy wolniutko schodzili. Ciocia [B]Sylwia M.[/B] zegareczki bazarowe już porozsyłała, [B]Irenka[/B] zapraszała na hafciki, [B]Asiulek[/B] słoneczny dzień miała, a Ciocia [B]RenW[/B] jakoś długo do siebie dochodziła i zamiast w monitorek puk,puk robić cichutko to od razu mnie za drzwi wywaliła, co bym dzwonka używała. Na ka(Wunię) przybyła też [B]Ellig[/B]. Ciocia [B]mmd [/B]ze swoim wszystkożernym psiurem do weta jechała bo była zbyt wolna i z pysia na czas nie wydłubała, i teraz pod prąd będzie go podłączać razem z moim TZ nota bene. [B][U]Kolejno było sałatkow[/B]o[/U] i wrócił motyw biedronki znokautowanej jednak przez tesco i o zaopatrzeniu, aż do sprzedaży wysyłkowej RenW. Wieczór spokojny, [B]Belka[/B] wyciąg przysłała, no i przybyła nam jednorazowa deklaracja od [B]Archi34[/B]. Przekazuję wątek nocnej zmianie. [/FONT][/QUOTE] I zaś na żarło zeszło. :roll: A gdzie są nasze kuchmistrzynie, Cioteczki [B]agada[/B] i [B]Ra_dunia[/B]..?:roll::mad: Wunia, Ty dyscyplinę trzymaj !:cool3::diabloti: Proszę, odnotuj w kajeciku nieobecność Cioteczek, w dniach od - od...I niech się Cioteńki tłumaczą.:eviltong::evil_lol: Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']No to wrocilysmy; zimno jak diabli. Maya spotkala swoja dobra przyjacilke Angel :):) wielkosci ratlerka tylko bardziej kudlata, bawily sie super :):) szkoda, ze nie mialam aparatu, bo wygladaly szkoda mowic :):)[/QUOTE] Uuuu, ktoś tu nocne patrole robi i po nocy się przechadza...:-o:lol: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No tak wypraszamy sobie nieobecnosc na watku - to skandal :):) Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja uciekam, dobrej nocki cioteczki:loveu: Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia, ale Ty chrapiesz..:diabloti: niesie łodzią po falach i aż na mojej ulicy słychać..:lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='furciaczek']ja uciekam, dobrej nocki cioteczki:loveu:[/QUOTE] No nastepna nie zdyscyplinowana ...........i Ingrid tez nie ma :( to z kim ja mam sie bawic :( Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='RenW']Wunia, ale Ty chrapiesz..:diabloti: niesie łodzią po falach i aż na mojej ulicy słychać..:lol::evil_lol:[/QUOTE] Ja myslalam ze to jakies trzesienie ziemi czy burza...a to Wunia chrapie:evil_lol::evil_lol: [quote name='Szarotka']No nastepna nie zdyscyplinowana ...........i Ingrid tez nie ma :( to z kim ja mam sie bawic :([/QUOTE] Jutro dluzej posiedze, musze wstac przed 5 i jak zaraz sie nie poloze to nie bedzie mi sie oplacalo zasypiac:lol: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ok. furciaczek idz spac, zebys mogla jutro przyjsc :):) Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']No tak wypraszamy sobie nieobecnosc na watku - [B]to skandal[/B] :):)[/QUOTE] Zgadza się, oczywisty i niewybaczalny.:mad: Wunia będziem(y) konsekwencję wyciągać..gremium tak orzeka.:razz: I na nowo Ciotki będą musiały się wkupić..:eviltong::diabloti: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='RenW']Zgadza się, oczywisty i niewybaczalny.:mad: Wunia będziem(y) konsekwencję wyciągać..gremium tak orzeka.:razz: I na nowo Ciotki będą musiały się wkupić..:eviltong::diabloti:[/QUOTE] No tak i to pienieznie:megagrin::grins::motz: Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jak sie Wam nudzi to zajzycie do Kubusia....rewelacyjny chlopak jest! [url]http://www.dogomania.pl/threads/182145-Szukamy-domu-dla-jamnika-Jakuba-z-Palucha-pomA-A-nam-On-juA-czeka-dwa-lata[/url] Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']No tak i to pienieznie:megagrin::grins::motz:[/QUOTE] A jak ! Nie podarujem !!:diabloti: "Dyscyplinarke" przeznaczymy dla Gapcia..oo..dobry sposób pozyskiwania pieniędzy.;) Karniaczek, i tak zapełnia się kabzunia Gapciunia.:evil_lol::eviltong: Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Szturchnę Wunię :sleep2:, może przestanie chrapać:sleep:, bo mi zakłóca nocny rytm..:D:motz: Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A ja jeszcze sobie zapale przed snem i sie chwile poszwedam po dogo:evil_lol: Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='furciaczek']A ja jeszcze sobie zapale przed snem i sie chwile poszwedam po dogo:evil_lol:[/QUOTE] [B][B]furciacze[/B]k[/B], a Ty jeszcze nie śpisz??:crazyeye::shake: A kto wstanie przed 5-tą??:roll: A kysz spać !!!:mad::evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='RenW'][B][B]furciacze[/B]k[/B], a Ty jeszcze nie śpisz??:crazyeye::shake: A kto wstanie przed 5-tą??:roll: A kysz spać !!!:mad::evil_lol:[/QUOTE] A Ty co mnie tak wyganiasz hmmm?:mad: Sie Wuni poskarze:eviltong: Quote
Recommended Posts