Neigh Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=947598821 Kociamber na allegro.. Quote
karrot Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Cudny jest. Wrzucę go na bloga. Może ktoś się odezwie... Quote
Neigh Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Wielkie dzięki - wczoraj odezwała sie dziewczyna, która szuka "prezentu dla Babci". Babcia nic nie wie bo to ma być niespodzianka. I była w szoku kiedy powiedziałam, ze ja nie wydaje kotów bez sprawdzenia domu - a jak to zrobić, jeśli przyszły właściciel nic o kocie nie wie...... Zresztą Starszym Osobom oddaję zwierzaka tylko po deklaracjach rodziny, ze się w razie choroby czy innych problemów zajmą. Schroniska są pełne starych zwierzaków po stracie właścicieli..... Przykład Luśka.... Quote
Ewa Marta Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja mam taką sytuacje w bliskim otoczeniu... Wnuczka sprezentowala Babci na gwiazdkę kotka. Babcia byla bardzo szczęśliwa, ale niestety zmarła w lipcu ubiegłego roku. Kociak zostal z Dziadkiem, który go nie chce i w zasadzie zajmuje się nim na siłę:-( Takie prezenty trzeba mocno przemysleć... Neigh, wrzucam Ci link do bazarku ogłoszeniowego. http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 Quote
Neigh Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No to odnowiłam chłopakowi allegro. Wszyscy się zachwycają.........a domu jak nie było tak nie ma. Quote
Neigh Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Musze odnowic zapomniany temat. Cynamon - jak domu nie mial tak nie ma........ale sytuacja sie pogorszyla. Kotow przybylo....... a strych na ktorym mieszka......hmmm jak to nazwac zmniejszyl sie drastycznie. Po powidziach nie wytrzymal dach. Dom jest przebudowywany, a kotom przestrzen mieszkalna zmniejszyla sie bardzo. Do tego przybyly dwa koty po wypadkach.........No dramat moi mili dramat. Chocby tymczas PILNIE potrzebny Quote
Neigh Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Sama do siebie pogadam - noo cudowanie po prostu. Zrobilam mu znow allegro, oglosilam na morusku i chyba zaloze watek na miau..........tyle ze zdjec jelopa wstawiac nie umiem......ale sie chyba w akcie rozpaczy nauczyc bede musiala..... Quote
Tora&Faro Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Rzeczywiście pusto tu.....a są może jakieś aktualne fotki kociaka? Quote
Neigh Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Gosia - awykonalne........Chyba ze ktoś ma ochotę biegać po strychu z latarką w jednej rece i aparatem w drugiej. Wyniesc kota na zewnatrz nie ma jak....bo wszedzie psy.... Bez dt to ogólnie bez szans..... Quote
Tora&Faro Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Neigh napisał(a):Gosia - awykonalne........Chyba ze ktoś ma ochotę biegać po strychu z latarką w jednej rece i aparatem w drugiej. Wyniesc kota na zewnatrz nie ma jak....bo wszedzie psy.... Bez dt to ogólnie bez szans..... Nie szkodzi...można spokojnie wykorzystać te które są... Na początek wrzucę chłopaka na cefeanimal, moruska, gumtree i przygarnij zwierzaka....zobaczymy jaki będzie efekt:) Edit. wrzuciłam:) mam nadzieję że numer tel który mam do Ciebie jest aktualny:) Quote
Neigh Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Aktualny........jak najbardziej. Nic nie mówię, ale moze pojawił się cień szansy.........taka jedna Jagoda uzależniła sie od Cynamonu:-) Quote
Tora&Faro Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Neigh napisał(a):Aktualny........jak najbardziej. Nic nie mówię, ale moze pojawił się cień szansy.........taka jedna Jagoda uzależniła sie od Cynamonu:-) No to nie pozostaje nic innego jak kciuki trzymać;) Quote
Recommended Posts