Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']rękę to na pewno przyłożył, może nie do dogo :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Oj Cioteczka, zawstydziłam się:oops: ...wspomnień czar.:cool3::diabloti::diabloti:
Już muszę :scared:, bo mnie wołają.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Oj Cioteczka, zawstydziłam się:oops: ...wspomnień czar.:cool3::diabloti::diabloti:
Już muszę :scared:, bo mnie wołają.[/QUOTE]
Leć, leć, bo znowu wyjedzie :D

Posted

Wiem wiem, ale zaglądam :)
Trzeba nadrobić zaległości i przy okazji zajrzyjcie ciotki na wątek tego biedaka
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/182377-TUPTUA-8-04-EUTANAZJA-PILNIE-DS-Tylne-A-apki-PARALIA-sierA-AE-SKUDA-ACONA[/URL]

Posted

[quote name='Wunia']O, teraz się Asiulka czepiła ... diabeł jeden :D[/QUOTE]

Córka moja Joanna jest i Asiulek często do niej mówimy.:eviltong::loveu::loveu:

Posted

[quote name='RenW']Córka moja Joanna jest i Asiulek często do niej mówimy.:eviltong::loveu::loveu:[/QUOTE]
aha, a moje dzieciąteczka to Arturek i Adrianek :D

Posted

[quote name='Wunia']aha, a moje dzieciąteczka to Arturek i Adrianek :D[/QUOTE]

Oooo, a w jakim wieku? Cioteczka ma synów ja córuchnę to może swatkami zostaniemy..:razz::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='RenW']Oooo, a w jakim wieku? Cioteczka ma synów ja córuchnę to może swatkami zostaniemy..:razz::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
18 i 12 :D:D:D

Posted

[quote name='Wunia'][B]18 [/B]i 12 :D:D:D[/QUOTE]

Za zięcia biorę.:p Jeszcze trochę i wizualizacji będę żądać.:-?:grin::grin::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Nie przeszkadzasz :D:D:D Która będzie chciała moich chłopców z taką teściową jak ja :(:(:([/QUOTE]

Nie smutaj się Ciotka, bieremy chłopaków z całym inwentarzem.:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Za zięcia biorę.:p Jeszcze trochę i wizualizacji będę żądać.:-?:grin::grin::diabloti:[/QUOTE]
a w ciemno nie weźmiesz?

Posted

[quote name='mmd']oooops... poważne [B]negocjacje[/B]
nie przeszkadzam :scared:[/QUOTE]

Taaa intercyzę małżeńską już spisujemy..:cool3::diabloti:

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][B]Streszczenie:[/B]
24.03. Nocna zmiana [B]Szarotka, Ingrid, Lu_Gosiak [/B]wzorcowo Gapcia pilnowały, nawet żadna do siebie nie gadała. Raniutko była ka(Wunia), ale Cioteńki dopiero w południe jakoś złazić się zaczęły. Dzień był nadzwyczaj spokojny, senny, wielotematyczny, było o żabach, komarach, bokserach, fasoli, środkach ostrożności i uzależnieniach. A na wieczór omawiane było „ABC swatki” czyli jak zostać świekrą przez forum dogo. Przekazuję Gapcia nocnej zmianie. [/FONT]

Posted

Bylam wczesniej ale nie bylo streszczenia to sie nie pchalam.
Podpis mi przed chwila usuneli, niby ze za duzo banerkow mialam.
Udalo mi sie wstawic trzy, ciekawe czy zostana ?
Mizianka i buziaki dla Niuniusia :) :) :)