Paulina87 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wpadłam na pomysł, że chętnie podejmę się robienia sesji zdjęciowych psom do adopcji przebywającym w DT, hotelikach, lecznicach czy u właścicieli na terenie Poznania. Na terenie Poznania bo nie jestem zmotoryzowana i tylko komunikacją miejską się poruszam. Uważam, że dobre zdjęcia psa to już połowa sukcesu w ogłaszaniu. Zdjęcia oczywiście robiłabym za darmo! Przykładowe zdjęcie (na nim Bianca z mojego podpisu) Moja strona na której są fotografie psów schroniskowych: www.psiswiat.getphoto.pl Quote
Paulina87 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Podniosę! Może komuś moja oferta pomoże. Quote
Kacedy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Super pomysł :) A czy np. wchodziłaby w grę sesja zdjęciowa z opcją dowozu "fotografa" z i do Poznania:eviltong:? Już mówię o co chodzi- jesteśmy w Zielątkowie pod Poznaniem i tam mamy psiaki. Oczywiście mają porobione foty i są ogłaszane- ale tak jak mówisz- dobre zdjęcia to połowa sukcesu. A dobrych i jednocześnie aktualnych nie mają :(. Szczególnie nasza Tarta, która jest "szybką" dziewczyną i bardzo trudno jest jej zrobić dobrą fotkę. Link do Tarty Link do Atosa Hmm? Quote
Paulina87 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Nie ma problemu, jak ktoś mnie zabierze z Poznania i odwiezie. Quote
Lilmo Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Paulina rewelacyjny pomysł! :) Mam nadzieję, że Supergoga zauważy ten temat, bo fundacyjnym psiakom z DT jak najbardziej przydałyby się takie profesjonalne, piękne zdjęcia :) Quote
Kacedy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Paulina87 napisał(a):Nie ma problemu, jak ktoś mnie zabierze z Poznania i odwiezie. Oczywiście :) Podaj proszę jakiś tel. do siebie, dogramy szczegóły spotkania :) Quote
Marylin Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Świetny pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paulina87 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Żaden poznański tymczasowicz nie potrzebuje nowych zdjęć? Quote
Recommended Posts