Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie, był jeden - wydawało się wspaniały domek - dobrze, że zwlekałam, bo państwo chcieli natychmiast, a jak odmówiłam i napisałam, że mogę przyjechać po dwóch dniach, to pani w emailu napisała, że nie przyjadą i że "mam wydać innym chętnym", zapytałam, czy rezygnuje. Odpisała, że po przemysleniu jednak tak, bo psina musiałaby zostawać 8 godzin, a za mała, żeby móc zostawać w ogrodzie. Napisała też, że weźmie szczeniaka na wiosnę, jak się cieplej zrobi. Przedtem mowa była, że domowy pupil i towarzysz dla dzieci i że ma doświadczenie z psami, a taką małą psinę na dworze chciała trzymać... ech...

Posted

napisałam jej, że takie maluchy z krótką sierścią zupełnie się nie nadają na podwórko...
zła chyba nie jest, ale bez wyobraźni na pewno...
a maluchy w swoich domkach czują się dobrze!

Posted

Odwieźliśmy Promila do domku w Reptach Śląskich. Dom, ogród, malutka dwuletnia dziewczynka i koty. Wizyta przedadopcyjna i reszta wypadły dobrze.

Być może domek znajdzie jutro jeden z piesków pozostałych, pani byłaby moją sąsiadką, bo mieszka 2 ulice dalej... kciuki potrzebne~!