pumcia02 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 oo dzieki. Jak dla mnie to on nie jest taki delikatny ;) Dzisiaj 6:20 spimy sobie a tu BUM. i wbiegaja do pokoju 3 psy. Puma otworzyla drzwi, a reszta za nią. No Yogi tylko zajrzal bo boi się tam wchodzic. I od tamtej pory są dzikie zabawy... Quote
idusiek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 przed chwilą miałam niegłupi tel w sprawie onka, ale wysłałam ludziom Ignasia. Trzymajcie kciuki ! Mariola, jakby Pani dzwoniła to zapraszaj do siebie na wizytację;) Quote
pumcia02 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 nie wiem gdzie wy w nim widzicie ONka :D Czekam na tel :) Quote
Delph Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No to przecież on'ek jak malowany :evil_lol: Tylko z małą główką. Quote
idusiek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Yogiego [FONT=Arial]http://img20.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dscf8175b.jpg[/FONT] Ignasia ( ale te domowe są chyba lepsze) [FONT=Arial]http://img169.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dscf8259.jpg[/FONT] Quote
pumcia02 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 nie no sliczny Ignas, tylko na tych strasznie widac ze ma glowe nieproporcjonalna :) Delph nie smiej sie z niego! Quote
idusiek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 oj cicho, nieprawda, Ty widzisz to wiesz, inni nie ;P Quote
pumcia02 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Uwaga uwaga! Ignaś ma dom! Dzisiaj przyjechali Panstwo zobaczyć Ignasia. Pojechałam od razu z nimi do domu zobaczyć co i jak. No i zostawiłam Ignasia :) Rozmawiałam juz z nimi 2 razy od tamtej pory. Jak na razie wszystko ok. Ignas czuł się jak u siebie, no i mnie olewał... Quote
Delph Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wcale się z niego nie śmieję, to będzie ładny psiak, tylko niech urośnie i nabierze proporcji :lol: Sama mam największego brzydala, więc daleko mi do wyśmiewania się :eviltong: Wspaniałe wieści, strasznie się cieszę :multi::multi::multi: Skąd Państwa wytrzasnęłaś? Gdzie Ignasia wypatrzyli? Quote
idusiek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 właściwie to oni wypatrzyli co innego :) Podobała im się Sherry ale jak im o niej opowiedziałam a oni o sobie to stwierdziłam ze to zły pomysł i przesłałam im zdjęcia Ignasia, opowiedziałam trochę o nim i .... potem to już poszło ;) Quote
Delph Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Super, niech mu się dobrze wiedzie. Państwo będą mieli z niego dużo radości, bo to bardzo fajny psiak :) Quote
LadyBell Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 łooooooooooooooooł bomba! A Yogiego nie chcieli gratis ;)?? Quote
pumcia02 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Yogi by sie nawet nie nadawal dla nich. Ja tak nie wytrzymam, ja ich nawiedzę za kilka dni... sprawdze przy okazji czy ma obroze nowa, adresówke Quote
idusiek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 a dzwoniłaś moze dzisiaj? zadzwon tak dla pewności czy wszystko cacy ;) Quote
Avilia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wow super,że domek znalazł!Jak Wy "reklamujecie" te psy,że tak szybko idą do nowych domków?Moja Hana grzeje u mnie doopkę już prawie 4 miesiące i nie było żadnego telefonu!;( Quote
idusiek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 nie wiem, różnie bywa. Ignaś pojechał do domu ale tez nikt o niego nie dzwonił. Ludzie dzwonili po innego psa, ale im go odradziłam a poleciłam Ignasia - bo lepiej pasował do tych ludzi. Quote
paros Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='idusiek']właściwie to oni wypatrzyli co innego :) Podobała im się Sherry ale jak im o niej opowiedziałam a oni o sobie to stwierdziłam ze to zły pomysł i przesłałam im zdjęcia Ignasia, opowiedziałam trochę o nim i .... potem to już poszło ;)[/QUOTE] Czy to ci państwo z W-wy, dom z ogrodem, czy inni? Bo nie wiem co z domem dla Sherry. Ignaś w domu, super :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
idusiek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 nie, zadni z ogrodem do mnie nie dzwonili... to ludzie mieszkający niedaleko Zachodniego, z duzym parkiem niedaleko;) Quote
paros Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='idusiek']nie, zadni z ogrodem do mnie nie dzwonili... to ludzie mieszkający niedaleko Zachodniego, z duzym parkiem niedaleko;)[/QUOTE] Wymieniała ze mną maile i prosiłą o informacje. W połowie zeszłego tygodnia Ty nie odbierałaś telefonów, Mariola nic nie wiedziała i udało mi się skontaktować z Felą. Pani była poważnie zainteresowana i miała skontaktować się z Tobą lub Felą. Może się odezwie Quote
idusiek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ja nie odbierałam bo byłam w Poznaniu -ale wszedzie gdzie mogłam to oddzwoniłam :P Quote
idusiek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 a po kij do góry? czarnowidztwo uprawiasz czy jak? Quote
Recommended Posts