Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Mam cos dla Henia przechrzty :):)

[IMG]http://i56.tinypic.com/s13p06.jpg[/IMG][/QUOTE]
super :)
Heniek zmienił imie na Harry :)
mi się bardzo podoba i mam nadzieję, że to nowe imie oznacza nowe życie i nowy domek :)
tego ci życzę Harry :):):)

a swoją drogą, Heniek ja wiem,że to twój wątek, ale... muszę pokazać tutaj cioteczkom kolejną bidę z meliny, przywiązywany do wanny, pewnie bity, głodzony, wypuszczony szuka jedzenia na śmietnikach... [url]http://www.dogomania.pl/threads/192405-Przywi%C4%85zany-do-wanny-kr%C3%B3tkim-%C5%82a%C5%84cuchem...-TRAGEDIA[/url]!
chcemy go uratować, wykraść i umieścić w hoteliku bo tylko tak możemy mu pokazać,że świat jest lepszy..
każda deklaracja jest na wagę złota... spójrzcie w te jego biedne i smutne oczy... POMÓŻCIE!!!

Posted

[quote name='Ingrid44']Szarotka, skopiowalam instrukcje glosowania na Kralkvecie i porozsylalam po watkach. Bardzo dobry pomysl bo nie wszyscy wiedza jak glosowac .[/QUOTE]

Ja przepis dostalam od Tuli :):)

Zapraszam wszystkich z watku Henia na watek Lenki, ktory prowadze, bo nie bylo komu :(:(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Smukla-brunetka-Lenka-szuka-domku-i-20-zl.-stalych-deklaracji[/url]!!!

Lenka jest w dt. i prosze tylko o przyjescie na watek:):) Lenka szuka domku .........jest mloda i nerowuska ;);)

Posted

Glosowanie jest do konca miesiaca, wiec jak by cale dogo sie ruszylo, to by wygrala:):)

Mysle, ze allegro przedluzy Lilka bo ona zakladala.
Ja mam teraz urwanie glowy z corka i od czasu do czasu z mama :):)
Tekst musi chwile poczekac.

Posted

Zdrowa, ale ma wymagania, jak dwa dni nie napisze, to sie obraza ;);)
Jutro bede tworzyc tekst, bo zrobilam corce zaproszenie na slub, a raczej pracownik zrobil, bo to co ja zrobilam sie nie podobalo ( ja bylam taka zachwycona :):)

Posted

[quote name='andegawenka']Znam,znam te reakcje, mają własną wizje i koniec. Matki pomysły to retro;)[/QUOTE]
na szczęście moja mama w kwestii mojego ślubu ma takie samo zdanie jak ja :) oczywiście różnimy się w pewnych sprawach, ale w końcu mam 27 lat, więc chyba mam też prawo do tego,żeby ślub urządzić po swojemu,prawda? hihihi

Myślałam nad tekstem dla Heniutki, żeby odciążyć Szarotkę, ale kurde pustka w głowie... nic nie umiem sklecić, od wczoraj myślę i myślę i nic... tylko suche fakty mi z tego wychodziły ale żeby to ubrać w jakieś ładne zdania, ubarwić... wenę twórczą gdzieś zgubiłam...

Posted

Ja z moją matką rozmawiałam, pytałam. Czasami posłuchałam a czasami nie. Moje dzieci krzyczą "mamo nie te czesy, inne realia". I co ?mają syna alergika bo paśli go najgorszym sklepowym badziewiem i toną wi taminek z apteki;)

Moze razem coś storzymy?

Posted

[quote name='andegawenka']Moze razem coś storzymy?[/QUOTE]
Tak sobie naskrobałam:
[FONT=Tahoma][SIZE=2][I]H... wierny przyjaciel i wspaniały kompan!
H... poznał schroniskowe życie, wie co znaczy walka o każdy dzień, o przetrwanie, o jedzenie.
Na szczęście to już za nim. H mieszka teraz w psim hoteliku, gdzie przeszedł ogromną metamorfozę, zarówno wizualną jak i psychiczną.
H podczas pobytu w hoteliku został przygotowany do adopcji, umie chodzić na smyczy, spuszczony z niej pilnuje się i wraca na zawołanie, zachowuje czystość, uwielbia się bawić ze współtowarzyszami z hoteliku, kocha człowieka - jego serce jest pełne miłości, której nie ma komu okazać...więc może zechcesz przyjąć tą jego miłość?
[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, serif][SIZE=3][FONT=Tahoma][SIZE=2][I]H to psiak o czarnej sierści, taki niepozorny, sięga do kolan, jest filigranowej budowy. Jest spokojnym psem, uwielbiającym pieszczoty. W stosunku do innych psów jest uległy, nie wykazuje agresji, dlatego może zamieszkać w domu z innym psem/suką.
Do ludzi początkowo może być nieśmiały, ale im dłużej z daną osobą przebywa, tym bardziej się otwiera na człowieka, zachęca do zabawy, domaga się głaskania.
H ma ? lat, więc jeszcze sporo życia przed nim, więc spraw by to życie było wspaniałe, zawsze z pełną miską jedzenia, z miękkim posłaniem i człowiekiem obok.
H szuka domu, w którym będzie miał kontakt z człowiekiem o wielkim sercu, szuka człowieka, który będzie z nim chodził na wspólne spacerki, który będzie się z nim bawił, drapał za uszkiem i przede wszystkim KOCHAŁ!
Jeśli jesteś w stanie dać miłość H skontaktuj się z nami i zaadoptuj H
Warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji:

[/I]Jeśli się podoba, możecie wykorzystać do ogłoszeń, a jeśli nie, to ja innego pomysłu póki co nie mam :roll:
[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Akrum']Tak sobie naskrobałam:
[FONT=Tahoma][SIZE=2][I]H... wierny przyjaciel i wspaniały kompan!
H... poznał schroniskowe życie, wie co znaczy walka o każdy dzień, o przetrwanie, o jedzenie.
Na szczęście to już za nim. H mieszka teraz w psim hoteliku, gdzie przeszedł ogromną metamorfozę, zarówno wizualną jak i psychiczną.
H podczas pobytu w hoteliku został przygotowany do adopcji, umie chodzić na smyczy, spuszczony z niej pilnuje się i wraca na zawołanie, zachowuje czystość, uwielbia się bawić ze współtowarzyszami z hoteliku, kocha człowieka - jego serce jest pełne miłości, której nie ma komu okazać...więc może zechcesz przyjąć tą jego miłość?
[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, serif][SIZE=3][FONT=Tahoma][SIZE=2][I]H to psiak o czarnej sierści, taki niepozorny, sięga do kolan, jest filigranowej budowy. Jest spokojnym psem, uwielbiającym pieszczoty. W stosunku do innych psów jest uległy, nie wykazuje agresji, dlatego może zamieszkać w domu z innym psem/suką.
Do ludzi początkowo może być nieśmiały, ale im dłużej z daną osobą przebywa, tym bardziej się otwiera na człowieka, zachęca do zabawy, domaga się głaskania.
H ma ? lat, więc jeszcze sporo życia przed nim, więc spraw by to życie było wspaniałe, zawsze z pełną miską jedzenia, z miękkim posłaniem i człowiekiem obok.
H szuka domu, w którym będzie miał kontakt z człowiekiem o wielkim sercu, szuka człowieka, który będzie z nim chodził na wspólne spacerki, który będzie się z nim bawił, drapał za uszkiem i przede wszystkim KOCHAŁ!
Jeśli jesteś w stanie dać miłość H skontaktuj się z nami i zaadoptuj H
Warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji:

[/I]Jeśli się podoba, możecie wykorzystać do ogłoszeń, a jeśli nie, to ja innego pomysłu póki co nie mam :roll:
[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Akrum mnie sie wydaje, ze bardzo dobry. To moge wolac Lilke, zeby wystawila. Mialam chyba dwie chetne ciotki na wplacenie 12.50 za allegro. Zdjecia sa i to ladne.

Jak chodzi o ten slub, to problem polega na tym, ze corka jest w Anglii ja tu, roznica, czasu itp. Poza tym jeszcze do tego jest przyszla tesciowa.

Henio ma chyba ok. 3 lub 4 lat.