Figafiga Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 tylko mam nadzieję, że Negro jej nie będzie podgryzał, bo teraz ma chroniące ją futro, a potem??kiedy będzie strzyżenie??bo mogę podjechać i zrobić zdjęcia przed i po, i kaskę na strzyenie ze skarpety dac Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Załatwiłam strzyżenie i kąpiel na dziś!Mamanabank juz jest w drodze do schroniska po Laseczkę o 12 00 kąpiel.Może zjawi się Figa i będzie sesja zdjęciowa.Laseczka nareszcie zostanie pozbawiona tego okropnego futra i wykąpana.Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała po kąpieli! Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Figafiga']tylko mam nadzieję, że Negro jej nie będzie podgryzał, bo teraz ma chroniące ją futro, a potem??[/QUOTE] Słuszna uwaga!!! [quote name='Romka']Załatwiłam strzyżenie i kąpiel na dziś!Mamanabank juz jest w drodze do schroniska po Laseczkę o 12 00 kąpiel.Może zjawi się Figa i będzie sesja zdjęciowa.Laseczka nareszcie zostanie pozbawiona tego okropnego futra i wykąpana.Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała po kąpieli![/QUOTE] Właśnie wróciłam. laska wskoczyła do samochodu, wprost z bramki schroniska, jakby jeździła od zawsze :-) Pani od strzyżenia była lekko zszokowana na jej widok :-o Odbiór koło 16.00, odbierze ją organmaster czyli tatanabank :-) Figa też przyjedzie, zrobić zdjęcia i uszczuplić skarpetę. Czekamy na efekty :-) Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Jak powiedziałam spróbuje podziałac nad zmiana psiaków w boksach.Musimy uwolnic tez od ataków Reksa. Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Napisz coś Mamanabank!czy Laseczka bała sie wyjazdu poza schronisko? Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ale jesteś szybka, zareagowałaś nim zdążyłam uzupełnić post powyżej :-) Czytaj :-) Quote
Paula03 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Świetnie, że Laseczka u fryzjera! Nie mogę się doczekać zdjęć po strzyżeniu! A tak jeszcze wrócę do tematu Negra: w schronisku jest wolny boks po Kruczku i Łatce, chyba, ze już jest ktoś tam, ale jeśli nie no to można tam kogoś przesadzić, albo Laseczkę i Reksa, albo Negra! Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Laseczka juz po kapieli.Zapłaciłyśmy 60 zł!Zdjęcia pewnie będą wieczorem!Bardzo jestem ciekawa jak wyglada! Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Paula dobry pomysł,spróbuje jutro powiedziec o tym p.Markowi! Quote
kajkoowa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bardzo jestem ciekawa nowego image Laseczki :) Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Słuchajcie, Laska wygląda odjazdowo!!! Zdjęcia robiła Figa i pewnie niebawem je wstawi :-) Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Figa gdzie jesteś wstawiaj WSZYSCY CZEKAMY! Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja na jej widok krzyknęłam z wrażenia, no mówię Wam odjazd, z resztą zobaczycie na żywo. Po powrocie do schroniska miałam ją zostawić w kwarantanniku, ale ona wolała iść do siebie. Reks i Negro przywitali ją bardzo przyjaźnie, z ciekawością. Szczególnie Negro był zachwycony, prawda Figa? ;-) Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ale jest jeszcze taki smutny aspekt, gdy się zostawia Laskę w boksie to tak patrzy w oczy... jakby czuła się oszukana, bardzo to trudne, poza tym ma powiększony węzeł chłonny, wystaje jej taki guzioł, pytałyśmy o to P.wet. i trzeba to obserwować. Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 O rany teraz dopiero widać ten guzioł po obcięciu kudłów.Ciekawe co to może być nic nie wspomniała p.doktor? Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='mamanabank']Ja na jej widok krzyknęłam z wrażenia, no mówię Wam odjazd, z resztą zobaczycie na żywo. Po powrocie do schroniska miałam ją zostawić w kwarantanniku, ale ona wolała iść do siebie. Reks i Negro przywitali ją bardzo przyjaźnie, z ciekawością. Szczególnie Negro był zachwycony, prawda Figa? ;-)[/QUOTE] Zadyma jakaś była?Bo Negro z tym emotikonem coś mi żle pachnie! Quote
Paula03 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Romka']O rany teraz dopiero widać ten guzioł po obcięciu kudłów.Ciekawe co to może być nic nie wspomniała p.doktor?[/QUOTE] Mam nadzieję, że to nie jest nic groźnego! Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Romka']Zadyma jakaś była?Bo Negro z tym emotikonem coś mi żle pachnie![/QUOTE] Nie, że tak powiem Negro "wziął się do rzeczy" i zapragnął mieć z Laską szczeniaki. Być może było to na tle dominacyjnym, taki sygnał dla Reksa: "Ta laska jest moja." Quote
Romka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Ona nie jest wysterylizowana !A może ona ma cieczkę?O rany to by dopiero było !A co na to Laseczka? Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 powiedziała mu, żeby się opanował. Dobrze byłoby, żeby Negro poleciał na kastrację. Quote
argusiowa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 równiez czekam na foteczki :) a Negro po kastracji może by się wyciszył:) jestem za ciachaniem psich jajeczek :P moj ma ciachnięte i jest o wiele spokojniejszy niż był:D Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dziewczyny spokojnie!!!zdjęcia będą, ale za chwilkę. Jak wróciłam, to zabrałam się za przygotowywanie do ginekologa, bo miałam wizytę na 19.20, a potem nie miałam głowy do tego. Zaraz zaczynam obrabiać, hostować i wstawiać. Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) Piękna LASKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited February 26, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) ............ Edited February 26, 2012 by Figafiga Quote
Recommended Posts