LadyS Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 MARCHEWA napisał(a):Maks wczoraj odszedł za TM:-( W sobotę po pracy pojechałam do niego,nie miał kataru,ale wyglądał źle,miał żółte dziąsła,był apatyczny,ponoć nic tego dnia nie zjadł a w brzuchu miał jakby balon z wodą:-(.Zadzwoniłam do mamy,bo jest jedyną osobą,która nie ma kotów i która mogła go przetrzymać,rano w niedzielę koleżanka miała z nim jechać do dobrego weta w Olsztynie.....Maks odszedł w domu mojej mamy nad ranem....zasnął:-( Proszę o wycofanie ogłoszeń. Biedaczek ['] Może nie warto wycofywać ogłoszeń? Zawsze znajdzie się jakaś ruda bida... Quote
Kinya Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Biedny kocurek :placz: Obstawiam FIP-a, z tego co tu wyczytałam, to objawy się zgadzają. jagienka42 napisał(a):Witajcie ,ja mam pewny i sprawdzony domek w chrzanowie który poszukuje rudego , młodego kocurka, mogą go też odebrać z mojego domu w Krakowie. Jagienko, a może skontaktujesz się z chrzanowskiego Anią z Pro Animals, one mają jakieś rozeznanie jakie zwierzaki na tym terenie poszukują domów. Może kotek jest gdzieś blisko? :) Kontakt do Ani: 0 692-056-304 http://proanimals.org/ Quote
MARCHEWA Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 ladySwallow napisał(a):Biedaczek ['] Może nie warto wycofywać ogłoszeń? Zawsze znajdzie się jakaś ruda bida... W sumie to masz rację,na osiedlu mojej mamy jest podobno 6 mies.rudo-biały kotek,postaram się cyknąć mu fotkę i może jemu uda się pomóc. Weterynarz z którym kontaktowała się znajoma przez telefon też powiedział,że najprawdopodobniej był to FIP.Ja nie znam się w ogóle na kocich chorobach i nie miałam pojęcia,że tak to może się skończyć,bardzo mi żal Maksia :-( Quote
LadyS Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 MARCHEWA napisał(a):W sumie to masz rację,na osiedlu mojej mamy jest podobno 6 mies.rudo-biały kotek,postaram się cyknąć mu fotkę i może jemu uda się pomóc. Weterynarz z którym kontaktowała się znajoma przez telefon też powiedział,że najprawdopodobniej był to FIP.Ja nie znam się w ogóle na kocich chorobach i nie miałam pojęcia,że tak to może się skończyć,bardzo mi żal Maksia :-( Myślę, że trzeba dać szansę innym kociakom, skoro ogłoszenia już są - a te domki, co się zgłosiły, to złe? Quote
kinia098 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ż...ż... że co?! Maksio za TM ????????????!!!!!! Nie :( On był taki piękny. Od razu wpadł mi w oko :( Maksiu [*] Quote
Recommended Posts