Patikujek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 A niech wykorzysta to w końcu będę mieć darmową opiekę dentystyczną i nie będę bankrutować na stomatologa:evil_lol: Quote
Pianka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 akurat..... za słowne pogrózki dostaje sie mandat, a nie idzie się do paki:eviltong: Nic sie nie znasz:eviltong: Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ale ja nie zapłacę to mnie wsadzą, albo co najwyżej każą odpracować, chetnie się zgłoszę do schroniska na odpracowanie mandatu:loveu: Quote
Pianka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jasne, tobie każą pracowac, ale jako sprzątaczka śmietników:diabloti::evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 to powiem że mam uczulenie na odpadki:evil_lol i załatwię sobie fałszywy papierek na to:PP Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ale jak mnie do schroniska przydzielą to im nie bedę zaświadczenia pokazywać Quote
Pianka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ale oni najpierw przydzielą cie do śmietnika, wiec jak pokażesz zaświadczenie to już przepadnie. Pójdziesz do kanałów robić:evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ale w kanałach też są dopadki jak pokaże im takie zaświadczenie to do więzienia mnie wsadzą ale dość o mnie trzeba pomyśleć lepiej o unicestwieniu Mysi:) Quote
Pianka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 W więzieniu też sa odpadki:diabloti: No nic pozostaje tylko krzesło elektryczne:evil_lol: Co do Mysi, lepiej jej nie uprzedzać co mamy zamiar zrobić:eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Patikujek napisał(a):Ale ja nie zapłacę to mnie wsadzą, albo co najwyżej każą odpracować, chetnie się zgłoszę do schroniska na odpracowanie mandatu:loveu: aktualnie nie przyjmujemy nikogo nowego do odrabiania, a kobiet to już zupełnie :eviltong::diabloti: Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Też prawda trzeba będzie na pw rozmawiać Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Hejka Jeju ile tu slicznych fotek, nie wiem, ktore zacytowac, bo bardzo duzo mis ie podoba Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 To lepiej nie cytuj bo byś musiała chyba wszystkie:evil_lol: skoro tyle ci się podoba:) A teraz kilka schroniskowych ze wczoraj Darwinek Quote
Recommended Posts