Figafiga Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Bo ona tak się patrzy prosto w oczy. Uwielbiam normalnie ją!!! Quote
Romka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Moze trzeba ja wrzucic na inne fora ?Figuś znasz sie na tym najlepiej.Moze tam znajdzie ten prawdziwy domek. Quote
Figafiga Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Romcia już dawno jest na stowym niebieskim....od razu ja tam wrzuciłam Quote
Figafiga Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Dziewczyny nasze łowickie prosze o podnoszenie Mai - wszystkie inne psiaki podnosicie - proszę... Quote
Kana Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Tylko bez przesady... nie za fajnie się czyta pól wątku hopania. ;) Quote
Figafiga Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Kana, inne psiaki sa podnoszone nie tylko przez hop hop ;-) Quote
Figafiga Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Maja dziś była na godzinnym spacerze ze mną. Jest bardzo spokojna, na początku zachęcałam ją do zabawy z gryzakiem, pobawiła się, a potem zero reakcji, taka deprecha mała z niej. Natomiast jak widzi psy to się ożywia i nie to, aby je zaatakować tylko poprostu się bawić. Jutro zamierzam pojechać do schronu z moją Negrą i zobaczę jak panny się bawią. Quote
Figafiga Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dziewczyny przed chwilą miałam telefon w sprawie Mai, pan się godzi na wizytę przedadopcyjną, mówi, że ma asta wykastrowanego i tez miał wizytę przedadopcyjną i poszukuję koleżanki dla swojego psa. Pan jest z Katowic, nie mogłam za dużo rzeczy się spytać, bo kierowałam autem, ale ma na emaila mi napisać co i jak. Quote
Kana Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A ten Ast adoptowany? Może powie skąd i może już zarekomendowany Pan by byl. Quote
ms_arwi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Trzymamy kciuki :) Kolezanka dla astka brzmi niezle :) Nie ma to jak dwa astki w domu :D Quote
bahlsa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Figa, tel. z ogłoszeń? Dobrze, że wskoczyłam na poprzednią stronę bo miałam zapytać czy nikt nie dzwonił o Majkę. Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ale świetna wiadomość, no to czekamy na rozwój wydarzeń! Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 O rany ale wieści!Jak ma pierwszego psa z adopcji to faktycznie mozna by zapytać dziewczyny co to za dom!Napisz natychmiast jak bedziesz cos wiedziała! Quote
kajkoowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 I kolejna wspaniała wiadomość na dziś! :loveu::multi: Quote
Figafiga Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 a mi się wydaje, że nie. Szukamy dalej i czekamy na tel. Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No własnie,zawsze jestem wściekła na takich co juz by chcieli mieć psa w domku i roztaczają piekne wizje a potem nagle znikają! Quote
Recommended Posts