Porta Nigra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zostałam poproszona o ogłoszenie tej suni, bo niestety musi znaleźć nowy domek. Sunia jest mixem, ale chyba bardzo podobnym do Tollera ? Może wypowiedzą się znawcy tej rasy? Tak wygląda teraz A tak wyglądała jak była całkiem mała: Oto info od dotychczasowych właścicieli: Koka (tak sie wabi, bo miala siostre Kole) urodzila sie w czerwcu 2009r. Jest, jak widac na zdjeciach, kolorystycznie b.podobna do lisa. Ma duzy temperament, lubi sie bawic, lubi dzieci. Wykonuje podstawowe komendy jak podaj lape czy siad. W domu od dawna sie nie zalatwia, a jak chce wyjsc daje znac siadajac pod drzwiami. Bardzo lubi dlugie spacery kiedy moze sie "wyszalec". W domu nie jest ucazliwa. Jada 2 razy dziennie i wlasciwie tylko sucha karme. Jesli chodzi o kontakt to moj nr telefonu to 662-140-131 (Wojtek), a mojej zony Moniki to 692-350-743. Ja obecnie jestem na szkoleniu w Warszawie i do polowy marca moze byc problem z odbieraniem przeze mnie telefonu w godz od 9 do 18. Sa jednak przerwy i na pewno w ich trakcie bede oddzwanial. Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje za pomoc. Więcej zdjęć : http://PortaNigra.fotosik.pl/albumy/733253.html Quote
Porta Nigra Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 podniose, może komuś się spodoba rudasek :-) Quote
kaasik91 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Śliczna sunia:loveu: Mam nadzieje, że szybko znajdzie nowy dom Quote
Porta Nigra Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 może jednak ktoś chciałby małą rudaskę? Quote
marta9494 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Śliczna i podnoszę wątek,cholera,gdyby nie mąż ,to juz by latała u mnie w domu:( Quote
Recommended Posts