Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo dzieki.
Jak dla mnie to on nie jest taki delikatny ;)
Dzisiaj 6:20 spimy sobie a tu BUM. i wbiegaja do pokoju 3 psy. Puma otworzyla drzwi, a reszta za nią. No Yogi tylko zajrzal bo boi się tam wchodzic. I od tamtej pory są dzikie zabawy...

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przed chwilą miałam niegłupi tel w sprawie onka, ale wysłałam ludziom Ignasia.
Trzymajcie kciuki !
Mariola, jakby Pani dzwoniła to zapraszaj do siebie na wizytację;)

Posted

Uwaga uwaga! Ignaś ma dom!
Dzisiaj przyjechali Panstwo zobaczyć Ignasia. Pojechałam od razu z nimi do domu zobaczyć co i jak. No i zostawiłam Ignasia :)
Rozmawiałam juz z nimi 2 razy od tamtej pory. Jak na razie wszystko ok. Ignas czuł się jak u siebie, no i mnie olewał...

Posted

Wcale się z niego nie śmieję, to będzie ładny psiak, tylko niech urośnie i nabierze proporcji :lol: Sama mam największego brzydala, więc daleko mi do wyśmiewania się :eviltong:

Wspaniałe wieści, strasznie się cieszę :multi::multi::multi:
Skąd Państwa wytrzasnęłaś? Gdzie Ignasia wypatrzyli?

Posted

właściwie to oni wypatrzyli co innego :) Podobała im się Sherry ale jak im o niej opowiedziałam a oni o sobie to stwierdziłam ze to zły pomysł i przesłałam im zdjęcia Ignasia, opowiedziałam trochę o nim i .... potem to już poszło ;)

Posted

Wow super,że domek znalazł!Jak Wy "reklamujecie" te psy,że tak szybko idą do nowych domków?Moja Hana grzeje u mnie doopkę już prawie 4 miesiące i nie było żadnego telefonu!;(

Posted

nie wiem, różnie bywa. Ignaś pojechał do domu ale tez nikt o niego nie dzwonił.
Ludzie dzwonili po innego psa, ale im go odradziłam a poleciłam Ignasia - bo lepiej pasował do tych ludzi.

Posted

[quote name='idusiek']właściwie to oni wypatrzyli co innego :) Podobała im się Sherry ale jak im o niej opowiedziałam a oni o sobie to stwierdziłam ze to zły pomysł i przesłałam im zdjęcia Ignasia, opowiedziałam trochę o nim i .... potem to już poszło ;)[/QUOTE]

Czy to ci państwo z W-wy, dom z ogrodem, czy inni? Bo nie wiem co z domem dla Sherry.
Ignaś w domu, super :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='idusiek']nie, zadni z ogrodem do mnie nie dzwonili...
to ludzie mieszkający niedaleko Zachodniego, z duzym parkiem niedaleko;)[/QUOTE]

Wymieniała ze mną maile i prosiłą o informacje. W połowie zeszłego tygodnia Ty nie odbierałaś telefonów, Mariola nic nie wiedziała i udało mi się skontaktować z Felą. Pani była poważnie zainteresowana i miała skontaktować się z Tobą lub Felą. Może się odezwie