Jump to content
Dogomania

Cacib Bitola- Macedonia 4-04 2010+CACIB Serbia +CACIB Bulgaria ( in one weekend)

Recommended Posts

Posted

CACIB Bitola 04-04-2010
Judge list:

Dragan Ristic (SRB) III,IV,X FCI poodle i pug
Trifun Mitrovic (SRB) VI,VII,VIII FCI
Stefan Popov (BG) V,IX FCI i sarplaninac ,doberman,boxer
Slobodan Milosevski (MK) I,II FCI

If is your dog champion in your country with takeing CAC become champion of Macedonia.
The day before is CACIB Dobric-Bulgaria and the day after CACIB Zajecar Serbia ,good opportunity to visit three countries for one weekend.
Online entries can be send on:

http://All4Webs.com/l/j/odmano

More information: [email protected]
fax ++38947 231 613
++389 70 722967

Posted

a ja nie wiem o co biega ;9 JAK ZWYKLE. CZY JEŹDZI sie po roznych miastach? czy w jednym wszytsko, jak dostac te championaty za ile i dlaczego tak dogo to chyba w wielkanoc? moze mnie ktos oswieci

Posted

w jednym zazwyczaj, ale najlepiej pytaj organizatorów.
To dla katolików Wielkanoc jest w tym czasie! Nie zapominajmy, że tam sa prawosławni (czasem Wielkanoc katolica z prawoslawną się pokrywają, ale baaardzo rzadko!) oraz mahometanie.

Posted

panbazyl napisał(a):
w jednym zazwyczaj, ale najlepiej pytaj organizatorów.
To dla katolików Wielkanoc jest w tym czasie! Nie zapominajmy, że tam sa prawosławni (czasem Wielkanoc katolica z prawoslawną się pokrywają, ale baaardzo rzadko!) oraz mahometanie.

ja zrozumialam, ze skoro nazywa sie to CACIB bitola, itd to odbywaja sie te wystawy w poszczegolnych miastach. I jak sprawdzilam niestety, te miasta nie sa za blisko siebie, wiec chyba zrezygnuje z tych wystaw, bo bylby to chyba jednak straszny maraton. Tam jest daleko i jeszcze jezdzenie pomiedzy miastami.

Posted

CACIB w Bułgarii jest w miejscowości Dobric - trzeba jechać przez Ukrainę, gdyż jest to część Bułgarii od całkiem drugiej strony.
Z tego co zerknęłam na mapę to raczej ciężko dotrzeć z tej części Bułgarii do Macedonii na drugi dzień. No, trzeba zrobić kilka tysięcy kilometrów w obydwie strony jak nic. Wyprawa na jakiś tydzień chyba dla normalnego kierowcy. Ale za to Macedonia jest piękna.

A te 3 wystawy to faktycznie - każda w innym mieście i Państwie. I każda od każdej oddalona o jakieś kilkaset km.

Posted

kivik napisał(a):
ja zrozumialam, ze skoro nazywa sie to CACIB bitola, itd to odbywaja sie te wystawy w poszczegolnych miastach. I jak sprawdzilam niestety, te miasta nie sa za blisko siebie, wiec chyba zrezygnuje z tych wystaw, bo bylby to chyba jednak straszny maraton. Tam jest daleko i jeszcze jezdzenie pomiedzy miastami.

Pytajcie jednak organizatorów, bo oni często tak nazywają te wystawy a odbywają się w jednym miejscu. Byłam chyba już ze 2 razy na takich maratonach.

Posted

panbazyl napisał(a):
Pytajcie jednak organizatorów, bo oni często tak nazywają te wystawy a odbywają się w jednym miejscu. Byłam chyba już ze 2 razy na takich maratonach.

serbska cacibówka jest w miejscowości zajecar w poniedziałek 5 IV teren SRC " Popova Plaza "

Sędziowie:

Zoltan Vatai (SRB) I FCI
Vladimir Zizakov (SRB) rotwailer, nemacki bokser, crni ruski terijer, argentinska doga , sarplaninac.
Andreja Cucnik (SLO) doberman , engleski buldog , bulmastif , cane corco , sar pej
Ivan Vasiljevic (SRB) III FCI i IX FCI
Dragan Ristic (SRB) IV FCI I VIII
Bratislav Milosevic (SRB) V i X FCI
Aleksandar Beljic (SRB) VI FCI
Alenka Pokorn (SLO) VII i VIII FCI

zgłoszenia do 30 marca, opłaty 30 eu za pierwszego psa, 25 za drugiego, następne psiaki po 20 euro
zgłoszenia można wysyłać na adres

Kinološko Društvo Zaječar Poštanski fax 179 19000 Zaječar Srbija
[email protected] +381 19 423 208