Romka Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Romka']Bardzo prosimy o 50zł deklaracji stałych.Koszt hoteliku od maja 2012zł to 350zł.Brakuje 50zł.:lol:[/QUOTE] W poszukiwaniu sponsorów zwróciłam się do 2 członków Zarządu Łowickiego Towarzystwa Przyjaciół Zwierząt z prośbą o dofinansowanie brakujących 50 zł.Czekam na informację... Quote
Romka Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Beta ata,wyczyść skrzynkę,chcę wysłać do Ciebie PW. Quote
Romka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 W dniu 4.o2 przekazano do hoteliku worek karmy Purina (Tesco)Adult Lamb w ilości 10 kg W dniu 17.02 przekazano do hoteliku 18, 4 kg karmy suchej plus 9 puszek mięsnych. Kopiuję z wątku skarbonki psiaków łowickich post:134 oraz post 143:lol: Quote
UMilki Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Laseczka piękne, gęste futro ma, a tu wiosna w budki puka. Teraz szczota pójdzie w ruch i z futra wyjdzie puch, uch... ;) Quote
Olivin Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='UMilki']Laseczka piękne, gęste futro ma, a tu wiosna w budki puka. Teraz szczota pójdzie w ruch i z futra wyjdzie puch, uch... ;)[/QUOTE] noooo... wiosna nadchodzi i poezję płodzi...:lol: Quote
Romka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Dziś wraz z Olivin odwiedziłyśmy hotelik UMilki.Były spacerki i zdjęcia: Quote
Romka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 ...i pieszczotki: ...i bieganie: ...i zadowolony pychol: Quote
Romka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 A tak Antoś i Laseczka wracali ze spacerku: a na spacerku było tak: Quote
Romka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Było też tak: ...i tak: Jednym słowem to był udany spacerek,choć wiało jak licho...:lol: Quote
UBOCZE Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Laseczka to chodząca terapia optymizmu!!!!:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Tak Ubocze,żeby tak jeszcze ktoś chciał dać jej domek... Quote
Donata Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Romka']W poszukiwaniu sponsorów zwróciłam się do 2 członków Zarządu Łowickiego Towarzystwa Przyjaciół Zwierząt z prośbą o dofinansowanie brakujących 50 zł.Czekam na informację... Chyba do mnie i do Tomka a tak na przyszłośc Łowickie Towarzystwo ma bardzo duże potrzeby finansowe związane ze swoimi podopiecznymi a jest ich naprawdę wiele, tak że na pomoc finansową dla psiaków hotelikowych nie powinnas liczyć bo psiaki będące pod opieką ŁTPZ są w trudniejszej sytuacji. Natomiast ja załatwiłam już sponsorów na brakującą kwotę deklaracji stałych. Mamy je wszystkie a więc na całe 350,- zł. Quote
Romka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Super,że już mamy całość deklaracji.:lol: Wydawało mi się,że wszystkie psiaki są nasze...czy cele statutowe Towarzystwa dzielą psiaki na te które są pod opieką Towarzystwa i pozostałe?:lol: Quote
Olivin Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Lasia, czy ty opiekujesz się trochę swoim sąsiadem:loveu: ? Quote
Donata Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Romka']Super,że już mamy całość deklaracji.:lol: Wydawało mi się,że wszystkie psiaki są nasze...czy cele statutowe Towarzystwa dzielą psiaki na te które są pod opieką Towarzystwa i pozostałe?:lol:[/QUOTE] Byłaś czlonkiem Emira to powinnaś wiedzieć; dla mnie szkoda czasu na polemikę z Tobą na forum. A jakie mamy pod opieką to dowiesz sie na naszych forach; mamy już teraz około 20 psów z "pseudochodowli" z podłowickich miejscowości, którym póki co należy zapewnić pokarm i nowych właścicieli. Szkoda że twoje spojrzenie na sprawę psiaków kończy się na psiakach hotelikowych. Ale cóz każdy ma prawo myśleć i patrzeć; jedni mają szersze horyzonty myślowe inni nie. Quote
Donata Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 W skarbonce Laski zanotowano nowe wpływy : Jola z Łowicza 100,- zl i Ja 90,- zł jako deklaracje stałe. Brak jest natomiast wpływu deklaracji od Edyty J. z Łowicza. Romka czy możesz przypomnieć Pani, z góry dziękuję za pomoc. Poza tym Romko, czas aby wydać ( względnie rozpisać) karmę która jest na Skarbonce Laski. Quote
Donata Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Romka']Wydawało mi się,że wszystkie psiaki są nasze...czy cele statutowe Towarzystwa dzielą psiaki na te które są pod opieką Towarzystwa i pozostałe?:lol:[/QUOTE] Proszę sobie przeczytać jakikolwiek statut organizacji prozwierzęcej to będziesz wiedziała; szkoda że nigdy nie przyszłaś na żadne zebranie Towarzystwa ( choc byłaś zapraszana) , nie byłaś obecna jako jedyna z osób zaproszonych przez Burmistrza w dniu 7.02.2012 na zebraniu osób czynnie zaangażowanych w sprawy zwierzęce. Unikasz spotkań aby na żywo przy stole z ludżmi porozmawiać za to na forum internetowym czujesz się jak ryba w wodzie. Ciągle tylko tykasz naszej organizacji , czyżby to wychodziły kompleksy że zostałaś członkostwa w innej organizacji pozbawiona?. Zatem podkreślam, nie życzę sobie ciągłego adresowania uwag pod moim adresem, wysyłania do mnie niestosownych emaili , informowania o tym całego forum i informowania że czekasz na dofinansowanie z Towarzystwa. Pisząc te wszystkie błazeństwa po prostu Romka się kompromitujesz. Jeśli będziesz miała jakąs sprawę do mnie związaną z psiakami hotelikowymi proszę pisać na moje PW. Quote
Romka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Brak jest natomiast wpływu deklaracji od Edyty J. z Łowicza. Romka czy możesz przypomnieć Pani, z góry dziękuję za pomoc. Poza tym Romko, czas aby wydać ( względnie rozpisać) karmę która jest na Skarbonce Laski. Czekamy na wpływ od p.Edyty po jej powrocie z Wietnamu,pewnie zapłaci jak zawsze za 2 miesiące z góry.;):lol: Romka,prowadzenie wątku Donata,prowadzenie skarbonki. Quote
Romka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Donata napisał(a):Proszę sobie przeczytać jakikolwiek statut organizacji prozwierzęcej to będziesz wiedziała; szkoda że nigdy nie przyszłaś na żadne zebranie Towarzystwa ( choc byłaś zapraszana) , nie byłaś obecna jako jedyna z osób zaproszonych przez Burmistrza w dniu 7.02.2012 na zebraniu osób czynnie zaangażowanych w sprawy zwierzęce. Unikasz spotkań aby na żywo przy stole z ludżmi porozmawiać za to na forum internetowym czujesz się jak ryba w wodzie. Ciągle tylko tykasz naszej organizacji , czyżby to wychodziły kompleksy że zostałaś członkostwa w innej organizacji pozbawiona? Zatem podkreślam, nie życzę sobie ciągłego adresowania uwag pod moim adresem, wysyłania do mnie niestosownych emaili , informowania o tym całego forum i informowania że czekasz na dofinansowanie z Towarzystwa. Pisząc te wszystkie błazeństwa po prostu Romka się kompromitujesz. Jeśli będziesz miała jakąs sprawę do mnie związaną z psiakami hotelikowymi proszę pisać na moje PW. Może w tym przypadku wystarczy zamienić moherowy beret na środki poprawiające nastrój?:razz: Quote
Romka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Zgodnie z sugestią UMilki zamówiłam dziś dla Laseczki kropelki przeciwkleszczowe Fiprex XL.Cena 30zł. Quote
Romka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Przekazałam w sobotę: 20 kg karmy Pufi. Ewa,proszę potwierdź na wątku. Quote
Recommended Posts