Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow, widzę że się tekścik wszystkim spodobał :) super, a myślałam że będziecie mieć zastrzeżenia...
allegro jest ŚLICZNE :)
mam nadzieję, że w końcu ktoś dostrzeże urok H... to zdjęcie z irokezem, super tam pasuje :)
Trzymam mocno i mocno i jeszcze mocniej kciuki kochany H...

Posted

Fajne allegro .Zapytam tylko dlaczego Heniek przechszczony na Harego ,co ?
Aha i tam jest napisane ,ze spuszczony ze smyczy wraca na zawołanie ......owszem ,ale w zamknietym wybiegu .Na otwartej przestrzeni tego nie sprawedzałam .( wole nie ryzykować )
U niego po staremu ,nic sie nie zmieniło poza porą roku .Przyszła Jesień .A no moze futro sie robi gęsciejsze .....

Posted

[quote name='lilk_a'][B]andegawenko[/B] :) wpłata do allegro dotarła , dziękuję :)[/QUOTE]

Bardzo dziekuje obydwum paniom ;);) Henio teraz jako Harry zrobimy czary mary
i do domu marsz z pospiechem, z szerokim na ustach usmiechem:):)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']słuchajcie, a tak suma sumarum było choć jedno zapytanie o Harry`ego?[/QUOTE]

Chyba nie, ale jak o kontakt jest telefon do funi, wiec tylko Ona by wiedziala.

Posted

Zero pytań,zero telefonów .....Prosze spróbujmy z ogłoszeniem lokalnym tym o którym pisałam .....Płatnym niestety.
Wczoraj jak zbierałam produkty przemiany materii na wybiegu to Heniek łaził za mna i co sie scchyle to on mnie ćmok w buzie ,albo po plecach mi skakał .Taka z niego małpa .
Zadomowiony na amen .Ale przecież on nie moze u mnie zostac ....Heniek idz ty juz do tego domku ..