andegawenka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Witaj Heniu....do domu swojego nowego pora Quote
Akrum Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='Szarotka']Mam cos dla Henia przechrzty :):) [IMG]http://i56.tinypic.com/s13p06.jpg[/IMG][/QUOTE] super :) Heniek zmienił imie na Harry :) mi się bardzo podoba i mam nadzieję, że to nowe imie oznacza nowe życie i nowy domek :) tego ci życzę Harry :):):) a swoją drogą, Heniek ja wiem,że to twój wątek, ale... muszę pokazać tutaj cioteczkom kolejną bidę z meliny, przywiązywany do wanny, pewnie bity, głodzony, wypuszczony szuka jedzenia na śmietnikach... [url]http://www.dogomania.pl/threads/192405-Przywi%C4%85zany-do-wanny-kr%C3%B3tkim-%C5%82a%C5%84cuchem...-TRAGEDIA[/url]! chcemy go uratować, wykraść i umieścić w hoteliku bo tylko tak możemy mu pokazać,że świat jest lepszy.. każda deklaracja jest na wagę złota... spójrzcie w te jego biedne i smutne oczy... POMÓŻCIE!!! Quote
Szarotka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 A nie mozecie go wykupic ?? jak z meliny to nie powinien byc drogi. Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Szarotka, skopiowalam instrukcje glosowania na Kralkvecie i porozsylalam po watkach. Bardzo dobry pomysl bo nie wszyscy wiedza jak glosowac . Quote
Szarotka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Ingrid44']Szarotka, skopiowalam instrukcje glosowania na Kralkvecie i porozsylalam po watkach. Bardzo dobry pomysl bo nie wszyscy wiedza jak glosowac .[/QUOTE] Ja przepis dostalam od Tuli :):) Zapraszam wszystkich z watku Henia na watek Lenki, ktory prowadze, bo nie bylo komu :(:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Smukla-brunetka-Lenka-szuka-domku-i-20-zl.-stalych-deklaracji[/url]!!! Lenka jest w dt. i prosze tylko o przyjescie na watek:):) Lenka szuka domku .........jest mloda i nerowuska ;);) Quote
andegawenka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Szarotko, przegrywa Heniu gdzie słać kase za allegro? Quote
Szarotka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Glosowanie jest do konca miesiaca, wiec jak by cale dogo sie ruszylo, to by wygrala:):) Mysle, ze allegro przedluzy Lilka bo ona zakladala. Ja mam teraz urwanie glowy z corka i od czasu do czasu z mama :):) Tekst musi chwile poczekac. Quote
Szarotka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='andegawenka'] Heniu gdzie słać kase za allegro?[/QUOTE] Andegawenko allegro zajme sie jutro i dam znac. Quote
andegawenka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dzieki Szarotko, poczekam. Ja też w tym tygodniu mam natłok spraw do załatwienia:shake: Mam nadzieję że Twoja mama zdrowa.:roll: Quote
Szarotka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Zdrowa, ale ma wymagania, jak dwa dni nie napisze, to sie obraza ;);) Jutro bede tworzyc tekst, bo zrobilam corce zaproszenie na slub, a raczej pracownik zrobil, bo to co ja zrobilam sie nie podobalo ( ja bylam taka zachwycona :):) Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Znam,znam te reakcje, mają własną wizje i koniec. Matki pomysły to retro;) Quote
Akrum Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='andegawenka']Znam,znam te reakcje, mają własną wizje i koniec. Matki pomysły to retro;)[/QUOTE] na szczęście moja mama w kwestii mojego ślubu ma takie samo zdanie jak ja :) oczywiście różnimy się w pewnych sprawach, ale w końcu mam 27 lat, więc chyba mam też prawo do tego,żeby ślub urządzić po swojemu,prawda? hihihi Myślałam nad tekstem dla Heniutki, żeby odciążyć Szarotkę, ale kurde pustka w głowie... nic nie umiem sklecić, od wczoraj myślę i myślę i nic... tylko suche fakty mi z tego wychodziły ale żeby to ubrać w jakieś ładne zdania, ubarwić... wenę twórczą gdzieś zgubiłam... Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ja z moją matką rozmawiałam, pytałam. Czasami posłuchałam a czasami nie. Moje dzieci krzyczą "mamo nie te czesy, inne realia". I co ?mają syna alergika bo paśli go najgorszym sklepowym badziewiem i toną wi taminek z apteki;) Moze razem coś storzymy? Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Czytałam gdzieś "podświetlane allegro", czy to coś szczególnego?:roll: czy tylko żargon... Quote
Akrum Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='andegawenka']Moze razem coś storzymy?[/QUOTE] Tak sobie naskrobałam: [FONT=Tahoma][SIZE=2][I]H... wierny przyjaciel i wspaniały kompan! H... poznał schroniskowe życie, wie co znaczy walka o każdy dzień, o przetrwanie, o jedzenie. Na szczęście to już za nim. H mieszka teraz w psim hoteliku, gdzie przeszedł ogromną metamorfozę, zarówno wizualną jak i psychiczną. H podczas pobytu w hoteliku został przygotowany do adopcji, umie chodzić na smyczy, spuszczony z niej pilnuje się i wraca na zawołanie, zachowuje czystość, uwielbia się bawić ze współtowarzyszami z hoteliku, kocha człowieka - jego serce jest pełne miłości, której nie ma komu okazać...więc może zechcesz przyjąć tą jego miłość? [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, serif][SIZE=3][FONT=Tahoma][SIZE=2][I]H to psiak o czarnej sierści, taki niepozorny, sięga do kolan, jest filigranowej budowy. Jest spokojnym psem, uwielbiającym pieszczoty. W stosunku do innych psów jest uległy, nie wykazuje agresji, dlatego może zamieszkać w domu z innym psem/suką. Do ludzi początkowo może być nieśmiały, ale im dłużej z daną osobą przebywa, tym bardziej się otwiera na człowieka, zachęca do zabawy, domaga się głaskania. H ma ? lat, więc jeszcze sporo życia przed nim, więc spraw by to życie było wspaniałe, zawsze z pełną miską jedzenia, z miękkim posłaniem i człowiekiem obok. H szuka domu, w którym będzie miał kontakt z człowiekiem o wielkim sercu, szuka człowieka, który będzie z nim chodził na wspólne spacerki, który będzie się z nim bawił, drapał za uszkiem i przede wszystkim KOCHAŁ! Jeśli jesteś w stanie dać miłość H skontaktuj się z nami i zaadoptuj H Warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: [/I]Jeśli się podoba, możecie wykorzystać do ogłoszeń, a jeśli nie, to ja innego pomysłu póki co nie mam :roll: [/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT] Quote
Akrum Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A, nie wpisałam wieku, bo nie pamiętała ile lat ma H... Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Niech się wypowiedzą fachowcy, ale mnie chwyciło za serce:roll: Quote
Ingrid44 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Mnie sie tekst BARDZO podoba . Naprawe pieknie napisany i wszystko jest o Heniu . Quote
Szarotka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Akrum']Tak sobie naskrobałam: [FONT=Tahoma][SIZE=2][I]H... wierny przyjaciel i wspaniały kompan! H... poznał schroniskowe życie, wie co znaczy walka o każdy dzień, o przetrwanie, o jedzenie. Na szczęście to już za nim. H mieszka teraz w psim hoteliku, gdzie przeszedł ogromną metamorfozę, zarówno wizualną jak i psychiczną. H podczas pobytu w hoteliku został przygotowany do adopcji, umie chodzić na smyczy, spuszczony z niej pilnuje się i wraca na zawołanie, zachowuje czystość, uwielbia się bawić ze współtowarzyszami z hoteliku, kocha człowieka - jego serce jest pełne miłości, której nie ma komu okazać...więc może zechcesz przyjąć tą jego miłość? [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, serif][SIZE=3][FONT=Tahoma][SIZE=2][I]H to psiak o czarnej sierści, taki niepozorny, sięga do kolan, jest filigranowej budowy. Jest spokojnym psem, uwielbiającym pieszczoty. W stosunku do innych psów jest uległy, nie wykazuje agresji, dlatego może zamieszkać w domu z innym psem/suką. Do ludzi początkowo może być nieśmiały, ale im dłużej z daną osobą przebywa, tym bardziej się otwiera na człowieka, zachęca do zabawy, domaga się głaskania. H ma ? lat, więc jeszcze sporo życia przed nim, więc spraw by to życie było wspaniałe, zawsze z pełną miską jedzenia, z miękkim posłaniem i człowiekiem obok. H szuka domu, w którym będzie miał kontakt z człowiekiem o wielkim sercu, szuka człowieka, który będzie z nim chodził na wspólne spacerki, który będzie się z nim bawił, drapał za uszkiem i przede wszystkim KOCHAŁ! Jeśli jesteś w stanie dać miłość H skontaktuj się z nami i zaadoptuj H Warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: [/I]Jeśli się podoba, możecie wykorzystać do ogłoszeń, a jeśli nie, to ja innego pomysłu póki co nie mam :roll: [/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT][/QUOTE] Akrum mnie sie wydaje, ze bardzo dobry. To moge wolac Lilke, zeby wystawila. Mialam chyba dwie chetne ciotki na wplacenie 12.50 za allegro. Zdjecia sa i to ladne. Jak chodzi o ten slub, to problem polega na tym, ze corka jest w Anglii ja tu, roznica, czasu itp. Poza tym jeszcze do tego jest przyszla tesciowa. Henio ma chyba ok. 3 lub 4 lat. Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Szarotka'] Mialam chyba dwie chetne ciotki na wplacenie 12.50 za allegro. [/QUOTE] Chcę popełnić, ale konto Heniusiowe czy inne? Quote
lilk_a Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 to ja dzisiaj w nocy to allegro wznowię :) bo teraz znikam :) Quote
Szarotka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='andegawenka']Chcę popełnić, ale konto Heniusiowe czy inne?[/QUOTE] Pieniadze to do Lilki.:):) Lilka podaj konto andegawence. Quote
lilk_a Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Szarotka']Pieniadze to do Lilki.:):) Lilka podaj konto andegawence.[/QUOTE] a to jutro :) jak wystawię :) Quote
Szarotka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Super :):) to teraz szukamy domku dla Harrego :):) Quote
lilk_a Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 allegro [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1243916021"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/hallegro.jpg[/IMG][/URL] 12,60 Quote
Recommended Posts