Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadłam na pomysł, że chętnie podejmę się robienia sesji zdjęciowych psom do adopcji przebywającym w DT, hotelikach, lecznicach czy u właścicieli na terenie Poznania. Na terenie Poznania bo nie jestem zmotoryzowana i tylko komunikacją miejską się poruszam.
Uważam, że dobre zdjęcia psa to już połowa sukcesu w ogłaszaniu.
Zdjęcia oczywiście robiłabym za darmo!

Przykładowe zdjęcie (na nim Bianca z mojego podpisu)

Moja strona na której są fotografie psów schroniskowych: www.psiswiat.getphoto.pl

Posted

Super pomysł :) A czy np. wchodziłaby w grę sesja zdjęciowa z opcją dowozu "fotografa" z i do Poznania:eviltong:?
Już mówię o co chodzi- jesteśmy w Zielątkowie pod Poznaniem i tam mamy psiaki. Oczywiście mają porobione foty i są ogłaszane- ale tak jak mówisz- dobre zdjęcia to połowa sukcesu. A dobrych i jednocześnie aktualnych nie mają :(. Szczególnie nasza Tarta, która jest "szybką" dziewczyną i bardzo trudno jest jej zrobić dobrą fotkę.
Link do Tarty
Link do Atosa

Hmm?

Posted

Paulina rewelacyjny pomysł! :) Mam nadzieję, że Supergoga zauważy ten temat, bo fundacyjnym psiakom z DT jak najbardziej przydałyby się takie profesjonalne, piękne zdjęcia :)

Posted

Paulina87 napisał(a):
Nie ma problemu, jak ktoś mnie zabierze z Poznania i odwiezie.

Oczywiście :) Podaj proszę jakiś tel. do siebie, dogramy szczegóły spotkania :)

• 3 weeks later...