Jump to content
Dogomania

LASKA - starsza urocza panna do wzięcia...ODESZŁA ZA TĘCZOWY MOST...

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest naprawdę pięknym psem!Dziś nie wyszła i stała cały czas w boksie patrząc na to co robimy i prosiła wzrokiem ,zeby ja wziąć na spacer.I szczekała "zauważ mnie"!

Posted

przydałyby się jakieś fajne fotki, nie chciałabym nikogo urazić ale z tymi co są kariery Laseczka na allegro nie zrobi :( pozostała trójka na allegro ma całkiem fajną oglądalność ale Laseczka niestety daleko w tyle...kobitki poproszę o fajne fotki :)

Posted

Reks z Laseczka mają wprawdzie większy wybieg ale Negro w boksie jako dominującego.Grazynka chciała go dzis przenieśc do innego boksu ale Negro boi sie ludzi i skład boksu pozostał bez zmian.Negra jest grozny, boją się nawet pracownicy schroniska!Jest to agresja lękowa.Mam nadzieję,ze Reks i Negro nie będa sie gryżć bo znów będzie jakies nieszczęście!Laseczka była czesana przez Mamanabank ale jak mi powiedziała nie bardzo jej się to podobało.Ma bardzo skołtuniona sierść i najlepiej byłoby ostrzyc jej sierść do skóry bo rozczesywanie nic nie da!

Posted

Jak trzeba ją tak ostrzyc, to trzeba!

A ja mam nadzieję, że oni się polubią lub chociaż Negro będzie gdzieś przeniesiony, bo jak zaatakował Laseczkę to zrobiło się nieciekawie!