Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[img]http://img97.imageshack.us/img97/2267/pic000059vx.jpg[/img]

[B][COLOR="DarkGreen"]No takie dogodne miejsce ma. Nic tylko sie wylegiwać.:p [/COLOR][/B]

Posted

nie wiem czemu ale wiekszosc ludzi mysli ze to suczka bo ma taki pyszczek... przeciez widac ze jest facet z krwi i kosci :evil_lol:

no nawet zaczol mnie brobnic w lany poniedzialek ruszyl do mnie koles z woda a Grot co zrobol ??
... uzar go w dupsko :mad:

Posted

[quote name='keleris']nie wiem czemu ale wiekszosc ludzi mysli ze to suczka bo ma taki pyszczek... przeciez widac ze jest facet z krwi i kosci :evil_lol:

no nawet zaczol mnie brobnic w lany poniedzialek ruszyl do mnie koles z woda a Grot co zrobol ??
... uzar go w dupsko :mad:[/quote]
Mądry piesio:evil_lol: :evil_lol:
Ja tam od razu zauważyłam, że to prawdziwy facet :D:D

Posted

[quote name='keleris']no no facet jak sie patrzy hehehe i ponoc jest duzy jak na swoj wiek :D a przy doroslych bokserach wydaje sie malutki[/quote]
hehe a ile ma w klebie?? maly si ewydaje bo nie jest rozbudowany :) zobaczesz za rok :D

Posted

[quote name='keleris']no jak na chwile obecna ma 53 cm[/quote]
łeee to chyb anie jest az taki wielki jak na psa w tym wieku :) moja Tigra dlugo stala w miejscu potem urosla a teraz znowu stoi w miejscu :roll:

Posted

ooo kolejny zoltek ma swoja galerie :D

Superasny szczenior.

[QUOTE]nie wiem czemu ale wiekszosc ludzi mysli ze to suczka [/QUOTE]

Pociesze Cie, ze do mojego psa przez jakis czas tez byly takie komentarze :shake: . Wkurzalo mnie to okropnie. hehehe

Pozdrawiamy:evil_lol:

Posted

[quote name='niki_ill']ooo kolejny zoltek ma swoja galerie :D

Superasny szczenior.

Pociesze Cie, ze do mojego psa przez jakis czas tez byly takie komentarze :shake: . Wkurzalo mnie to okropnie. hehehe

Pozdrawiamy:evil_lol:[/quote]
hahaha a Tigra ostatnio jest pieskiem dla wszytskich :lol: a chwilke pozniej oo to jednak suczka o jaka slicznaaa:loveu: hahaha

Posted

ja juz nie wiem czy Tigra stoi w miejscu czy nie:evil_lol: za czesto ja widze:lol:
ja jestem pewna za Tigrusia bedzie malutka:razz: jakies takieś przeczucie mam :evil_lol:

Posted

:p no Grot zwany przez niektorych Groteska bedzie sporym psiakiem wazy juz 20 kg teraz w piatek jedziemy na weekend majowy wiec porobi mu sie fotki i sie wlepi bo jakos tak nawet nie ma czasu zeby fotki szczelac a on rosnie w oczach :loveu:

Posted

[quote name='keleris']:p no Grot zwany przez niektorych Groteska bedzie sporym psiakiem wazy juz 20 kg teraz w piatek jedziemy na weekend majowy wiec porobi mu sie fotki i sie wlepi bo jakos tak nawet nie ma czasu zeby fotki szczelac a on rosnie w oczach :loveu:[/quote]
hehe jezu moja tez juz chyb abedzie miala tyle:lol: cos jej dzwigac juz nie moge:lol: musze ja zwazyc:evil_lol:
no to czekamy n afoteczki :D nasze tez beda w weekend majowy :) wiec serdecznie zapraszamy :) pozdrowionka :p

• 2 weeks later...
Posted

no coz moje cudenko rosnie i rosnie a mi sie popsol aparat :( poza tym zaczynaja sie akcje z trzecia pwieka ale jak narazie tylko kropelki i mam nadzieje ze nie bedzie trzeba tego usowac operacyjnie

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='keleris']dawno mnie tu nie buylo i galeria jest troche zaniedbana ale postaram sie to jak najszybciej nadrobic
:cool3:[/quote]:mad::mad::mad:[I]no no jak można tak zaniedbać boxiową galerię ;)[/I]

Posted

[CENTER][IMG]http://img483.imageshack.us/img483/8626/trawka9dz.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7356/p10000211ai.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

no tak yorczek władował sie na kolanka taki mini mini piecholek ;)

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7356/p10000211ai.jpg[/IMG]

a ja myślałam że to tylko mój pies myśli ze jest leciutkim yorczeńkiem :shake: :lol: :lol: :lol: