Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tylko mam nadzieję, że Negro jej nie będzie podgryzał, bo teraz ma chroniące ją futro, a potem??kiedy będzie strzyżenie??bo mogę podjechać i zrobić zdjęcia przed i po, i kaskę na strzyenie ze skarpety dac

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Załatwiłam strzyżenie i kąpiel na dziś!Mamanabank juz jest w drodze do schroniska po Laseczkę o 12 00 kąpiel.Może zjawi się Figa i będzie sesja zdjęciowa.Laseczka nareszcie zostanie pozbawiona tego okropnego futra i wykąpana.Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała po kąpieli!

Posted

[quote name='Figafiga']tylko mam nadzieję, że Negro jej nie będzie podgryzał, bo teraz ma chroniące ją futro, a potem??[/QUOTE]

Słuszna uwaga!!!

[quote name='Romka']Załatwiłam strzyżenie i kąpiel na dziś!Mamanabank juz jest w drodze do schroniska po Laseczkę o 12 00 kąpiel.Może zjawi się Figa i będzie sesja zdjęciowa.Laseczka nareszcie zostanie pozbawiona tego okropnego futra i wykąpana.Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała po kąpieli![/QUOTE]

Właśnie wróciłam. laska wskoczyła do samochodu, wprost z bramki schroniska, jakby jeździła od zawsze :-)

Pani od strzyżenia była lekko zszokowana na jej widok :-o
Odbiór koło 16.00, odbierze ją organmaster czyli tatanabank :-)
Figa też przyjedzie, zrobić zdjęcia i uszczuplić skarpetę.

Czekamy na efekty :-)

Posted

Świetnie, że Laseczka u fryzjera! Nie mogę się doczekać zdjęć po strzyżeniu!

A tak jeszcze wrócę do tematu Negra: w schronisku jest wolny boks po Kruczku i Łatce, chyba, ze już jest ktoś tam, ale jeśli nie no to można tam kogoś przesadzić, albo Laseczkę i Reksa, albo Negra!

Posted

Ja na jej widok krzyknęłam z wrażenia, no mówię Wam odjazd, z resztą zobaczycie na żywo. Po powrocie do schroniska miałam ją zostawić w kwarantanniku, ale ona wolała iść do siebie. Reks i Negro przywitali ją bardzo przyjaźnie, z ciekawością. Szczególnie Negro był zachwycony, prawda Figa? ;-)

Posted

Ale jest jeszcze taki smutny aspekt, gdy się zostawia Laskę w boksie to tak patrzy w oczy... jakby czuła się oszukana, bardzo to trudne, poza tym ma powiększony węzeł chłonny, wystaje jej taki guzioł, pytałyśmy o to P.wet. i trzeba to obserwować.

Posted

[quote name='mamanabank']Ja na jej widok krzyknęłam z wrażenia, no mówię Wam odjazd, z resztą zobaczycie na żywo. Po powrocie do schroniska miałam ją zostawić w kwarantanniku, ale ona wolała iść do siebie. Reks i Negro przywitali ją bardzo przyjaźnie, z ciekawością. Szczególnie Negro był zachwycony, prawda Figa? ;-)[/QUOTE]
Zadyma jakaś była?Bo Negro z tym emotikonem coś mi żle pachnie!

Posted

[quote name='Romka']O rany teraz dopiero widać ten guzioł po obcięciu kudłów.Ciekawe co to może być nic nie wspomniała p.doktor?[/QUOTE]

Mam nadzieję, że to nie jest nic groźnego!

Posted

[quote name='Romka']Zadyma jakaś była?Bo Negro z tym emotikonem coś mi żle pachnie![/QUOTE]

Nie, że tak powiem Negro "wziął się do rzeczy" i zapragnął mieć z Laską szczeniaki. Być może było to na tle dominacyjnym, taki sygnał dla Reksa: "Ta laska jest moja."

Posted

równiez czekam na foteczki :) a Negro po kastracji może by się wyciszył:) jestem za ciachaniem psich jajeczek :P moj ma ciachnięte i jest o wiele spokojniejszy niż był:D

Posted

Dziewczyny spokojnie!!!zdjęcia będą, ale za chwilkę. Jak wróciłam, to zabrałam się za przygotowywanie do ginekologa, bo miałam wizytę na 19.20, a potem nie miałam głowy do tego. Zaraz zaczynam obrabiać, hostować i wstawiać.