andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Heniuś alllllle masz allegro:crazyeye::multi::loveu: Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 wow, widzę że się tekścik wszystkim spodobał :) super, a myślałam że będziecie mieć zastrzeżenia... allegro jest ŚLICZNE :) mam nadzieję, że w końcu ktoś dostrzeże urok H... to zdjęcie z irokezem, super tam pasuje :) Trzymam mocno i mocno i jeszcze mocniej kciuki kochany H... Quote
funia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Fajne allegro .Zapytam tylko dlaczego Heniek przechszczony na Harego ,co ? Aha i tam jest napisane ,ze spuszczony ze smyczy wraca na zawołanie ......owszem ,ale w zamknietym wybiegu .Na otwartej przestrzeni tego nie sprawedzałam .( wole nie ryzykować ) U niego po staremu ,nic sie nie zmieniło poza porą roku .Przyszła Jesień .A no moze futro sie robi gęsciejsze ..... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Harry :) Trzymam mocno kciuki aby wreszcie znalazł domek. Ile on już u funi nas naciąga? :) chyba od lutego, prawda? No, Harry, czas zdecydowanie do własnej chałupki! Quote
Ingrid44 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 On jest od lutego ale chyba do lata walczylismy z jego problemami zdrowotymi. Dopiero od jakiegos czasu wszystko doszlo no normy i nadaje sie do adopcji. Quote
Szarotka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Henio zostal dostal pesudonim Harry, bo ciotki myslaly, ze ludzkie imie przeszkadza w adopcji. Allegro jest teraz naprawde super:):) Quote
lilk_a Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [B]andegawenko[/B] :) wpłata do allegro dotarła , dziękuję :) Quote
Szarotka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='lilk_a'][B]andegawenko[/B] :) wpłata do allegro dotarła , dziękuję :)[/QUOTE] Bardzo dziekuje obydwum paniom ;);) Henio teraz jako Harry zrobimy czary mary i do domu marsz z pospiechem, z szerokim na ustach usmiechem:):) Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='lilk_a'][B]andegawenko[/B] :) wpłata do allegro dotarła , dziękuję :)[/QUOTE] i ja dziękuję, mam tam kawałek swojego Heniutka, to jest no Harrego;) Quote
Nes2009 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 A chciałaś może inny kawałek Henryka...pomyśl;) Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Nes2009']A chciałaś może inny kawałek Henryka...pomyśl;)[/QUOTE] Nes jak miło Cię widzieć na wątkach;) nie znikaj już więcej dobrze?:iloveyou: Quote
Nes2009 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Zniknę jeszcze raz ale tym razem na któtko mam nadzieję:)Buziaki Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 słuchajcie, a tak suma sumarum było choć jedno zapytanie o Harry`ego? Quote
Szarotka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']słuchajcie, a tak suma sumarum było choć jedno zapytanie o Harry`ego?[/QUOTE] Chyba nie, ale jak o kontakt jest telefon do funi, wiec tylko Ona by wiedziala. Quote
Szarotka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Henio masz takie piekne allegro i super ogloszenia :):) Quote
funia Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zero pytań,zero telefonów .....Prosze spróbujmy z ogłoszeniem lokalnym tym o którym pisałam .....Płatnym niestety. Wczoraj jak zbierałam produkty przemiany materii na wybiegu to Heniek łaził za mna i co sie scchyle to on mnie ćmok w buzie ,albo po plecach mi skakał .Taka z niego małpa . Zadomowiony na amen .Ale przecież on nie moze u mnie zostac ....Heniek idz ty juz do tego domku .. Quote
Recommended Posts