Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Ja nie wiem, zobacza butelke i zaraz rozpiłas???:shake:
W sumie lepiej niż rozćpałaś:evil_lol:

Asiu bardzo proszę o sms z Twoim adresem na moją kom. bo chce wysyłać kartki a zapomniałam notesu z adresami, tak samo proszę o to Anię lub Karę!!!!!!

• 4 weeks later...
Posted

Siemanko wszystkim chciałam was poinformować że wczoraj poszły kartki do was. W Holandii nie ma źle ale ja chcę do mojego Baksika, tydzień temu rodzice zabrali go do fryzjera i wygląda w miarę więc jest ok

Pozdrowienia i buziaki dla was wszystkich i waszych czterołapnych :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zaba14']Pati rozpilas sie... :crazyeye::crazyeye: na nk cala prawda :D[/quote]

Czekolada z rumem, z advokatem, z wódką... :roll: sama rozkosz :evil_lol:

pozdrawiamy

Posted

Pati bardzo dziekujemy za karteczke :)

ninusia za ok 1,5 tyg sie rozsypie:) jak sobie radzisz? pomysl ze to juz niedlugo, a ja licze ze zaraz jak wrocisz to wpadniesz wycallowac nasza bande :diabloti:

Posted

Ciotka pytosz a wisz

Wiadomo że obowiązkowo u was będę:)

A trzymam się nie najgorzej dziękuję, ostatnio miałam jakieś przypływy euforii ale już mi niestety przeszło

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

hej wszystkim
ja od soboty już w Polsce, no i mam już problem, możecie mnie doinformować jak się zmienia teraz podpis na dogomanii, bo ja nie mam tej opcji nigdzie :shake:

Posted

Witam wszystkich

Po 1 ta Holenderska rzeczyistość jest bardziej szara od naszej :P

Po 2 Dogom ania się pozmieniała i strasznie mnie wkurza do tego nie mogę używać szybkiej odpowiedzi

Po 3 Asiu dawaj do Zabrza to się wyściskamy:)