Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Maks wczoraj odszedł za TM:-(

W sobotę po pracy pojechałam do niego,nie miał kataru,ale wyglądał źle,miał żółte dziąsła,był apatyczny,ponoć nic tego dnia nie zjadł a w brzuchu miał jakby balon z wodą:-(.Zadzwoniłam do mamy,bo jest jedyną osobą,która nie ma kotów i która mogła go przetrzymać,rano w niedzielę koleżanka miała z nim jechać do dobrego weta w Olsztynie.....Maks odszedł w domu mojej mamy nad ranem....zasnął:-(

Proszę o wycofanie ogłoszeń.

Biedaczek [']

Może nie warto wycofywać ogłoszeń? Zawsze znajdzie się jakaś ruda bida...

Posted

Biedny kocurek :placz:
Obstawiam FIP-a, z tego co tu wyczytałam, to objawy się zgadzają.

jagienka42 napisał(a):
Witajcie ,ja mam pewny i sprawdzony domek w chrzanowie który poszukuje rudego , młodego kocurka, mogą go też odebrać z mojego domu w Krakowie.

Jagienko, a może skontaktujesz się z chrzanowskiego Anią z Pro Animals, one mają jakieś rozeznanie jakie zwierzaki na tym terenie poszukują domów. Może kotek jest gdzieś blisko? :)
Kontakt do Ani: 0 692-056-304

http://proanimals.org/

Posted

ladySwallow napisał(a):
Biedaczek [']

Może nie warto wycofywać ogłoszeń? Zawsze znajdzie się jakaś ruda bida...

W sumie to masz rację,na osiedlu mojej mamy jest podobno 6 mies.rudo-biały kotek,postaram się cyknąć mu fotkę i może jemu uda się pomóc.

Weterynarz z którym kontaktowała się znajoma przez telefon też powiedział,że najprawdopodobniej był to FIP.Ja nie znam się w ogóle na kocich chorobach i nie miałam pojęcia,że tak to może się skończyć,bardzo mi żal Maksia
  • :-(

• Posted

MARCHEWA napisał(a):
    W sumie to masz rację,na osiedlu mojej mamy jest podobno 6 mies.rudo-biały kotek,postaram się cyknąć mu fotkę i może jemu uda się pomóc.

Weterynarz z którym kontaktowała się znajoma przez telefon też powiedział,że najprawdopodobniej był to FIP.Ja nie znam się w ogóle na kocich chorobach i nie miałam pojęcia,że tak to może się skończyć,bardzo mi żal Maksia
  • :-(

• Myślę, że trzeba dać szansę innym kociakom, skoro ogłoszenia już są - a te domki, co się zgłosiły, to złe?